.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Re: За мъглата в София

Мнение от Denmark » 10 Яну 2014, 18:11

вчера се прибрах в Дания и по целия път до влизане в Германия имаше мъгла, не това е проблема. намаляването на колите по пътищата и подобряването на състоянието им би помогнало доста повече. :)

също фирмите, които се занимават със строителна дейност е добре да си чистят около обектите, а не всичко да се разнася насам натм..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 10 Яну 2014, 18:55

Абе хора, Вие нямате какво да правите ли? Падна една мъгла и вече призиви да не си караме колите и ще ходим пеш 4,258963 км за да не завърсявам повече мъглата.

Всяка есен има мъгли, такъв ни е климата. (или аз поне не се сещам последните години да сме се разминали без такива)

Това че по телевизията, радиото и вс. останали медии няма за какво (лошо) да си говорят и си намират приказка, не значи нищо. Виж да е като в щатите където по някои места не са виждали такъв студ от 36-та насам си е новина, ама една мъгла която е около седмица да ни бутне. То ако е така братята британци да са измрели отдавна. (И няколко европейци че няма коли донори. :mhihi: )

П.П.
Аре бийте и катинар на темата, мъглата се вдигна.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 10 Яну 2014, 20:26

само на мене ли ми е приятно да карам в тая мъгла, шото се чувствам като в the mist :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3 литра.. компот

Мнение от edimen » 10 Яну 2014, 20:55

Kris написа:Абе хора, Вие нямате какво да правите ли? Падна една мъгла и вече призиви да не си караме колите и ще ходим пеш 4,258963 км за да не завърсявам повече мъглата.

Всяка есен има мъгли, такъв ни е климата. (или аз поне не се сещам последните години да сме се разминали без такива)

Това че по телевизията, радиото и вс. останали медии няма за какво (лошо) да си говорят и си намират приказка, не значи нищо. Виж да е като в щатите където по някои места не са виждали такъв студ от 36-та насам си е новина, ама една мъгла която е около седмица да ни бутне. То ако е така братята британци да са измрели отдавна. (И няколко европейци че няма коли донори. :mhihi: )

П.П.

Колега само дето е Януари месец и есента на теория трябва да е приключила.
Ако не усещаш гадта от мъглата, това хич не е добре..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 10 Яну 2014, 21:42

bmw325tds написа:....Призовавам всички да ограничат използвуването на лични и служебни автомобили ако не е наложително...

Само ме изчакай :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Мнение от zigo » 10 Яну 2014, 22:11

Днес ми се наложи малко да се возя в рейс, за да взема служебната кола от майстор, е няма по гадно нещо не го пожелавам на никой :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 10 Яну 2014, 22:22

Superexstatic написа:само на мене ли ми е приятно да карам в тая мъгла, шото се чувствам като в the mist :lol:

И аз така. Единствено ,че всички много бавно се влачат, а не става за изпреварване.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 11 Яну 2014, 12:11

edimen написа:
Kris написа:Абе хора, Вие нямате какво да правите ли? Падна една мъгла и вече призиви да не си караме колите и ще ходим пеш 4,258963 км за да не завърсявам повече мъглата.

П.П.

Колега само дето е Януари месец и есента на теория трябва да е приключила.
Ако не усещаш гадта от мъглата, това хич не е добре..

Това че сезоните са се изместили е друга тема, нали? Или по скоро зимата се е свила, защото като малък помня ноември със сняг и така чак до април когато пролетната ваканция ни водеха на ски на витоша. (тогава нямаше изкуствен сняг)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 11 Яну 2014, 12:42

айде и от мен едно призивче - ВКЛЮЧВАЙТЕ СИ шибаните ФАРОВЕ, поне когато има мъгла, вали и прочие

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Яну 2014, 12:58

Мъглата не е проблем, а това че сваля всичките лайна които по принцип не ги вдишваме.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525d

Мнение от black hawk » 11 Яну 2014, 21:48

ylaine написа:айде и от мен едно призивче - ВКЛЮЧВАЙТЕ СИ шибаните ФАРОВЕ, поне когато има мъгла, вали и прочие

:OT: Съгласен съм направо им се чудя на такива :ranting: И още нещо ме дразни да караш на 3 метра зад някой и да е пуснал габарити за мъгла. :dunno:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 11 Яну 2014, 22:22

Тука много госпожици нещо. А тия в щатите кво да кажат сега?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 11 Яну 2014, 23:00

Ти па мноо глобално го раздаваш, баш ме брига к'во става в щатите, нали мъглата се вдигна :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 13 Яну 2014, 15:13

b00st написа:Тука много госпожици нещо. А тия в щатите кво да кажат сега?
Аз живия тук и сега. И се старая да е добри тук и сега.

Гледайте си собствените паници.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 22 Дек 2015, 10:20

.
Последна промяна bmw325tds на 04 Авг 2016, 10:26, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата