Верижна катастрофа . Кой е виновен ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Re: Верижна катастрофа . Кой е виновен ?

Мнение от stony1 » 17 Апр 2014, 23:46

Всичко зависи от това дали на куките им се занимава да правят експертиза на удара. Има начин да се докаже дали си се блъснал в колата пред реб, защото не си спазвал дистанция или си я блъснал след като този, които е зад теб те е преместил напред след като ти е размзал задницата.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

Аватар

Мнение от Хаос » 18 Апр 2014, 0:58

аз съм участвал във верижна катастрофа, аз бях първи
този зад мен едвам успя да спре, но бързака след него го удари него, а втория пък мен
обаче аз гледах в огледалата като спирах, защото усетих, че тоя отзад и той се е заблеял, та му пуснах още 30-40 сантиметра, за да не ме удари и той наистина успя да спре на косъм, секунда по-късно дойдоха ударите
полицията писа акт на този отзад, а този по средата си беше невинен

и НЕ, НЕ става с последователни констативни протоколи или както там се казваха
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 18 Апр 2014, 16:11

Аз съм присъствал - като пътник в последната кола, която беше виновна. Писаха акт само на последния, но то нямаше и спор кой е виновен.ц :oops:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 18 Апр 2014, 23:37

Хаос написа:обаче аз гледах в огледалата като спирах, защото усетих, че тоя отзад и той се е заблеял, та му пуснах още 30-40 сантиметра, за да не ме удари и той наистина успя да спре на косъм, секунда по-късно дойдоха ударите

в следствие на това => много е гадно чувството докато гледаш отзад някой, който се е засилил и не знаеш дали ще спре навреме. а особено пък ако е нещо голямо като автобус/тир дето направи ми прави сянка върху колата :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата