Top Gear сезон 21
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///MBlitzz
- кандидат ентусиаст
-
Re: Top Gear сезон 21
Bavarcho написа:speedhokk написа:А когато му гръмна бега във вратата
И колко небрежно му се пръсна задния прозорец с оная талпа/подпирачка

Като цяло си е много забавно предаване. Аз съм си ги свалил всичките епизоди от замунда и от време на време ги гледам и все им се смея ,нищо ,че знам почти всяка една реплика и действие на изуст. Много повече смях има от 5та предавка. Дано новия сезон е също толкова готин.

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
BadAngel написа:линкове за предишния сезон има ли някъде?
аз го гледах до сафарито, където ходиха с едно волво, субари и некво бмв
от там нататък се загубиха епизодите
Не са се изгубили, просто други няма, освен коледния

ekcta3uto написа:BadAngel написа:линкове за предишния сезон има ли някъде?
няма логика.. това беше 6ти или 7ми епизод от сезона..
обикновенно са по повече..
както и да е, ако на някой му изпадне линк за некой нов епизод нека пуска
No bling at the Ring
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
ogata написа:Аз все още си чакам коледния специален епизод от 20 сезонlarbi написа:представям си колко ти е "доста високо" нивото на Английският щом не знаеш какво е тийз и стрийм
Тва няма нищо общо. Не можеш да съдиш човека, при положение че грешката е в теб.
Никой не ти е длъжен да ти чете мислите и да се старае да разбере ненужните чуждици, които ползваш.
Да беше го написал teaser или stream. Макар че, за двете си има много хубави български думи !
Извинявам се на всички, които не са успели да разберат стрийм и тийзър, може би поток и промо (също хубава българска дума

Епизода изглежда интересен дотук

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
BadAngel написа:ekcta3uto написа:BadAngel написа:линкове за предишния сезон има ли някъде?
няма логика.. това беше 6ти или 7ми епизод от сезона..
обикновенно са по повече..
както и да е, ако на някой му изпадне линк за некой нов епизод нека пуска
Последните няколко сезона на Top Gear са по 6-7 епизода, заради свит бюджет.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
имаме си замунда, ве диф
hd

hd
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
С големи очаквания бях към 21ви сезон, но първи епизод не ми хареса много, втория беше добре, а случайно попаднах и на техния Special
The perfect road trip, е, това за мен е най-доброто нещо, което са снимали някога, гледах го на 50 инча тв 1080п версия, пръснах се от кеф, гледки, пейзажи, брутални коли, брутални пътища, ако някой случайно не го е гледал, да поправи тази грешка възможно най-скоро
The perfect road trip, е, това за мен е най-доброто нещо, което са снимали някога, гледах го на 50 инча тв 1080п версия, пръснах се от кеф, гледки, пейзажи, брутални коли, брутални пътища, ако някой случайно не го е гледал, да поправи тази грешка възможно най-скоро

E34, E38
Относно 2 епизод,ами беше доста хубав макларъна е лудница и една истинска алфа...
Но Кларксън започва да ме изнервя и веднага казвам каква е причината..В предния сезон когато тества Ферари Ф12 било страхотно било върха при технологийте в автомобилите,но накрая каза как били прекалили с мощта и как била толкова бърза,че неможело да се кара респективно била лоша даже ако не се лъжа не я тестваха на пистата,а колата щеше да даде доста добро време...Сега Макларъна бил толкова мощен толкова иновативен и хоп най-добрия то не беха сравнения с кулата в Пиза и тн.
Нямам нищо протиж Макларъна даже много ми харесва ама такива тъпотий ме дразнят и не само мене.
Но Кларксън започва да ме изнервя и веднага казвам каква е причината..В предния сезон когато тества Ферари Ф12 било страхотно било върха при технологийте в автомобилите,но накрая каза как били прекалили с мощта и как била толкова бърза,че неможело да се кара респективно била лоша даже ако не се лъжа не я тестваха на пистата,а колата щеше да даде доста добро време...Сега Макларъна бил толкова мощен толкова иновативен и хоп най-добрия то не беха сравнения с кулата в Пиза и тн.
Нямам нищо протиж Макларъна даже много ми харесва ама такива тъпотий ме дразнят и не само мене.
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Това е забавно предаване и мненията на водещите му са строго субективни, тоест точно обратното на класическите авто-списания. Голяма част от шоуто са именно споровете им за колите или подигравките с тях. Не очаквайте обективност, те са комици - или ги харесваш, или не.
Never mistake motion for action...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Leon написа:Това е забавно предаване и мненията на водещите му са строго субективни, тоест точно обратното на класическите авто-списания. Голяма част от шоуто са именно споровете им за колите или подигравките с тях. Не очаквайте обективност, те са комици - или ги харесваш, или не.
Който не го е разбрал за 21 сезона и още 20 спешъла, няма да го разбере и сега... Приятелката ми, която допреди мен не беше гледала нито един епизод се зариби супер много по Топ Гиър и я кефи много. Имало е епизоди в които сме падали от смях. Пробвах наскоро да й пускам Фифт Гиър, заспа няколко пъти по време на серията и казва, че й е тъпо и няма майтапи...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5