Идеи за интересна татуировка свързана с BMW

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: E30 318i
Мечтае да кара: E30 M3

Re: Идеи за интересна татуировка свързана с BMW

Мнение от bavarec_e30 » 16 Апр 2014, 10:39

vicho написа:
bavarec_e30 написа:Ей, човек да не поиска мнение от вас. И вече прост! :no:

Доколкото си спомням (пък и виждам), написах "прост народ". Ти се сложи в графата сама. В случай, че не си забелязала се опитваме да ти помогнем (макар и по малко по-груб начин)! Аз и колегите искаме да не направиш нещо за което ще съжаляваш веднага (или след време).

Може да по-прочетеш тук -->

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=193759

И все пак, тялото си е твое и можеш да правиш с него каквото си поискаш :yes:

Потресена съм как се държат повечето във форума!!И все пак не съм казала,че е задължително да си направя татуировка, исках да разбера какви идеи ще предложите!Моля да не се коментира аз каква съм, защото не ме познавате! Желая ви приятен ден!Нищо лично! :shock:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bavarec_e30 » 16 Апр 2014, 10:54

Ако някой иска нещо да ми каже да пише на лично или тук: https://m.facebook.com/mirela.petrova.182 :dunno:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 16 Апр 2014, 11:08

Ей, не така с младата фенка! Обяснете и нещата по нормалния начин, някои хора го приемат по-навътре..
За мен, показаната руса мацка в гръб е с много красив татус. Но, трябва да си измислиш така текста, че да е нещо интересно.. Потърси някакви цитати или нещо от този сорт. В крайна сметка, важното е на теб да ти харесва. Ти ще си го гледаш цял живот. Обмисли добре, това което ще правиш и се допитай до няколко човека.. Поискаи да ти го нарисуват пробно с маркер, химикалка и т.н.. Да видиш дали ще ти хареса. :yes:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 16 Апр 2014, 11:21

в софия добрите са принципно по около 80 на час.
Това на Вичо под 2.5 - 3 часа не го виждам особено в този размер дето е написал.
Ако ти е първа татуировка, по-добре изчакай да минат 4-5 месеца, дали ще си пак на този ъкъл и тогава си я направи.
Нет-а е пълен със снимки, вече въпрос е татуистите в Бг дали могат да ги нарисуват, че 1 познат направо си ми каза в прав текс "тази не мога, този взима по 1000 $ на час. "

Не че cover-up-ите са грозни, ама по-добре да не се стига до там :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 17 Апр 2014, 9:01

Щом си решила няма проблем и мене ако ме питаш не обръщай внимание на никого а прави това което ти харесва.
Идеята не е лоша но бих те посъветвал да не правиш определен модел от марката било то Е30,F30 и т.н..
Имаме най-красивата емблема в света и съм сигурен че човек който разбира и има поглед може да направи нещо доста свежо с емблемата + някакъв надпис който е нещо като твое мото,любим цитат и т.н..
Първия ми татос го направих преди може би 5-6-години и няма начин да ми писне,просто важното е на теб да ти харесва...
П.П Както казаха по-горе не прави компромис с татоиста.
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребител
Аватар

Мнение от bavarec_e30 » 17 Апр 2014, 21:33

Благодаря за подкрепата, ще ме разберат тези които знаят какво е болестта BMW и за да бъда по-точна Е30 за мен! :yes: :bowdown:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 18 Апр 2014, 1:07

татуировката по-скоро трябва да е свързана с нещо на което държиш, а не нещо за което мечтаеш, защото мечтите се променят доста бързо......

аз не мога да нося едни и същи дрехи няколко дена, какво остава нещо за постоянно като татуировката
то е като музиката - днес ти е любимата песен, след половин година се чудиш как въобще ти е харесала...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Потребител
Аватар

Мнение от bavarec_e30 » 18 Апр 2014, 13:08

Хайде, спрете се с това заяждане! Разбра се, че няма да си правя нищо! :paranoid:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 18 Апр 2014, 15:31

Ама ако иска и маймунски задник да си нарисува, мене не ме касае изобщо. Тя влиза тук, пуска тема и иска мнение, ние го изказваме - сам каза, че има свобода на словото, нали? Ние си изказваме мнение, а на който не му харесва да го подминавам. Ти май беше казал, че точно заради това е форум, за да изкаже всеки мнение, а в случая тя го иска - ние го даваме /мнението, нали/.

Айде лек и успешен ден и стига толкова страсти сте влагали.

Успех с татуировката, дано излезе нещо читаво, че да не те е срам после да се покажеш на плажа.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 18 Апр 2014, 15:50

randity написа:Ама ако иска и маймунски задник да си нарисува, мене не ме касае изобщо. Тя влиза тук, пуска тема и иска мнение, ние го изказваме - сам каза, че има свобода на словото, нали? Ние си изказваме мнение, а на който не му харесва да го подминавам. Ти май беше казал, че точно заради това е форум, за да изкаже всеки мнение, а в случая тя го иска - ние го даваме /мнението, нали/.

Успех с татуировката, дано излезе нещо читаво, че да не те е срам после да се покажеш на плажа.

Колега, нещо взе да се оливаш, не усещаш ли?
Момичето искаше предложения за татуировка, а не какво мислите! Мисля, че това са две корено различни теми!
Не ви прави чест да се държите по този начин с момиче! Само не знам защо все още не сте предупредени от модератор, ако бях видял темата по-рано и награди щеше да има!

На момичето ще кажа. Не си вади изводи за форума като цяло само защото няколко души решиха да се изявят не на място.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 18 Апр 2014, 16:00

Разчистил съм темата от "умните" коментари, а колежката може да продължи спокойно темата си. Надявам се, че повече такива коментари няма да има, ще следя темата.

Потребител
Аватар

Мнение от bavarec_e30 » 18 Апр 2014, 17:52

randity написа:Ама ако иска и маймунски задник да си нарисува, мене не ме касае изобщо. Тя влиза тук, пуска тема и иска мнение, ние го изказваме - сам каза, че има свобода на словото, нали? Ние си изказваме мнение, а на който не му харесва да го подминавам. Ти май беше казал, че точно заради това е форум, за да изкаже всеки мнение, а в случая тя го иска - ние го даваме /мнението, нали/.

Е вий направо убивате всякакъв ентусиазъм!Добре няма да си правя татуировка! Край на този въпрос! То бива бива ама това на нищо не прилича !!! :kuku: :banghead: :banghead:
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 18 Апр 2014, 19:26

bavarec_e30 написа:

Е вий направо убивате всякакъв ентусиазъм!Добре няма да си правя татуировка! Край на този въпрос! То бива бива ама това на нищо не прилича !!! :kuku: :banghead: :banghead:

Колежке, ти за хората ли живееш? На тяхното мнение ли робуваш? Аз ако бях на твое място напук на тях, щях да си направя. Я, вземи си харесай нещо и просто си го направи, но наистина е нещо качествено и хубаво.

Потребител
Аватар

Мнение от bavarec_e30 » 18 Апр 2014, 19:36

LiTtLeRoCk написа:
bavarec_e30 написа:

Колежке, ти за хората ли живееш? На тяхното мнение ли робуваш? Аз ако бях на твое място напук на тях, щях да си направя. Я, вземи си харесай нещо и просто си го направи, но наистина е нещо качествено и хубаво.

Ся' няма да е ... може по нататък..... първо да взема 30ката, тя ми е много по-важна! :bchug:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата