Firefox + Facebook = 50% процесор ?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Firefox + Facebook = 50% процесор ?
И все пак преди да правиш каквото и да е било си сложи един flash block plugin 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Всичко е заради разни там флашове, джави и т.н. Ползвам Убунту 13.10 и лисицата към момента ми е лапнала почти 400 мв РАМ. Не знам и аз защо ги правят толкова тежки тия браузъри...
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Американците човек пратиха и върнаха до луната с Guidance Computer на 1.024 MHz, ние сурат-тефтеря не можем с пентиум4 на 2.6 Ghz да подкараме.. до къде стигнаааме...

http://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_Guidance_Computer

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Около 10% ми е usage-а на Core i5 при 8 таба отворени и fb без adblock-a. 50% usage от флаш значи си плаче за ъпгрейд.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
На мен пък, видео картата ми стана 'бати "копачката"...Нищо не ловАт антивирусните, обаче ми се струва, че се товари повече от необходимото 

Ubi dubium, ibi libertas
- Night_Wolf
- младши ентусиаст
-
^ Или си забравил да махнеш опцията да не изкарва образ и през телевизора, освен монитора
(ако си я ползвал опцията)

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Опера е решението.
Само не ме кефи, че през ден излизат обновления за нови версии, които май не могат да се изключат.

Само не ме кефи, че през ден излизат обновления за нови версии, които май не могат да се изключат.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Тя и Опера-та не е цвете за мирисане, ама спрямо миризливата лисица и натоварването е доста по-добре.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2