Автокаско - Паркинг щета въпрос

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Re: Автокаско - Паркинг щета въпрос

Мнение от bioz » 04 Мар 2014, 11:07

vankatagsi написа:
bioz написа:Мобилни групи ала бала, аз в повечето случай виждам щетата седмица след като е станала, а ходя да я завеждам месеци след това. Просто пишеш, че си я намерил така на паркинг еди кой си 1-2 дни назад и това е. Така ми казаха едни служителките в ЗАД така правя и съм нямал проблеми до сега.

и на паркинг да е, повярвай ми че искат ли да се заядат с тебе, имат законовото основание да го направят - ще ти искат документ за събитието и/или да е имало посещение от мобилна група. Пише си ги тези работи много ясно, за всяка драскотина ако поискат ще ти искат документ, това че ти го приознават и така е по тяхно усмотрение. Ама вие знаете, защо да обяснявам.

Вярвам ти, че е възможно, за коя компания говориш? Просто да знам да не ходя там.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Re: Автокаско - Паркинг щета въпрос

Мнение от vankatagsi » 04 Мар 2014, 11:32

bioz написа:
vankatagsi написа:
bioz написа:Мобилни групи ала бала, аз в повечето случай виждам щетата седмица след като е станала, а ходя да я завеждам месеци след това. Просто пишеш, че си я намерил така на паркинг еди кой си 1-2 дни назад и това е. Така ми казаха едни служителките в ЗАД така правя и съм нямал проблеми до сега.

и на паркинг да е, повярвай ми че искат ли да се заядат с тебе, имат законовото основание да го направят - ще ти искат документ за събитието и/или да е имало посещение от мобилна група. Пише си ги тези работи много ясно, за всяка драскотина ако поискат ще ти искат документ, това че ти го приознават и така е по тяхно усмотрение. Ама вие знаете, защо да обяснявам.

Вярвам ти, че е възможно, за коя компания говориш? Просто да знам да не ходя там.

За всяка компания важи, прочети си общите условия и ще видиш че пише че всяка претенция, независимо птп или злоумишлени действия трябва да е съпроводена със съответния документ от съответните двържавни компетентни органи, отделно от това тези които имат мобилна група пише че претенцията подлежи на отказ в тази връзка. Това че се прзнават разни неща е един вид по изключение от застрахователния договор и с оглед освобождаване от бюрократични тежести клиента и като цяло - фокус към удоволетвореността на клиента. Това са се техни решения и вътрешни правила, като в дадена ситуация ако станеш прекелено нагъл, спокойно ще си стъпят на написаното черно на бяло и ще те вкарат в приключения.

Предишна

Назад към Извън Темата