всички екстри......възможно ли е

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: всички екстри......възможно ли е

Мнение от Kris » 24 Яну 2014, 18:02

taratora написа:
err0r написа:
taratora написа:Сензор за дъжд. Не знам колко малоумен трябва да си да не забележиш дъжда по предното стъкло и колко пък трябва да си мързелив да врътнеш една врътка :mhihi:

Сензорът за дъжд не сработва само когато вали, а когато се движиш по мокър път и пред теб има автмобил, който ти цапа стъклото с различна интензивност.

Ми пак е същото. Ако не можеш да предвидиш, че ще те намокрят или не можеш да си включиш чистачките след намокряне...

Идеята е друга.
Като си със сензор, когато ту припръска ту спре, ту сеувеличи за малко после намалее сензора си регулира интервала и не е нужно непрекъснато да цъкаш лоста или да жулиш чистачките.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 24 Яну 2014, 18:05

Има шофьори и шофьори. Първите си мислят, че могат да карат и когато се разминат с автомобил в локва (честичко се случва) и миксът вода/кал оплиска челното стъкло, бият спирачки, слизат, заключват, пускат алармата, хващат трамвая и започват да се молят да не им се случва никога повече. За другите това е просто една функция, която опростява придвижването им, кара ги да мислят за едно нещо по-малко. Както автоматикът, както и функцията AUTO на климатроника....

По тази твойта логика автоматичното мигане на мигачите или автоматичното им спиране при връщане на волана си е абсолютно излишно нещо...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Яну 2014, 18:53

Трети са карали доста, мислят с главата вместо с гъзът си и при наличие на определени обстоятелства като се разминават с камион пускат чистачките предварително, щото са видели локвата и знаят какво следва.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 24 Яну 2014, 19:02

Всичко е възможно като има желание и кешовица :) И идеята не е дали ще ги използваш всички или дали ти трябват, а кефа от това че си събрал всички парчета от пъзела ;) Аз лично на мястото на телефона предпочитам къпхолдър :smoke:

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 24 Яну 2014, 19:07

:++

In_Memoriam написа: идеята не е дали ще ги използваш всички или дали ти трябват, а кефа от това че си събрал всички парчета от пъзела ;)

+1
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Яну 2014, 19:10

In_Memoriam написа: Аз лично на мястото на телефона предпочитам къпхолдър :smoke:

Тоя къп холдър там по наще пътища няма ли да се напълни с кафе или квото там се държи в него. Аз на компакта ползвам едно квадратно отделение, където има точно пред подлакатника и редовно правя свинщина.
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 24 Яну 2014, 19:12

err0r написа:Не ме кефи екстрата сервотроник (опция е), монтирана при е34, например. Не дава никакъв фийдбек във волана.

моята М5тица е със сервотроник, чак да не дава фийдбек, не съм забелязал
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 24 Яну 2014, 19:16

e,да-като с компютрите 8) докато не запълня всичко по него не спирам :bowdown: :smoke:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 24 Яну 2014, 19:18

bum_bum написа:
In_Memoriam написа: Аз лично на мястото на телефона предпочитам къпхолдър :smoke:

Тоя къп холдър там по наще пътища няма ли да се напълни с кафе или квото там се държи в него. Аз на компакта ползвам едно квадратно отделение, където има точно пред подлакатника и редовно правя свинщина.

Докато имах такъв съм го изпробвал само с чаши/шишета, които имат капачка. Доста стабилно се държат благодарение на тези пластмасовите неща, които са на пружини, но не бих си правил експерименти с нещо отворено.

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 24 Яну 2014, 19:20

Няма ли да се намери някой колега, който си е поръчвал чисто ново BMW с всички екстри и да сподели информациата от VIN номера :?:
Има само да гадаем кво може да има и кво няма..или поне аз до ден днешен не съм срещал/виждал/сядал в такава, която има абсл. всичко :clap:
Може и да не е тукашна, а от другите форуми..

Иначе за пъзела..най-точните думи описвани някога за това да притежаваш BMW :bowdown:

edit : къпхолдъра на Е39-ката е направо страОтен :mhihi: Квото и да сложа винаги си стои там без да падне и капчица..най-вече за монстър го ползвам :mrgreen:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 24 Яну 2014, 19:21

Аз съм фен на мечо пух, колкото повече толкова повече.
Няма излишна екстра. Основната функция на тези глезотии е шофьора да не се разсейва с глупости . Ма тук повечето са дрифтЕри и карачи, така че такива глупости като серво, абс, автоматик и парктроник са ебаси тъпотиите. Добре е на всеки да се му се отдаде шанса да се качи в някоя 7ца наблъскана или Х или дай боже нещо по-добро и тогава да се говори за безмислени екстри. :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 24 Яну 2014, 19:38

Преди няколко години Ilko Ivanov май не само беше успял да събере в една кола всички екстри на Е39 ами беше посегнал и на някои от Е38 :)
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 24 Яну 2014, 19:42

Сещам се, имаше базици, че трябвало да бъде и в музея на BMW щото не знаели, че имало такава Е39-ка (доколкото си спомням имаше екстри и от Е60.. :roll: ) :mrgreen: евала за ентусиазма :smoke:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Мнение от zafirovp » 24 Яну 2014, 19:44

Добре, че на компакта разликата между фул екстри и сток е бордовия компютър. :shock:

Някой ако даде снимки на Е39-та ще е супер.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Яну 2014, 21:31

Е стига ве, има компакти и без клималанга. Вероятно има и някоя друга екстра, въпреки че не мога да се сетя :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата