преписвате ли
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
А преписвате ли информация от други форуми? А преписвате ли неща които други хора са изписали и да ги представяте за информация от първа ръка?
А домашна ракия пиете ли?

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
X-citer написа:А преписвате ли информация от други форуми? А преписвате ли неща които други хора са изписали и да ги представяте за информация от първа ръка?
ДА!
ДА!
НЕ!
Опа, нещо обърках реда... Едното "ДА" е за ракията.

Сега по темата - аз за пет години в МЕИ-то съм преписвал на общо 4 изпита, но в нито един от случаите не съм правил пищови. А единствения път когато писах пищов с табличните интеграли се оказа че не ми трябва - такива задаи се паднаха. И като излязох от изпита и си бъркам по джоба - пищова ми го няма. Върнаха ми го с книжката.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
В ТУ-София, който не преписва, презаписва!
Моралната страна на преписването никога не е стояла пред мен, просто защото това което ония изпосняци ни учат, няма нищо общо с това какво трябва да ни учат. Но иначе винаги съм мразел преписването, щото не мога. Ама след като на сесията след 4ти семестър бях с 8 изпита, как мислите че се прави номера?
Моралната страна на преписването никога не е стояла пред мен, просто защото това което ония изпосняци ни учат, няма нищо общо с това какво трябва да ни учат. Но иначе винаги съм мразел преписването, щото не мога. Ама след като на сесията след 4ти семестър бях с 8 изпита, как мислите че се прави номера?

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Когато е трябвало съм учил, когата се е налагало съм препсивал. Сега в университета е същото.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
Vendetta написа:btw сестра ми се 'оплака' че в СУ, яко се преписвало на испитите, че даже нищо не им казвали.. да видите студентска книжка 6 от горе до долу..![]()
хехехехе и ти се изказа неподготвен... ела да те запозная вече с трима мои приятели, дето "нищо не им казвали като са преписвали" и в момента са с последно предупреждение и спрени студентски права за следващата 1 година. Сега няма да разправам какви проблеми следват със военните.
П.С. иСпитите не се пише така

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Escape написа:Vendetta написа:btw сестра ми се 'оплака' че в СУ, яко се преписвало на испитите, че даже нищо не им казвали.. да видите студентска книжка 6 от горе до долу..![]()
хехехехе и ти се изказа неподготвен... ела да те запозная вече с трима мои приятели, дето "нищо не им казвали като са преписвали" и в момента са с последно предупреждение и спрени студентски права за следващата 1 година. Сега няма да разправам какви проблеми следват със военните.
П.С. иСпитите не се пише така
я кажи какво имаш предвид за военните че не се разбра!???
Преписването според мен се прави ,когато нямаш полза от дадена дисциплина и преписваш колкото да я минеш,иначе по важните дисциплини трябва да се учи ...
tsurata написа:я кажи какво имаш предвид за военните че не се разбра!???
Преписването според мен се прави ,когато нямаш полза от дадена дисциплина и преписваш колкото да я минеш,иначе по важните дисциплини трябва да се учи ...
Ами като ти спрат студентските права за 1 година и от университета нямат право да ти издадат уверение за пред военните че си студент и сега имат разправии с тях

и вариантите са 2 - фалшиво уверени или да ходиш да се молиш на секретарката да ти напише уверение нелегално
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
ех... колко отдавна беше...
но преписването е полезно за всеки- развива много качества и помага на личността да стане по крепка и уверена
истината е, 4е няма нищо унизително в това да си направиш качествен пищов, който да ти поддържа извесно планче, в/у което да си построиш сам със собствени разсъждения работата.
супер глупаво е да се назубрят купищя фактология, формули и пр. да се правиш на
и да казваш "ма аз не преписвам, аз уча не за оценка, а за знания". Бе какви ти знания, като не можеш да разсъждаваш и назубреното до макс. 1 година е изветряло от главицата... ми след 5 или 10
то иначе нямаше да има специализирана литература, а речниците трябваше да са забранени за завършилите
преписвал съм
, но съм против "царски" пищови или да се преписва нещо дето хабер си нямаш от него и не разбираш значението на преписаните знаци 

истината е, 4е няма нищо унизително в това да си направиш качествен пищов, който да ти поддържа извесно планче, в/у което да си построиш сам със собствени разсъждения работата.

преписвал съм

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Vendetta написа:btw сестра ми се 'оплака' че в СУ, яко се преписвало на испитите, че даже нищо не им казвали.. да видите студентска книжка 6 от горе до долу..![]()

Ако кОпуваш нещо обади се.
А този Evans,приятел,не те ли е срам да пишеш...в абсолютно всеки пост имаш толкова "груби" грешки...Нищо лично,не приемайте думите ми като обида или че се правя на "тешкар",просто...де да знам ваша си работа.
Сега по темата.Ясно е че всичко не може да се научи.По време на сесията си уча,но доста често,да не кажа винаги,си имам помагала,за всеки случай

Поздрави

- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
- Loewe
- младши ентусиаст
-
В Пловдиския бая се изпопреписа
Как се взема според вас иначе старобългарски или латински а
Това царски, марски, то не бяха тоалетни, GSMи, СМСи, нямаше тайни за мен
А тука не преписвам, но днес имаше изпит и после разправят - полицията търсела някви с пищови, професора бил яко застрелян

А тука не преписвам, но днес имаше изпит и после разправят - полицията търсела някви с пищови, професора бил яко застрелян

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Перисвам и за мен тва е звучи гордо, в университета ми викаха академик Пищолев
(напълно сериозно), защото така и никога не ме хванаха 

- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
В гимназията съм преписвала само по физика в 10 клас и по астрономия в 11 клас. В университета и на всякакви други изпити за допълнителна квалификация смятам, че е излишно да се преписва, защото бях там, за да науча нещо и бях убедена, че всеки един прочетен ред ще ми послужи някога. И се оказах права 

44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3