Идеи за интересна татуировка свързана с BMW
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bavarec_e30
- Потребител
-
- Кара: E30 318i
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Идеи за интересна татуировка свързана с BMW
vicho написа:bavarec_e30 написа:Ей, човек да не поиска мнение от вас. И вече прост!
Доколкото си спомням (пък и виждам), написах "прост народ". Ти се сложи в графата сама. В случай, че не си забелязала се опитваме да ти помогнем (макар и по малко по-груб начин)! Аз и колегите искаме да не направиш нещо за което ще съжаляваш веднага (или след време).
Може да по-прочетеш тук -->
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=193759
И все пак, тялото си е твое и можеш да правиш с него каквото си поискаш
Потресена съм как се държат повечето във форума!!И все пак не съм казала,че е задължително да си направя татуировка, исках да разбера какви идеи ще предложите!Моля да не се коментира аз каква съм, защото не ме познавате! Желая ви приятен ден!Нищо лично!

- bavarec_e30
- Потребител
-
Ако някой иска нещо да ми каже да пише на лично или тук: https://m.facebook.com/mirela.petrova.182 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Ей, не така с младата фенка! Обяснете и нещата по нормалния начин, някои хора го приемат по-навътре..
За мен, показаната руса мацка в гръб е с много красив татус. Но, трябва да си измислиш така текста, че да е нещо интересно.. Потърси някакви цитати или нещо от този сорт. В крайна сметка, важното е на теб да ти харесва. Ти ще си го гледаш цял живот. Обмисли добре, това което ще правиш и се допитай до няколко човека.. Поискаи да ти го нарисуват пробно с маркер, химикалка и т.н.. Да видиш дали ще ти хареса.
За мен, показаната руса мацка в гръб е с много красив татус. Но, трябва да си измислиш така текста, че да е нещо интересно.. Потърси някакви цитати или нещо от този сорт. В крайна сметка, важното е на теб да ти харесва. Ти ще си го гледаш цял живот. Обмисли добре, това което ще правиш и се допитай до няколко човека.. Поискаи да ти го нарисуват пробно с маркер, химикалка и т.н.. Да видиш дали ще ти хареса.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
в софия добрите са принципно по около 80 на час.
Това на Вичо под 2.5 - 3 часа не го виждам особено в този размер дето е написал.
Ако ти е първа татуировка, по-добре изчакай да минат 4-5 месеца, дали ще си пак на този ъкъл и тогава си я направи.
Нет-а е пълен със снимки, вече въпрос е татуистите в Бг дали могат да ги нарисуват, че 1 познат направо си ми каза в прав текс "тази не мога, този взима по 1000 $ на час. "
Не че cover-up-ите са грозни, ама по-добре да не се стига до там
Това на Вичо под 2.5 - 3 часа не го виждам особено в този размер дето е написал.
Ако ти е първа татуировка, по-добре изчакай да минат 4-5 месеца, дали ще си пак на този ъкъл и тогава си я направи.
Нет-а е пълен със снимки, вече въпрос е татуистите в Бг дали могат да ги нарисуват, че 1 познат направо си ми каза в прав текс "тази не мога, този взима по 1000 $ на час. "
Не че cover-up-ите са грозни, ама по-добре да не се стига до там

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Щом си решила няма проблем и мене ако ме питаш не обръщай внимание на никого а прави това което ти харесва.
Идеята не е лоша но бих те посъветвал да не правиш определен модел от марката било то Е30,F30 и т.н..
Имаме най-красивата емблема в света и съм сигурен че човек който разбира и има поглед може да направи нещо доста свежо с емблемата + някакъв надпис който е нещо като твое мото,любим цитат и т.н..
Първия ми татос го направих преди може би 5-6-години и няма начин да ми писне,просто важното е на теб да ти харесва...
П.П Както казаха по-горе не прави компромис с татоиста.
Идеята не е лоша но бих те посъветвал да не правиш определен модел от марката било то Е30,F30 и т.н..
Имаме най-красивата емблема в света и съм сигурен че човек който разбира и има поглед може да направи нещо доста свежо с емблемата + някакъв надпис който е нещо като твое мото,любим цитат и т.н..
Първия ми татос го направих преди може би 5-6-години и няма начин да ми писне,просто важното е на теб да ти харесва...
П.П Както казаха по-горе не прави компромис с татоиста.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- bavarec_e30
- Потребител
-
Благодаря за подкрепата, ще ме разберат тези които знаят какво е болестта BMW и за да бъда по-точна Е30 за мен!

татуировката по-скоро трябва да е свързана с нещо на което държиш, а не нещо за което мечтаеш, защото мечтите се променят доста бързо......
аз не мога да нося едни и същи дрехи няколко дена, какво остава нещо за постоянно като татуировката
то е като музиката - днес ти е любимата песен, след половин година се чудиш как въобще ти е харесала...
аз не мога да нося едни и същи дрехи няколко дена, какво остава нещо за постоянно като татуировката
то е като музиката - днес ти е любимата песен, след половин година се чудиш как въобще ти е харесала...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- bavarec_e30
- Потребител
-
Хайде, спрете се с това заяждане! Разбра се, че няма да си правя нищо! 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Ама ако иска и маймунски задник да си нарисува, мене не ме касае изобщо. Тя влиза тук, пуска тема и иска мнение, ние го изказваме - сам каза, че има свобода на словото, нали? Ние си изказваме мнение, а на който не му харесва да го подминавам. Ти май беше казал, че точно заради това е форум, за да изкаже всеки мнение, а в случая тя го иска - ние го даваме /мнението, нали/.
Айде лек и успешен ден и стига толкова страсти сте влагали.
Успех с татуировката, дано излезе нещо читаво, че да не те е срам после да се покажеш на плажа.
Успех с татуировката, дано излезе нещо читаво, че да не те е срам после да се покажеш на плажа.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
randity написа:Ама ако иска и маймунски задник да си нарисува, мене не ме касае изобщо. Тя влиза тук, пуска тема и иска мнение, ние го изказваме - сам каза, че има свобода на словото, нали? Ние си изказваме мнение, а на който не му харесва да го подминавам. Ти май беше казал, че точно заради това е форум, за да изкаже всеки мнение, а в случая тя го иска - ние го даваме /мнението, нали/.
Колега, нещо взе да се оливаш, не усещаш ли?
Момичето искаше предложения за татуировка, а не какво мислите! Мисля, че това са две корено различни теми!
Не ви прави чест да се държите по този начин с момиче! Само не знам защо все още не сте предупредени от модератор, ако бях видял темата по-рано и награди щеше да има!
На момичето ще кажа. Не си вади изводи за форума като цяло само защото няколко души решиха да се изявят не на място.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Разчистил съм темата от "умните" коментари, а колежката може да продължи спокойно темата си. Надявам се, че повече такива коментари няма да има, ще следя темата.
- bavarec_e30
- Потребител
-
randity написа:Ама ако иска и маймунски задник да си нарисува, мене не ме касае изобщо. Тя влиза тук, пуска тема и иска мнение, ние го изказваме - сам каза, че има свобода на словото, нали? Ние си изказваме мнение, а на който не му харесва да го подминавам. Ти май беше казал, че точно заради това е форум, за да изкаже всеки мнение, а в случая тя го иска - ние го даваме /мнението, нали/.
Е вий направо убивате всякакъв ентусиазъм!Добре няма да си правя татуировка! Край на този въпрос! То бива бива ама това на нищо не прилича !!!

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
bavarec_e30 написа:randity написа:Ама ако иска и маймунски задник да си нарисува, мене не ме касае изобщо. Тя влиза тук, пуска тема и иска мнение, ние го изказваме - сам каза, че има свобода на словото, нали? Ние си изказваме мнение, а на който не му харесва да го подминавам. Ти май беше казал, че точно заради това е форум, за да изкаже всеки мнение, а в случая тя го иска - ние го даваме /мнението, нали/.
Е вий направо убивате всякакъв ентусиазъм!Добре няма да си правя татуировка! Край на този въпрос! То бива бива ама това на нищо не прилича !!!![]()
![]()
Колежке, ти за хората ли живееш? На тяхното мнение ли робуваш? Аз ако бях на твое място напук на тях, щях да си направя. Я, вземи си харесай нещо и просто си го направи, но наистина е нещо качествено и хубаво.
- bavarec_e30
- Потребител
-
LiTtLeRoCk написа:bavarec_e30 написа:randity написа:Ама ако иска и маймунски задник да си нарисува, мене не ме касае изобщо. Тя влиза тук, пуска тема и иска мнение, ние го изказваме - сам каза, че има свобода на словото, нали? Ние си изказваме мнение, а на който не му харесва да го подминавам. Ти май беше казал, че точно заради това е форум, за да изкаже всеки мнение, а в случая тя го иска - ние го даваме /мнението, нали/.
Е вий направо убивате всякакъв ентусиазъм!Добре няма да си правя татуировка! Край на този въпрос! То бива бива ама това на нищо не прилича !!!![]()
![]()
Колежке, ти за хората ли живееш? На тяхното мнение ли робуваш? Аз ако бях на твое място напук на тях, щях да си направя. Я, вземи си харесай нещо и просто си го направи, но наистина е нещо качествено и хубаво.
Ся' няма да е ... може по нататък..... първо да взема 30ката, тя ми е много по-важна!

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2