Прекачване на самолет в САЩ
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Прекачване на самолет в САЩ
Виза ти трябва задължитело! Относно багажа на късмет е, някой път може директно до Доминикана да отиде, друг път трябва ти да го взимаш и да го чекираш наново. Най-вероятно сам ще ти отиде до Доминикана, но на чекинга в JFK ги питай все пак, те ще ти кажат.

- vladatm
- Потребител
-
- Кара: настръхнал
- Мечтае да кара: кабрио М6 560hp
Този който ти продава билета е наясно с всички процедури , питай
Според мен не ти трябва виза за ЮЕСЕЙ , а за багажа зависи дали двата полета са на една авиокомпания или две различни.Ако е една, си го прехвърлят те, но ако са две, ще си го прехвърляш сам, Бон воайаж

Според мен не ти трябва виза за ЮЕСЕЙ , а за багажа зависи дали двата полета са на една авиокомпания или две различни.Ако е една, си го прехвърлят те, но ако са две, ще си го прехвърляш сам, Бон воайаж

няма да броя на никого камъни,имам си валидна до 2022 Ц1/д и туристическа до тогава.Но все пак ми се струва глупаво да минаваш имигрейшън,че при условие няма да влизам в мъничката им държавица
Ей сега ако нямах виза и тези идиоти от компанията ми бяха купили все пак тоя билет без да ме попитат...щях да го ям един...не е за разправяне.
Мерси на всички значи ще мина легално и безпроблемно
всичко беше наред в днешния ден само дето задната джанта на пасата ми се опита да ме изпревари в движение
що ли си продадох изгнилата е30ска 

Ей сега ако нямах виза и тези идиоти от компанията ми бяха купили все пак тоя билет без да ме попитат...щях да го ям един...не е за разправяне.
Мерси на всички значи ще мина легално и безпроблемно

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
vladatm написа:Този който ти продава билета е наясно с всички процедури , питай![]()
Само така си мислиш,теоритично си прав ,на практика заблуждаваш съфорумците

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
американците нямат понятието "само международен терминал" на много от летищата си. можеш да летиш от париж примерно и да кацнеш на един терминал и нищо не те спира да си вземеш вътрешен полет след това от същия терминал. затова всеки международен полет които каца в америка минава през митница (един вид влизаш в америка) и след това си прибираш и багажа. няма такова понятие като "транзитна" зона.
за америка ти трябва ц-виза (транзитна). не влизай с други визи защото те знаят че имаш друг полет и ще стане кочина.
три часа престой може и да не ти стигнат. като кацнеш хващаш за ушите първия служител и обясняваш и да те води отпред на опашките че митница, излизане, багаж, пак влизане... просто няма да стане ако чакаш по опашките.
за америка ти трябва ц-виза (транзитна). не влизай с други визи защото те знаят че имаш друг полет и ще стане кочина.
три часа престой може и да не ти стигнат. като кацнеш хващаш за ушите първия служител и обясняваш и да те води отпред на опашките че митница, излизане, багаж, пак влизане... просто няма да стане ако чакаш по опашките.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Аз точно заради това смятам да се потготвя с готова форма за имигрейшъна като ги дават на борда на самолета да я попълня веднага и само докато самолета спре направо да тичам към изхода
Стискайте ми палци тогава да успея,А ТРЯБВА да успея че иначе ....

Стискайте ми палци тогава да успея,А ТРЯБВА да успея че иначе ....

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Няма смисъл от тичане преди да вземеш багажа - имиграционните на Джей Еф Кей са възможно най-експедитивните(сравнявам с Бостън,Маями,Филаделфия и Детройт),после чакаш за багажа.Взимаш го и напред,най-много се чака на секюрити(там може да се прередиш) и си готов,общо взето отнема в най-лошият случай 1,30ч без да се пререждаш и тичаш.Имай предвид,че времето за презокеанските полети е доста песимистично,тоест в повечето случаи пристигаш с 20-30минути по-рано.Само ако има през целият полет насрещен вятър пристигаш на време или по-късно....
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
stankata777 написа:Няма смисъл от тичане преди да вземеш багажа - имиграционните на Джей Еф Кей са възможно най-експедитивните(сравнявам с Бостън,Маями,Филаделфия и Детройт),после чакаш за багажа.Взимаш го и напред,най-много се чака на секюрити(там може да се прередиш) и си готов,общо взето отнема в най-лошият случай 1,30ч без да се пререждаш и тичаш.Имай предвид,че времето за презокеанските полети е доста песимистично,тоест в повечето случаи пристигаш с 20-30минути по-рано.Само ако има през целият полет насрещен вятър пристигаш на време или по-късно....
Благодаря,съгласен съм,че организацията на американците е класи над това което сме свикнали тук в БГ.
И друг път съм летял презокеански да чукна на дърво,до сега не ми се е случвало полета да закъснее.

Е,6 месеца по-късно аз съм си отново у дома,радвам се на живота в красивия ми град,слушам си БГ музика и си карам с 40 и смятам да се задържа тук.
Та понеже февруари месец някои от колегите не ми вярваха,че заминавам заради малко глуповатите ми въпроси ... Е колеги минах изключително бързо на летището в ню йорк,е естествено аз си потичах с ръчния багаж и ГОЛЕМИЯ КУФАР за да хвана първото влакче,но бях за следващия полет доста по-навреме от очакваното.
Не успях да благодаря на всички колеги за мненията им щом пристигнах на кораба след мъчителното 35часово пътуване , но ще го направя сега - благодаря ви пичове,радвам се,че има форум с хора като всички вас!
Та понеже февруари месец някои от колегите не ми вярваха,че заминавам заради малко глуповатите ми въпроси ... Е колеги минах изключително бързо на летището в ню йорк,е естествено аз си потичах с ръчния багаж и ГОЛЕМИЯ КУФАР за да хвана първото влакче,но бях за следващия полет доста по-навреме от очакваното.
Не успях да благодаря на всички колеги за мненията им щом пристигнах на кораба след мъчителното 35часово пътуване , но ще го направя сега - благодаря ви пичове,радвам се,че има форум с хора като всички вас!
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2