Проблем в данъчното

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Re: Проблем в данъчното

Мнение от spower » 06 Апр 2014, 20:35

Не е задължителен реквизит печата.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 07 Апр 2014, 10:15

alexandrovi написа:Темата май беше друга но нищо говорете си.

Говориме си. Ти да не забравиш да споделиш развитие...
bam-bam написа:Демек, ако си взема кола и не я регна до 2 месеца, после има по 10 кинта на месец+данъка за този месец или месеци.
А човека дето я е продал ще си я отрегистрира без проблеми и само аз нося наказание.
Става въпрос за регната кола, но поради пречка за момента не мога да я пиша на мое/друго име и искам да я карам 2-3 месеца макс на старите номера евентуално, ако няма някоя пречка.

За да я караш със старите номера значи не трябва да минаваш КАТ?! Ако не минеш през КАТ - общината не разбира, че имаш кола и съответно не ти начислява данък...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexandrovi » 14 Апр 2014, 15:45

Здравейте,свърших работата и ще споделя как. Със стария собственик направихме договор за покупко-продажба има ги в нета само се разпечатва и го попълнихме в два екземпляра,като на гърба двете ни съпруги записаха личните си данни като свидетели.За мотоциклети до 350куб. и ремаркета до 10 тона не се изисква нотариална заверка а само двама свидетели.След това в КАТ-Пловдив направих ГО на мое име за 3 мес. 28лв. от там в сградата до бариерата със ГО,голям+малък талон,договора+копие.Правят заявление и с тия неща на гише 10 в голямата сграда приемат ги и 17лв. в банката.Малко след това викат по име и си имате талони,никой не търси данък,семейно положение,застрахователни оценки и т.н.т. Стария собственик беше с мен,понякога искат и неговата лична карта ,затова мисля че не е лошо да присъства.Сега остава данъчното но мисля че щом мотора вече е на мое име не би трябвало да има проблем.

Предишна

Назад към Извън Темата