.
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Re: За мъглата в София
вчера се прибрах в Дания и по целия път до влизане в Германия имаше мъгла, не това е проблема. намаляването на колите по пътищата и подобряването на състоянието им би помогнало доста повече.
също фирмите, които се занимават със строителна дейност е добре да си чистят около обектите, а не всичко да се разнася насам натм..

също фирмите, които се занимават със строителна дейност е добре да си чистят около обектите, а не всичко да се разнася насам натм..

Абе хора, Вие нямате какво да правите ли? Падна една мъгла и вече призиви да не си караме колите и ще ходим пеш 4,258963 км за да не завърсявам повече мъглата.
Всяка есен има мъгли, такъв ни е климата. (или аз поне не се сещам последните години да сме се разминали без такива)
Това че по телевизията, радиото и вс. останали медии няма за какво (лошо) да си говорят и си намират приказка, не значи нищо. Виж да е като в щатите където по някои места не са виждали такъв студ от 36-та насам си е новина, ама една мъгла която е около седмица да ни бутне. То ако е така братята британци да са измрели отдавна. (И няколко европейци че няма коли донори.
)
П.П.
Аре бийте и катинар на темата, мъглата се вдигна.
Всяка есен има мъгли, такъв ни е климата. (или аз поне не се сещам последните години да сме се разминали без такива)
Това че по телевизията, радиото и вс. останали медии няма за какво (лошо) да си говорят и си намират приказка, не значи нищо. Виж да е като в щатите където по някои места не са виждали такъв студ от 36-та насам си е новина, ама една мъгла която е около седмица да ни бутне. То ако е така братята британци да са измрели отдавна. (И няколко европейци че няма коли донори.

П.П.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
само на мене ли ми е приятно да карам в тая мъгла, шото се чувствам като в the mist 

- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
Kris написа:Абе хора, Вие нямате какво да правите ли? Падна една мъгла и вече призиви да не си караме колите и ще ходим пеш 4,258963 км за да не завърсявам повече мъглата.
Това че по телевизията, радиото и вс. останали медии няма за какво (лошо) да си говорят и си намират приказка, не значи нищо. Виж да е като в щатите където по някои места не са виждали такъв студ от 36-та насам си е новина, ама една мъгла която е около седмица да ни бутне. То ако е така братята британци да са измрели отдавна. (И няколко европейци че няма коли донори.)
П.П.
Колега само дето е Януари месец и есента на теория трябва да е приключила.
Ако не усещаш гадта от мъглата, това хич не е добре..
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
bmw325tds написа:....Призовавам всички да ограничат използвуването на лични и служебни автомобили ако не е наложително...
Само ме изчакай

ATR-42/72
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Днес ми се наложи малко да се возя в рейс, за да взема служебната кола от майстор, е няма по гадно нещо не го пожелавам на никой 

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Superexstatic написа:само на мене ли ми е приятно да карам в тая мъгла, шото се чувствам като в the mist
И аз така. Единствено ,че всички много бавно се влачат, а не става за изпреварване.
edimen написа:Kris написа:Абе хора, Вие нямате какво да правите ли? Падна една мъгла и вече призиви да не си караме колите и ще ходим пеш 4,258963 км за да не завърсявам повече мъглата.
Това че по телевизията, радиото и вс. останали медии няма за какво (лошо) да си говорят и си намират приказка, не значи нищо. Виж да е като в щатите където по някои места не са виждали такъв студ от 36-та насам си е новина, ама една мъгла която е около седмица да ни бутне. То ако е така братята британци да са измрели отдавна. (И няколко европейци че няма коли донори.)
П.П.
Колега само дето е Януари месец и есента на теория трябва да е приключила.
Ако не усещаш гадта от мъглата, това хич не е добре..
Това че сезоните са се изместили е друга тема, нали? Или по скоро зимата се е свила, защото като малък помня ноември със сняг и така чак до април когато пролетната ваканция ни водеха на ски на витоша. (тогава нямаше изкуствен сняг)
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
айде и от мен едно призивче - ВКЛЮЧВАЙТЕ СИ шибаните ФАРОВЕ, поне когато има мъгла, вали и прочие
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Мъглата не е проблем, а това че сваля всичките лайна които по принцип не ги вдишваме.
- black hawk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525d
ylaine написа:айде и от мен едно призивче - ВКЛЮЧВАЙТЕ СИ шибаните ФАРОВЕ, поне когато има мъгла, вали и прочие

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Тука много госпожици нещо. А тия в щатите кво да кажат сега?
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Ти па мноо глобално го раздаваш, баш ме брига к'во става в щатите, нали мъглата се вдигна 

Ubi dubium, ibi libertas
Аз живия тук и сега. И се старая да е добри тук и сега.b00st написа:Тука много госпожици нещо. А тия в щатите кво да кажат сега?
Гледайте си собствените паници.
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5