Покупка на малка кола
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Покупка на малка кола
Колега, за тия пари ще вземеш някой гроб Фиеста. Все пак това е последната Фиеста и определено не вървят толкова евтино. Разтърси се и по-добре да отделиш малко повече пари, от колкото после да налееш 3 пъти повече в ремонти и да си скубеш косите и да казваш "Т'ва Форда ...." За 5к. най-вероятно ще е някоя служебна утрепана от каране, а ако е бяла на цвят, бегай с 300 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Нещо не си разбрал - колегата иска да вземе предишната фиеста от последните години. Аз съм за 

Live it like you Love it
- Night_Wolf
- младши ентусиаст
-
Марк6 не е последната Фиеста 
И за тези пари си е съвсем мисия възможна, ако не държи да е фейслифта, но дори и такава може да изпадне.
Като логично неписано правило приеми, че служебните, малки и бюджетни коли НЕ са с цвят металик.
Служебните са голи пушки откъм екстри и не си доплащат за боя.
Както казаха бягай от белите и червените (Кока-Кола, където работя и аз).

Масово за служебни се ползваха по тези години Сеат Ибиза и Корса, отчасти и Фиестата.
Служебните често нямат халогени за мъгла (най-новите ни на КК имат), както и последните години имат и Bluethooth.
А бе то си личи коя е била служебна, скърцащи врати, износени колани и седалки, надрани пластмаси особено багажниците, изтъркани волани от градското, дружките са надрани и праговете от постоянното слизане и качване. Често са на малко километри заради само градско каране, а амортизирани като двойно повече километри или са на много километри за малко години.
Обикновено се карат до гаранционните им километри или години (КК например).
Успех
))
Sent from my iPhone using Tapatalk.

И за тези пари си е съвсем мисия възможна, ако не държи да е фейслифта, но дори и такава може да изпадне.
Като логично неписано правило приеми, че служебните, малки и бюджетни коли НЕ са с цвят металик.
Служебните са голи пушки откъм екстри и не си доплащат за боя.
Както казаха бягай от белите и червените (Кока-Кола, където работя и аз).

Масово за служебни се ползваха по тези години Сеат Ибиза и Корса, отчасти и Фиестата.
Служебните често нямат халогени за мъгла (най-новите ни на КК имат), както и последните години имат и Bluethooth.
А бе то си личи коя е била служебна, скърцащи врати, износени колани и седалки, надрани пластмаси особено багажниците, изтъркани волани от градското, дружките са надрани и праговете от постоянното слизане и качване. Често са на малко километри заради само градско каране, а амортизирани като двойно повече километри или са на много километри за малко години.
Обикновено се карат до гаранционните им километри или години (КК например).
Успех

Sent from my iPhone using Tapatalk.
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Според мен Пежо 207 1.4hdi.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
blqsu4ko написа:Нещо не си разбрал - колегата иска да вземе предишната фиеста от последните години. Аз съм за
Оп, да... Прав си, обърках ги с МК7. Колега, карал съм такава Фиеста, но тази преди фейс-а. Вътре е доста неудобно и тясно и щом момиче 50 кила каза, че е тясно, смятай. Отиди и пробвай една, виж дали ще ви е удобна. 1.4 дизела и добър мотор, ако не се лъжа е 1.4 HDI при Пежо. Върви прилично и разхода е добър.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Фиеста МК6 ставаща за нещо за 5 бона е тотален абсурд или не знаете за кой модел става въпрос въобще 
Вътре 50кг момиче не знам как и е тясно, като на мене не ми е къде съм 78.

Вътре 50кг момиче не знам как и е тясно, като на мене не ми е къде съм 78.
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Личното ми мнение е ,че нито Корса, нито Фиеста или някой французин са добри варианти за този ценови диапазон.Вземи по-запазена Сеат Ибиза 2005-06 и ще останеш доста по-доволен от техниката и от визията.Имаш богат избор между 1.2и,1.4и,1.4тди.Успех с избора!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
Купи някоя с 1,4 ХДИ двигател.Много здрав,много икономичен и доста пъргав за градски условия.Има такива Ситроени,Пежа,фордове.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Аз съ мс две ръце за Фиеста и с една ръка за Пежо/Ситроен. Задължително и двете с 1,4 дизел. Здрав и икономичен, като на Фиестатае по-корав.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Alpha
- Потребител
-
- Кара: Citroën C4 Coupe
- Мечтае да кара: X6 ///M
- Детайли за колата: 1.6 HDi 110hp + Remap
speeder88 написа:Аз съ мс две ръце за Фиеста и с една ръка за Пежо/Ситроен. Задължително и двете с 1,4 дизел. Здрав и икономичен, като на Фиестатае по-корав.
А защо 1.4 дизела на Форд е "по-корав" от този на Пежо? Или си мислиш, че понеже не е френски означава повече "коравост"?
Всъщност, за да те изненадам неприятно ще ти споделя, че този двигател се произвежда иммено от Пежо. Французите са го наименовали HDi, докато Форд го използва под търговското име TDCi или Duratorq TDCi.
Много е важно, всичко да е важно!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Купи квото и харесва на момата те имат други критерий 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
madpetio написа:Купи квото и харесва на момата те имат други критерий
Тук си наполовина прав. На нея и харесва Корсата, а на мен Фиестата просто защото е по-нова. Да уточним Фиестата е Марк 6. И се намира за 5000 лв, доста сносна( ако съдя по мобилето) Колегата по-горе нека ме опровергае с абсурда, че тя ако е над 5к, не мога да сметна следващата колко ще е, за нова да не говорим.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Ти говориш за Марк 5 по-скоро. Марк 6 е предишната фиеста от 2008-2013. Новата с астон мартинската решетка се води 7ма генерация.
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5n93wm Ето една обява, че много се изказват некомпетентно. Ето и в Уикипедия какво пише под същата кола- http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... 1%82%D0%B0 "Форд Фиеста, шесто поколение, фейслифт 2006" Ако шесто поколение, означава Марк 5- моя грешка!
п.п. Ако има по-нова след 2013 коя е тя? Сподели! Щом предната е 2008-2013...
п.п. Ако има по-нова след 2013 коя е тя? Сподели! Щом предната е 2008-2013...
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3