Претапициране на салон с кожа
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: Претапициране на салон с кожа
Maximilian-E46 написа::shock: Колега намери си за 300-400 лв такъв салон от ударено пежо,има ли смисъл да набиеш толкова много пари ?
To 307-ци почти няма с оригинални кожени салони, та представям си какво ще е при 308. Така че според мен това не е вариант за колегата.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Кабриолетите са с такъв салон от вЛожа
КоЙто няма как да стане на "нормално" Пижо ...
Иначе фирмата ни работи с един тапицер в Стрелбище - няколко салона е правил, волани, на един познат няколко неща .. Всички доволни

КоЙто няма как да стане на "нормално" Пижо ...
Иначе фирмата ни работи с един тапицер в Стрелбище - няколко салона е правил, волани, на един познат няколко неща .. Всички доволни

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
BAYRON написа:Колега за колко си го взел това Пежо, че ми стана интересно?
Според мен обиждаш марката..така де, ако бяха сметнали да ти "праснат една кожа", да ти полират джантите и там други "салтанати" цифрата щеше да е друга,а и ти надали щеше да й обърнеш внимание, защото конкуренцията не спи!
С добро сърце ти го казвам, остави я таз работа и ще видиш, че ще ти мине ....а съм убеден че ти перфектен салона на новата ти колица.
Шегувам се, колега -

Колата е купувана чисто нова от СФА през 2008г. и си беше една доста прилична сума, но просто тогава, за да добавя кожен салон ми обявиха нещо от рода на 6-7хил. лева + още 3-4 месеца чакане за изпълнение и докарване на автомобила и ми се видяха твърде много...минуси

НО просто няма тръпка в карането...и пак си гледам Е36-ци и Е46-ци и ми текат лигите хахах

Благодаря за мненията - ще ги проверя тези момчета в дианабад все пак, както и овърдрайв

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Maverick_VS написа:BAYRON написа:Колега за колко си го взел това Пежо, че ми стана интересно?
Според мен обиждаш марката..така де, ако бяха сметнали да ти "праснат една кожа", да ти полират джантите и там други "салтанати" цифрата щеше да е друга,а и ти надали щеше да й обърнеш внимание, защото конкуренцията не спи!
С добро сърце ти го казвам, остави я таз работа и ще видиш, че ще ти мине ....а съм убеден че ти перфектен салона на новата ти колица.
Шегувам се, колега -.
Колата е купувана чисто нова от СФА през 2008г. и си беше една доста прилична сума, но просто тогава, за да добавя кожен салон ми обявиха нещо от рода на 6-7хил. лева + още 3-4 месеца чакане за изпълнение и докарване на автомобила и ми се видяха твърде много...минуси. Иначе колата е страхотна - за 5+ години каране само един десен шарнир съм сменил /е и накладки, ама аз ги броя за консуматив/, раход 7.5 в София, 5-5.5 извън града с доста натискане /150-160 км/ч/ - направо е идеалната кола. Толкова за трошливостта на френските коли - всичко е до поддръжка и стил на каране - ако ги "джасаш" във всяка втора дупка в София, сигурно ще са на кашкавал...
НО просто няма тръпка в карането...и пак си гледам Е36-ци и Е46-ци и ми текат лигите хахах![]()
Благодаря за мненията - ще ги проверя тези момчета в дианабад все пак, както и овърдрайв. Главно ме интересува някой претапицирал ли е цял салон някъде, а не кори, тавани, подлакътници и т.н., защото все пак е различно
Здрасти, май не четеш:)) По горе ти писах 2 салона сме правили при Мартин. Единия Е34М5 другия на VW Golf V6 4 Motion и двата салона рекаро като на Golfa с изключително труден цвят за пасване и т.н.
Поздрави
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Чета, чета
) - затова казах, че ще мина да ги видя и да разговарям, иначе ги бях отписал тотално като видях, че работното им място е гараж в блок
/което не е много правилно де, осъзнавам го
/. Засега продължавам да събирам отзиви - планът е до седмица-две да я "паркирам" при някои вече
.

Още един плюс за момчетата в Дианабад , верно на мен не ми правиха кожен салон , но с волана и кожите на ск. лост и ръчната се справиха перфектно , още повече че волана беше с 2 различни вида кожа.
Добре ще е да видиш на живо , а не на снимки техни правени салони , че 2000лв не са си малко пари
Добре ще е да видиш на живо , а не на снимки техни правени салони , че 2000лв не са си малко пари

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
cod-cdbp написа:Петре, от какво е тоя плафон ?.
кабриолет е36
-------
по темата:
вече дори на новите BMW-та кожения салон е изкуствена кожа, защо си се засилил за естествена - не знам! И все пак, чух от един приятел (маниаче с е30-счица), че ще си кара салона във Варна за претапициране с естествена кожа за под 1,000лв. Ако искаш ще ви свържа

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Юли на бул България и Гоце Делчев...0887631880

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318Is
- Мечтае да кара: X6, M6
Явор написа:Юли на бул България и Гоце Делчев...0887631880
ето това е ВЕРНИЯ отговор, поне според мен. на мен ми е правил волан, скоростен лост и ръчна на Е36 с трицветния шев и тавана на бащата на Сивик-а с шибидах. Единия път имаше Мерцедес 300SEL ако не се лъжа кабрио от 1961-2 целия салон уникална изработка.
Последна промяна kliuna на 29 Яну 2014, 14:23, променена общо 1 път
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
vicho написа:cod-cdbp написа:Петре, от какво е тоя плафон ?.
кабриолет е36
-------
по темата:
вече дори на новите BMW-та кожения салон е изкуствена кожа, защо си се засилил за естествена - не знам! И все пак, чух от един приятел (маниаче с е30-счица), че ще си кара салона във Варна за претапициране с естествена кожа за под 1,000лв. Ако искаш ще ви свържа
И ще го вземе края на 2014

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
vicho написа:вече дори на новите BMW-та кожения салон е изкуствена кожа
Не е точно така май. Нали ги шият тук в Мусачево част от салоните и една позната ми разправяше, че дори кравите от които са кожите се гледат специално за това със съответните храни, а мерките за качеството са изключително високи.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
vicho написа:cod-cdbp написа:Петре, от какво е тоя плафон ?.
кабриолет е36
-------

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bum_bum написа:Не е точно така май. Нали ги шият тук в Мусачево част от салоните и една позната ми разправяше, че дори кравите от които са кожите се гледат специално за това със съответните храни, а мерките за качеството са изключително високи.
възможно е...
Kroki написа:И ще го вземе края на 2014. Онзи там ги претапецирва за хоби, не работи това.
това не пречи да изпипва нещата и да не е 2000лв++
Последна промяна vicho на 29 Яну 2014, 17:16, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
vicho написа:Peter Angelov написа:vicho написа:cod-cdbp написа:Петре, от какво е тоя плафон ?.
кабриолет е36
-------
![]()
Колега преди на Е36 да са решили да го сложат е монтиран на един друг модел Е31

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Явор написа:Юли на бул България и Гоце Делчев...0887631880
Точно за него говорех, но не исках да е "реклама" !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3