Помощ при избор на Сматрфон с две СИМ карти !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Помощ при избор на Сматрфон с две СИМ карти !!!

Мнение от kulov » 03 Фев 2014, 11:23

http://www.youtube.com/watch?v=aqQTLCyy1r8

аз взех този. върза се 209.99 лв (около $144 го взех) с подарък кейс и скрийн протектор. нов, а не втора ръка.
камерата не е от най-добрите, но за моите нужди става.

за един месец ползване нямам никакви забележки, за тези пари си е попадение в десетката. :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alex_matrix » 03 Фев 2014, 13:54

Това за проблемите на телефоните 2 сим карти е пълна глупост на някой продавач дето иска да пробута нещо друго

Повечето смартфони са с един радиомодул и една от причините да е така е че радиационния фон на телефона е по-малък и съответно няма негативи при оценката му което значи по-широк пазар, другите неща са че е по-евтин така и т.н.

Има трик който позволява да не пропускате обаждания и той е пренасочване - Call Divert /прави се в настройките на телефона/ всяка сим карта се пренасочва към другата /Divert if busy и Divert in unreachable/
По този начин докато говорите ако някой звънне бива пренасочен и влиза като втора линия - АКО НЕ МУ ВДИГНЕТЕ не ви се начисляват минути. После може да му се обадите от правилната карта защото ви е коректно записан в Call Log

Аз минах през доста 2 симови телефони, включително и Самсунг, но за момента съм най-доволен от Prestigio 5044, и е пълноправен смартфон и никакви грижи като доста активен телефон с 2 карти
При Prestigio 2 симовите телефони дори и да ти е включена Data 2те сим карти са си активни и приемат обаждания, за другите марки не мога да кажа в детайли.
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion

http://www.facebook.com/alexmatrix

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 31 Юли 2014, 15:43

Малко да ъпдейтна темата:
Мнения за Нокиа Лумиа 630 или XL, или друг хубав смартфон с две карти?
:yes:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 31 Юли 2014, 23:35

Препоръчвам HTC от среден клас нагоре.
Ползвам Desire 500 двусимов и се държи отлично, мой колега взе HTC ONE мини също двусимов, пак се държи отлично.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 01 Авг 2014, 9:48

barty написа:Малко да ъпдейтна темата:
Мнения за Нокиа Лумиа 630 или XL, или друг хубав смартфон с две карти?

Лумпия 630 е с Windows Phone... това ако не си го закачал досега е добре първо да го видиш, че ако си свикнал на Android-a... що се отнася до XL-а, той е умряла кауза... спряха разработката, няма бъдеще...

За да ти се каже вариант за хубав смартфон с 2 карти е добре да сложиш някакво ограничение в цената... ако няма такова - взимай каквото намериш най-хубаво DUAL SIM на марката, към която имаш пристрастия... ако има ограничение в цената - тогава ще се съобразяваме :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 01 Авг 2014, 10:38

Не обичам да харча повече от 400лв за телефон, виждам че Лумиата е 330лв, ще проверя HTC-то на каква цена е.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Авг 2014, 13:52

Наистина го разцъкай, защото този Windows няма нищо общо с андроиди, айфони и т.н. Много са странни. Обаче работят стабилно и не забиват. Няколко приятели имат телефони с Windows и са супер доволни.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 11 Авг 2014, 17:49

bobi_81xx написа:
super_mario написа:
bobi_81xx написа:Колега,трябва ми с две сим карти защото работим с два оператора а ми омръзна да влача два телефона,понякога забравям единият и общо взето не е удобно а така или иначе телефоните с който съм вече доста остаряха и мисля да направя "с един куршум два заека" само да не стане с един куршум нито един заек :mhihi:

Разбирам обаче много мои познати се оплакват от тези апарати двукартовите даже наскоро в германос ходих и говорих там с продавача той казва тук такива апарати не продаваме от любопиство го попитах просто

И аз ходих в Германос същият отговор беше,явно искат телефоните дето ги предлагат да работят само с техни sim карти и да не предават "благото"на другите оператори за които те просто нямат изгода. ;)

Да правят като Виваком, телефон с две сим карти обаче за да работи едната задължително трябва да е вивакомска :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 01 Сеп 2014, 18:06

Пробвах Нокиа-та и .... я върнах обратно. Наистина няма нищо общо с Андройд, само за настройки и регистрации трябваше един ден да се занимавам.
В крайна сметка я върнах и взех Андройд, Сони experia L.
Според мен или си на Андройд или на Уиндоус, смяната е много тегава.

Потребител
Аватар

Мнение от eventful » 08 Сеп 2014, 17:30

Уиндоус е ужасно, а и в Андройд има повече екстри и е по напреднал

Предишна

Назад към Извън Темата