Караул пред паметника на Васил Левски
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Караул пред паметника на Васил Левски
bum_bum написа:10лв мисля, че почти всеки може да отдели. София е над 2 милиона май, 8-10 000 човека биха могли да осигурят караула в памет на човека дал живота си за да си драпаме мъдете по кафетата днес.
Абсолютно,почти всеки който работи може.
Някои и повече (вкл. и себе си в това число)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
82 000 на година са по 28,47 лв/месец от всеки 1 хрантутник в парламента 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Maximilian-E46 написа:Наглост е това колега,ония 240 да си вдигат заплатите и в същото време да говорят,че няма пари за нещо толкова незначително на фона на това как се харчи държавния бюджет,а да се псуваме мисля,че няма нужда.
От депутатите не искай да почитат героите, че повечето от тях ако бяха живи до сега щяха да са ги избесили до крак.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Нямам нищо против да дам пари за такава кауза, 100 кинта няма да ме бутнат. Въпроса е, че опре ли до дарения, ще се наредят цървули от кол и въже около кранчето и ще засмърди както около филма за Левски. Асоциации, масоциации-пълно е с безскрупулна паплач, дето продават патриотизъм на кило ...
Ubi dubium, ibi libertas
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
bum_bum написа:Maximilian-E46 написа:Наглост е това колега,ония 240 да си вдигат заплатите и в същото време да говорят,че няма пари за нещо толкова незначително на фона на това как се харчи държавния бюджет,а да се псуваме мисля,че няма нужда.
От депутатите не искай да почитат героите, че повечето от тях ако бяха живи до сега щяха да са ги избесили до крак.
Съгласен съм колега !!!!!!!!!
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
bum_bum написа:10лв мисля, че почти всеки може да отдели. София е над 2 милиона май, 8-10 000 човека биха могли да осигурят караула в памет на човека дал живота си за да си драпаме мъдете по кафетата днес.
Гласували с-Не. 18 човека или 38% от анкетираните.Да попитам само защо?BMW карат а ca социално слаби може би?Ако е така ще разбера,ама ако не е.Tогава лошо тогава -срам.Тогава значи сa говеда 38% без извинение.Не мога да си представя,че на някой няма да му пука за най великият Българин - Васил Левски.Карате ме да се замисля имало ли е смисъл да си даде живота в името на свободата точно на нашият малък,но за сметка на това безкрайно прост народ.Няма проблеми.
Beamerdriver написа:... имало ли е смисъл да си даде живота в името на свободата...
Нямало е нито смисъл, нито полза. Жалко, че купища достойни хора са били избити. Не щото са умрели- те са умрели за идеали. Жалко е, че днес живеем така- няма и помен от чест, борба за идеали, мисъл за другите. И реално хората са избити за тоя дето клати гората. Изпитвам съмнения, че ако хората знаеха как ще живеем 140г. по-късно щяха да кажат просто "Майната им- аз заради говеда и тъпи свине няма да умирам. Я сипи по едно питие."- и щяха да са прави.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Страхотна идея - много хора биха отделили средства за каузата /всеки с колкото може/
... малко са националните ни герой - нека ги почитаме 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Beamerdriver написа:bum_bum написа:10лв мисля, че почти всеки може да отдели. София е над 2 милиона май, 8-10 000 човека биха могли да осигурят караула в памет на човека дал живота си за да си драпаме мъдете по кафетата днес.
Гласували с-Не. 18 човека или 38% от анкетираните.Да попитам само защо?BMW карат а ca социално слаби може би?Ако е така ще разбера,ама ако не е.Tогава лошо тогава -срам.Тогава значи сa говеда 38% без извинение.Не мога да си представя,че на някой няма да му пука за най великият Българин - Васил Левски.Карате ме да се замисля имало ли е смисъл да си даде живота в името на свободата точно на нашият малък,но за сметка на това безкрайно прост народ.Няма проблеми.
Аз съм гласувал с Не специално да дарявам и веднага ти казвам защо не си прав. Това трябва да е работа на държавата да го осигури! Не гражданите да облекат двама в униформи и да им плащат заплата и да са им работодател. Тва, че нямало пари са пълни глупости на фона на всичко къде прибират, най-несериозното нещо е да кажеш няма пари за караул и всички го знаем. Тотално клошарски измишльотини, ако го чуят тва в белите държави ще ни се смеят цял ден.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
откога пък караула е платен?тея гвардейците на 4км за какво са?отделно,че там трябва с противогаз да седят
и въпреки всичко ако се стигне до пари и според мен е срамно хората да събират пари за това,най малкото че това е чест за държавата да го осигури,и изобщо финансовия фактор за причина да няма караул там според мен е няква поредна глупост пусната в интернет и да ви гледад сеира отстрани

и въпреки всичко ако се стигне до пари и според мен е срамно хората да събират пари за това,най малкото че това е чест за държавата да го осигури,и изобщо финансовия фактор за причина да няма караул там според мен е няква поредна глупост пусната в интернет и да ви гледад сеира отстрани

Твърдо против идеята !
Грозно е- а и недопустимо паметник на толкова важен и тачен от нас човек да има караул!!! Подобни места трябва да са средище за отдаване на почит към Левски- а не да се търси помпозност и елате ме вижте!
Героите са в нашата история-всеки ден ние можем да отдадем своята почит с дела в името на България.
А ако не можем да опазим като общество подобен паметник от грабежи- за какво изобщо се борим?!?!?!?
Грозно е- а и недопустимо паметник на толкова важен и тачен от нас човек да има караул!!! Подобни места трябва да са средище за отдаване на почит към Левски- а не да се търси помпозност и елате ме вижте!
Героите са в нашата история-всеки ден ние можем да отдадем своята почит с дела в името на България.
А ако не можем да опазим като общество подобен паметник от грабежи- за какво изобщо се борим?!?!?!?
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
Абе какви са тия мнения,разбира се че държавата трябва да поеме издръжката на караула. Но само ако бяхме нормална държава не такава по aфрикански образец.Bulgaristan.Оправданието е ясно няма пари точно за това,има пари за увеличение на депутатски заплати. Има пари за подновяване на депутатския автопарк (миналата година нали си купиха чисто нови лимузини)има пари за ходене до Париж , Кубински плажове... има пари някой си да си лети с авиоотряди да се вози футболното отборче има пари да го охраняват него и тях всички политици.3а подслушване и за милион други глупости пари има.За най важното обаче няма.Имам друго предложение Плевнята да си даде караула,гвардейците трябва да пазят паметника Левски.Не някой си заслужил с нищо тази чест.И HE! Hе се правим на много велики като искаме гвардейски караул пред паметника,защото говорим за отдаване на чест.Ако не знаеш какво означава тази дума потърси в google.Всичко друго е без значение.И ако държавата не иска да си свърши работата то всичко oстава отново в ръцете на интелигентните и дейни истински патриоти,родолюбци - Българи (с главна буква)! Защото помните ли когато казаха по новините,че мангали са крали грифоните от паметника!!!! НАРОДЕ???? Hе съм бил толкова отвратен от тази държава никога.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Ако въпроса беше зададен малко по-различно - "съгласни ли сте да се вдигнат данъците"... нямаше да има толкова патриоти. На бас, че следващото правителство ще намери пари, че даже ще се появи и в предизборни агитации
П.П. И това от общината ли е или от държавата? На което и да е, сумата е незначителна спрямо бюджета.

П.П. И това от общината ли е или от държавата? На което и да е, сумата е незначителна спрямо бюджета.

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
Защо тази тема не се коментира по оживено ,безинтересно ли ви е или какво?
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Beamerdriver написа:Защо тази тема не се коментира по оживено ,безинтересно ли ви е или какво?
Не бе, интересно е, ама да гледаш отстрани...
Как всеки втори турбо-гъзар си скатава последните 10 лв за безнин на бйегачката (която струва 2 заплати) или за кафйенце с кифлите, ама ако трябва да извади 2 лева от джоба за нещо, от което няма пряка облага, се прави на приятно разсеян...
От 70 000 потребители, темата е посетена 1300 пъти (вероятно от 100-200 човека по няколко пъти), разписали са се под 30, а готовите да дадат някой лев са 34... И това във форум, в който се предполага, че потребителите са хора с доходи, поне около средните за страната...
Та излиза, че проблема не е в парите, а в мат'рЯла...
И на фона на това galio си прави проветрение на устата колко велик народ сме...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3