Предсрочно прекратяване на ТД (трудов договор) - съвети ?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Предсрочно прекратяване на ТД (трудов договор) - съвети
Аз си мисля, че реално няма как да иска нещо, защото нямам протокол при назначаване на работа, при нито една от ревизиите, дори и последната ...
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
alpina-ma6inata написа:Аз лично не виждам проблем да си тръгнеш, ако има начин да направите ревизия в последния ден, в който си на работа и на следващия ден да си тръгнеш. Поне това се опитай да се договориш с шефа. Но пак казвам - ако той е капут и твърдо е решил да те надцака няма да иска да го направи и евентуално после ще има някакви претенции.
Наистина ,опитай пак да се разберете-нека му е ясно,че твърдо си решил да си напуснеш ,без да висиш 3 месеца.Съгласен съм,че винаги има варианти да те наклепат ,но от друга страна като човек работил с години там ,сигурно и ти знаеш някоя друга мръсна тайна за тази фирма, която може да им струва немалко..
НО,винаги е най-добре да се разберете като хора,доколкото е възможно -успех!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Ще използвам темата за да питам един наболял за мен въпрос. Някой знае ли, какъв е максималния срок на обвързващия договор, който следва да се подпише при проведено обучение от страна на фирмата?
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
не мисля че има. аз се "вързах" за 3 години.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Защо смятате, че болничен лист не може да бъде обжалван? Например пред ЛКК, ТЕЛК или НЕЛК?
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2