любовна дилема дайте съвет
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Re: любовна дилема дайте съвет
Не знам дали историята ти е истинска, но ще си позволя да дам съвет: Върни се при жена си! За новата ти приятелка разбрах (до колкото изобщо може да се каже), че е нерешителна, не знае какво иска, ужасно ревнива (знаеш какво значи това при един съвместен живот, надявам се). Това че си е пратила детето при родителите изобщо не го коментирам, мисля че е показателно. Сега за жена ти - не мисля че е разбрала чак сега (те много ги усещат тия работи), най-вероятно тактично е изчаквала да ти мине. Прекалил си явно. Не казваш да сте имали конфликти или нещо да не върви...
За децата е ясно, те го отнасят най-много, и ако мислиш че като ги виждаш редовно и плащаш някаква издръжка ще е достатъчно...
На мен ми изглежда като класическа грешка - добър секс, но си допуснал да се влюбиш (приятелката ти не толкова, да не кажа - не). Със сигурност ще страдаш (и не само ти), решенията няма да са лесни, но ти най-добре познаваш ситуацията и всичко зависи от теб. Извини ме ако нещо от написаното не ти харесва, но това е моето мнение.

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Ебаси кефа! Едната без това те е отсвирила, заебаваш и другата и се радваш на свободата! Щракаш с пръсти и подгонваш 19-20 годишните зайчета.... е нема такъв живот!

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
ДА ОБАЧЕ МНОГО Я ЖЕЛАЯ ПОСТОЯННО МИСЛЯ ЗА НЕЯ.ТЯ Е ОБЪРКАНА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ КРАЧКА НАПРЕД.ЗНАМ ЧЕ МЕ ОБИЧА СКОРО ПАК МИ ГО КАЗА.НЯМА ДА МЕ ИЗЛЪЖЕ ЗА ТОВА НИКОГА.
ОБАЧЕ НЕИСКА ДА СЕ ВИЖДАМЕ ЧЕ СМЕ ЩЕЛИ ДА СЕ ЛЮБИМ И ВСИЧКО ТВА И ПРЕЧЕЛО ДАЛИ МОЖЕ БЕЗ МЕН И КАКВО ЧУВСТВА КЪМ МЕН.НЯМА ДА БИЛО ЛЕСНО ДА СМЕ ЗАЕДНО .И НЕЗНАМ.
ЗНАМ ЧЕ ИСКАМ НЕЯ.
ДА СЕ ОТДРЪПНА И АЗ ДА НЕ И ПИША ЛИ НО ТВА ПЪК МОЖЕ ДА ГО ПРИЕМЕ ПОГРЕШНО ОЧАКВАМ ВСИЧКО ОТ НЕЯ.
ПИТАХ Я ДА СПРА ДА ТИ ПИША ДА ТИ ПОМОГНА С ЧУВСТВАТА ТИ ТЯ МИ ВИКА КАКТО ПРЕЦЕНИШ.
ОБАЧЕ НЕИСКА ДА СЕ ВИЖДАМЕ ЧЕ СМЕ ЩЕЛИ ДА СЕ ЛЮБИМ И ВСИЧКО ТВА И ПРЕЧЕЛО ДАЛИ МОЖЕ БЕЗ МЕН И КАКВО ЧУВСТВА КЪМ МЕН.НЯМА ДА БИЛО ЛЕСНО ДА СМЕ ЗАЕДНО .И НЕЗНАМ.
ЗНАМ ЧЕ ИСКАМ НЕЯ.
ДА СЕ ОТДРЪПНА И АЗ ДА НЕ И ПИША ЛИ НО ТВА ПЪК МОЖЕ ДА ГО ПРИЕМЕ ПОГРЕШНО ОЧАКВАМ ВСИЧКО ОТ НЕЯ.
ПИТАХ Я ДА СПРА ДА ТИ ПИША ДА ТИ ПОМОГНА С ЧУВСТВАТА ТИ ТЯ МИ ВИКА КАКТО ПРЕЦЕНИШ.
Последна промяна zaharin3 на 26 Фев 2014, 15:02, променена общо 1 път
zaharin3 написа:...
За всички ще е най-добре да се разведеш с жена си. Тва е. Ти не си роден за деца и семейство. Не си и способен да се "опитомиш", като гледам. Щом имаш любовница сега, то ти ще имаш такава и след 10г. И да не е сегашната ще е някоя друга. Свикнал си на сегашното дередже, така ще я караш и докато умреш. Няма ли хора, които грешат и са способни да се превъзпитат из основи веднъж и завинаги? Има разбира се. Но те не търсят помощ от абсолютно непознати в автомобилен форум. Та за да не се червят пред хората, заради "подвизите" ти и да страдат и децата ти и жена ти най-добре се разведи. Хем тя да си намери някой който я заслужава(защото ти определено не я заслужаваш) и да си изживее живота щастлива, хем и децата ти да са далеч от... "баща", като теб.

Жалко за децата..има семейства който с години се опитват да имат деца и не могат,а има хора който с лека ръка си заебават семейството заради няква тръпка и добър секс...
- E34
- кандидат ентусиаст
-
zaharin3 написа:ОБАЧЕ НЕИСКА ДА СЕ ВИЖДАМЕ ЧЕ СМЕ ЩЕЛИ ДА СЕ ЛЮБИМ И ВСИЧКО ТВА И ПРЕЧЕЛО ДАЛИ МОЖЕ БЕЗ МЕН И КАКВО ЧУВСТВА КЪМ МЕН.НЯМА ДА БИЛО ЛЕСНО ДА СМЕ ЗАЕДНО .
Ем да де. Отсвирила те е. Спечелила е състезанието....с другата и сега си и безинтересен. Те жените са като децата, получат ли си играчката лесно и бързо им омръзва

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
E34 написа:zaharin3 написа:ОБАЧЕ НЕИСКА ДА СЕ ВИЖДАМЕ ЧЕ СМЕ ЩЕЛИ ДА СЕ ЛЮБИМ И ВСИЧКО ТВА И ПРЕЧЕЛО ДАЛИ МОЖЕ БЕЗ МЕН И КАКВО ЧУВСТВА КЪМ МЕН.НЯМА ДА БИЛО ЛЕСНО ДА СМЕ ЗАЕДНО .
Ем да де. Отсвирила те е. Спечелила е състезанието....с другата и сега си и безинтересен. Те жените са като децата, получат ли си играчката лесно и бързо им омръзваСвиквай. Казвам ти почвай зайчетата, ама като гледам тряя да смениш и автопарка, че тия манечките много са се изхитрили
Една Е92ка добре ще му дойде за разходка из Студентски

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Една Е92ка добре ще му дойде за разходка из Студентски,мегаденс , плази млази
,зайченца пиленца котенца
След Е34-ки не обръщат ли се

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
daddy_ написа:ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Една Е92ка добре ще му дойде за разходка из Студентски,мегаденс , плази млази
Само такива като нас се обръщат , зайчетата се обръщат с гръб

-Кво ще правиш в петък?
-Предница

- Valve-tronic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2013 Mercedes-Benz GLK 250 Bluetech
- Мечтае да кара: Porsche Panamera Turbo S
- Детайли за колата: Track Package
Колеги модератори, имам една молба. Това все пак е форум за автомобили. Има едни сайтове като bgmamma и rosali.com, където могат да се поставят такива въпроси и най-вече, където поставящите ги ще получат доста по-подробни и задълбочени отговори.
С други думи искам да кажа, че тук на такива теми не им е мястото и това, че някой кара БМВ, не означава, че трябва да бъде допускан да ги публикува. По тази логика сега трябва да публикувам тема за на баба ми жлъчката в на Мерцедес форума. Или да преместим тази тема във форума на Форд, ако авторът си смени БМВ-то с Форд. Айде по-сериозно и на всички отговорили също. Изумен съм, че взимате такова дейно участие, а по теми, свързани с марката понякога се отговаря 1-2 пъти или някой, който не знае нещо се изкарва тапак.
Не ме разбирайте погрешно. Моите уважения към автора, разбирам личната му драма и всеки един от нас може да попадне в такава ситуация, но местата за обсъждане на такива проблеми не са тук.
С други думи искам да кажа, че тук на такива теми не им е мястото и това, че някой кара БМВ, не означава, че трябва да бъде допускан да ги публикува. По тази логика сега трябва да публикувам тема за на баба ми жлъчката в на Мерцедес форума. Или да преместим тази тема във форума на Форд, ако авторът си смени БМВ-то с Форд. Айде по-сериозно и на всички отговорили също. Изумен съм, че взимате такова дейно участие, а по теми, свързани с марката понякога се отговаря 1-2 пъти или някой, който не знае нещо се изкарва тапак.
Не ме разбирайте погрешно. Моите уважения към автора, разбирам личната му драма и всеки един от нас може да попадне в такава ситуация, но местата за обсъждане на такива проблеми не са тук.
88 E30 318i, 95 E36 318i, 97 E39 525tds, 02 E53 3.0d, 06 E83 3.0d, 08 W204; 12 W212
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:daddy_ написа:ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Една Е92ка добре ще му дойде за разходка из Студентски,мегаденс , плази млази
Само такива като нас се обръщат , зайчетата се обръщат с гръб
-Кво ще правиш в петък?
-Предница.
Има си едни де си се обръщат, мани ти. Ама баш на тебе ли да обяснявам

Аз ще и правя на мойта газовия котлон

- E34
- кандидат ентусиаст
-
Що бе ся колегата може да постне една снимка на дъ хот биич и сменям хамстера с таа тема 

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Valve-tronic написа:Колеги модератори, имам една молба. Това все пак е форум за автомобили. Има едни сайтове като bgmamma и rosali.com, където могат да се поставят такива въпроси и най-вече, където поставящите ги ще получат доста по-подробни и задълбочени отговори.
Не си съпричастен с душевното терзание на колегата ли ?
Един го боли що не му върви колата , друг що не му пуска жената !
В крайна сметка това е Подраздел-Извън темата и тя няма конкректна насоченост визирам автомобилна.
На мен много теми като не ми допадат означава ли че трябва модератор да ги изтрие?
пс. Пише се тЪпак

Утре ще ти се развали Valve-Tronica и колегата който може да ти помогне ще е в депресия и ще чакаш отговор....затова помогни му тук и сега

Батка излез на един бар, напий се мъжката до козирката и чак след няколко такива вечери си дай насока в живота
..тва жената луд ще те направи, ако спреш да и ходиш подир гъза ще дойде обратно ама на кого са му нужни такива разиграванки
колкото и трудно да ти е, отдели няколко дена за себе си, изключи си телефона, бий си камшика от там където си в момента и на никой никви обяснения къде си и що си..гарантирам ти, че след стабилно количество алкохол, идеята нужна за по нататъшното ти развитие в тея отношения ще изникне сама от нищото 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
........че тия манечките много са се изхитрили
Да бе, майките им пък са света вода ненапита. Нали една пикла можеш да я излъжеш с една наточена Е46-ца, майка и никога. Веднага ти е направен пълен финансов одит и ако си с добро досие трябва да подходиш поне с една гарсониерка и малка женска кола. А дъртите кошници познават и пробата и изработката на златото, даже различават и истинските диаманти. Но пък да блъскаш дърта изпечена шафрантия (МИЛФ му викат в градо) е безценно.

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3