Радари в София
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Леко допълнение към списъка на КГБ:
На бул. Ситняково между Румънското посолство и Подуене трябва много да се внимава защото патрулката почти винаги е качена на тротоара :x :x и не се вижда изобщо!!! Също ако не са по Ситняково са на Пейо Яворов (това е продължението на Ситнияково) по посока от София Ленд към Ситняково - веднага след моста на Цариградско дебнат да ебнат :x :x :x !!!
На бул. Ситняково между Румънското посолство и Подуене трябва много да се внимава защото патрулката почти винаги е качена на тротоара :x :x и не се вижда изобщо!!! Също ако не са по Ситняково са на Пейо Яворов (това е продължението на Ситнияково) по посока от София Ленд към Ситняково - веднага след моста на Цариградско дебнат да ебнат :x :x :x !!!
SGV
Педалите вече имат и нов метод.....на бул. България под моста седи единия изрод с бинокал и гледа за бързо движеща се кола към него...само за нея пускат радара....така аз днески си карам и детекторчето ми изписука и спря....карам аз, гледам мрасната кука гледа с бинокала и радара му седи изключен за няколкото коли пред мене и за мен....но едно клио като се беше засвяткало от горе....ония само го пусно точно за около 2сек.....и това беше....така че имаме точно 1 сек да намалим...(винаги гледайте назад де, че да не качите някой в багажното отделение)....
спасанието от това е че те го пускат чак като колата е на не повече от 50метра...така че първо ще ги видите след това ще писне детектора и след това...зависи...опазил ни господ
п.с: Пабло детектора ми е Valentine One...420$...но вече се е избил след две ходиния до ню уорк, и като бонус каране в БГ и ходене до морето....
спасанието от това е че те го пускат чак като колата е на не повече от 50метра...така че първо ще ги видите след това ще писне детектора и след това...зависи...опазил ни господ
п.с: Пабло детектора ми е Valentine One...420$...но вече се е избил след две ходиния до ню уорк, и като бонус каране в БГ и ходене до морето....

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Някои пък сме филмови звезди

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
аз пък си имам руско чудо което ми е спестило маса пари
от типа SAVER но мисля че в БГ го няма .. един приятел ми го донесе от Москва
но имам и един от щатите ЕСКОРТ .....еди к'во си .. та мисълта ми е че руснака не отстъпва на американеца ....може би малко повечко вдига фалшива врява ...доста пари ми е спестил ...
пък карам и без книжка и не мога да си позволя да ме чукнат за скорост :-) живея в Белите Брези и по България сърце не ми дава да карам бавно .

пък карам и без книжка и не мога да си позволя да ме чукнат за скорост :-) живея в Белите Брези и по България сърце не ми дава да карам бавно .
Re: Радари в София
kgb hiliadi pati 10x sega veche moga da znam kade na namalqm za da ne mi napishat akt sh****te policai.........KGB написа:Пичове тай като вече съм си в БГ и вече имам пресни наблюдения над софийските полицай...та си викъм да напиша местата където често седят куки с радари...всичките са на Х-банд...така че всичките тия простотий с нови радари дето тия руските детекторчета не ги засичали са пълна глупост.....ето и местата...
1. до 3-РПУ...засичат идващите от Люлин
2. Срещу киноцентър Арена...пак тези от Люлин
3. В Люлин...преди МакДоналдс засичат тези идващи от към Шел-а който е след магазина на Пежо
4.Бул. Сливница преди опълценска засичат тези които идват от люлин
5. Бул. Сливница преди магазина на салати кенар, засичат посока центъра
6.Бул. ДОНДУКОВ малко преди сградата на Дарик радио, засичат тези които идват от центъра
7. Новият път към Люлин...малко след пазара димитър петков...след вторарата автокъща се крият и работя на ПУЛСОВ режим...засичат тези идващи от центъра
8. Новият път за люлин...малко преди христо ботев...засичат тези идващи от ЦУМ
9. Бул. Констатин Величков...циганска махала...засичат посока тези идващи от магазина на Шкода
10. Бул. България:
а)от центъра към Бояна....след моста срещу спирката и след това малко преди сфетофара...там често работят две коли...тоест имам двоен капан...
б)от центъра към бояна....малко преди околоврастното.
в)от бояна към центъра...след околовристното...понякога са две коли....има един педераст с един жълт полицеиски деу-расър...винаги работи на пулсов режим!!!
г)от бояна към центъра....малко след бул.емил марков...или там както се казва този който отива към красно село...
д)от бояна към центъра.....малко след бензиностанцията на Еко...там кадето си правите сбирките...
е)от бояна към центъра....след моста на бул.Витоша
11.Там кадето е софия ленд...тоест този булеварда...седят преди сфетофара горе за кв.лозенец....
12.под Цариградско шосе...засичат тези които идват от ТВ кулата....
13. преди тв кула....засичат тези които идват от софия ленд.
за други места в момента не мога да се сетя....![]()
ако в неделя се събирата на Еко-то ще гледам да доида да ви видя най накрая...
burn in hell mutherfucker

Ако искате пращайте ми майлчета, за града и описание или да отворим тук тема и после аз ще ги групирам по градове и паланки..?!
turturelo@bmwpower-bg.net
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Saruman, no problemo....
ОБАЧЕ имай в предвид че това са марширутите по който аз минавам в София....и със сигурност има и на много други места....
Последните два пъти като минах през софия ленд засичаха тези който идват от лозенец посока софия ленд....да не горовим че вече 60% да не кажа повече бачкат само на пулсов режим....
Иво, прав си вчера се върнах от морето. другата седмица пак мисля да ходия....на пътя за морето (През магистралата за пловдив) седят на магистрарала на няколко места....на излезане от тунела кудето е карулката....преди това каде сега отбиват пътя извин магистралата там около ихтиман почти винаги има...те или засичат или гледат за неправилно изпреварване. иначе седят още на магистралата на това голямото нанадолнище май е преди пазарджик....там единия е с бинокъл...той гледа за най-барзата кола и само за нея го пускат на пулсов....така че УМНАТА ТАМ....седят на шел-макдоналдс комплекса....вече към края седят на едно място дето мантиналата има дупка точно колко една кола да влезе (от дясно на това място има някаква бяла сграда)...., но гадовете седят и на много други места това съм им горе долу постоянните иначе на двете самолетни писти седят там ограничението е 80!!! там пак го правят номера с бинокъла за най бързата кола....с една дума на магистралата седят на доста места. след края на магистралата седят...повече за забранено изпреварване по селата....и на две места имаше и 4те пъти който ходих до морето и с радар....не мога да се сетя за имената на неселените места.....иначе на влизане в бургас седяха веднага след краговото на пулсов....на излизане посока созопол....100 метра преди лукойл...след това преди тази другата бензиностанция седят с едни мотори обикновенно.
Да и като гледах един от другите постове....стара загорора на влизане от морете за софия обикновенно се горе на баирчето след далгата права дето е готин асфалт и е нещо като магистрала но понякога са и на другите места особено има 2-3места от тази отсечка кадето ограничението е 50км/ч.....на другото мяста в стара загора е след ДЗУто има едно леко изкачване след това спускане (ебре нещо като мост е)там на спускането седят само на пулсов и ограничението е 50км/ч......в Стара Загоро има и едно хубаво нещо...ОМВто там е на братовчеда или братя на президента на ОМВ за БГ и горивото е много добро....
Аз тия дни пак ще ходя до морето и може този път да взема лист и химикалка и да записвам....точно местатата...пак може и снимки да им правя...
УСПЕХ!!!
ОБАЧЕ имай в предвид че това са марширутите по който аз минавам в София....и със сигурност има и на много други места....
Последните два пъти като минах през софия ленд засичаха тези който идват от лозенец посока софия ленд....да не горовим че вече 60% да не кажа повече бачкат само на пулсов режим....
Иво, прав си вчера се върнах от морето. другата седмица пак мисля да ходия....на пътя за морето (През магистралата за пловдив) седят на магистрарала на няколко места....на излезане от тунела кудето е карулката....преди това каде сега отбиват пътя извин магистралата там около ихтиман почти винаги има...те или засичат или гледат за неправилно изпреварване. иначе седят още на магистралата на това голямото нанадолнище май е преди пазарджик....там единия е с бинокъл...той гледа за най-барзата кола и само за нея го пускат на пулсов....така че УМНАТА ТАМ....седят на шел-макдоналдс комплекса....вече към края седят на едно място дето мантиналата има дупка точно колко една кола да влезе (от дясно на това място има някаква бяла сграда)...., но гадовете седят и на много други места това съм им горе долу постоянните иначе на двете самолетни писти седят там ограничението е 80!!! там пак го правят номера с бинокъла за най бързата кола....с една дума на магистралата седят на доста места. след края на магистралата седят...повече за забранено изпреварване по селата....и на две места имаше и 4те пъти който ходих до морето и с радар....не мога да се сетя за имената на неселените места.....иначе на влизане в бургас седяха веднага след краговото на пулсов....на излизане посока созопол....100 метра преди лукойл...след това преди тази другата бензиностанция седят с едни мотори обикновенно.
Да и като гледах един от другите постове....стара загорора на влизане от морете за софия обикновенно се горе на баирчето след далгата права дето е готин асфалт и е нещо като магистрала но понякога са и на другите места особено има 2-3места от тази отсечка кадето ограничението е 50км/ч.....на другото мяста в стара загора е след ДЗУто има едно леко изкачване след това спускане (ебре нещо като мост е)там на спускането седят само на пулсов и ограничението е 50км/ч......в Стара Загоро има и едно хубаво нещо...ОМВто там е на братовчеда или братя на президента на ОМВ за БГ и горивото е много добро....
Аз тия дни пак ще ходя до морето и може този път да взема лист и химикалка и да записвам....точно местатата...пак може и снимки да им правя...
УСПЕХ!!!

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3