Дилема бмв е65 735; ауди с8 д2 или мерцедес с400
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Дилема бмв е65 735; ауди с8 д2 или мерцедес с400
ще ходя да гледам седмицата къде мога да я проверя в дупница или благоевград!!!! колегите от региона да предложят сервиз!!!
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Те там сите джамбази и гаражници са се взели отдавна, със сигурност ще е уникална, като нова и ще има само дреболии за 100-200лв. По-добре от тук си вземи някой доверен човек. Иначе за мен тази А8ца е една от най-добре изглеждащите лимузини правени някога. Ес класата и тя страхотна, но въпреки че поостаря доста си остава с доста скъпи ремонти, особено по електрониката.

за аудито тоя взе да ме дразни взе да ми вдига цената!!!!от снощи съм скептичен за ауди как може на 40000 км купено от магазина да му се счупи дюзата и да преебе мотора за 2 годишна кола става навъпрос
аудито му е правено нещо на скоростната кутия с този лост имам голямо съмнение?и няма жилата за блокиране на скоростния лост!!!!!
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Bavarcho написа:А8 Д2 може да го сравняваш с Е38, Е65 е конкурент с А8 Д3
Аз бих включил А8 Д3 4.2 бензин..
И бих се поколебал между него и фейсово Е65
Мерцедеса само ако е 430 бензин и пак има много повече слаби места от другите (купе, окачване, електроника)
абсолютно съм съгласен това ауди се сравнява с фейс е38 не с е65 и въпреки че е преди фейса е65-ца е в пъти добре и вътре и като цяло лично мнение.
а конкретно аудито само като му видя джантите и лоста на скоростите и ще се откажа

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Колега защо не погледнеш е38 фейс..740 според мен ще е най-добрият вариант 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911

- stefan8898
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: samolet
- Мечтае да кара: F10 M5
На ауди v8 бензиновите двигатели текат като лейки. Отделно ако е автомат е старата кутия-5 степенен типтроник и е с къси скорости специално в с8, тоест има старт, ама гори много и в града под 20 бензин забравяш, безмислено е да наливаш такива пари за бензин само. Автомата и куатрото много дигат разхода, не е шега това. Ако забелязваш, не ги карат много, ха ха.
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
TNT написа::OT: В такова Ауди само съм се возил. Бензин 4,2 май беше с яко екстри... Еми това за мен не може да стъпи на Е38, камо ли на някоя от другите, които гледаш.
Е38 фейса няма екстри???
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Не, колега, не ме разбра. Това Ауди не може да се сравнява по нищо с Е38 от същите години за мен. БМВ-то е много по-добро. Несериозно е да говорим за висок клас лимузина без екстри 

За бмв-то бих те посъветвал да гледаш 1-во 745 и второ не най-евтините.
За мерцедеса мога да кажа само няколко неща. Като цяло се води сравнително не много здрав модел. Таблото се прецаква често. Колега отгоре спомена нещо за S класа и обикновено окачване. Няма такова нещо, airmatic-a е стандартен за всички. Прецаква се, но пък и успешно се рециклира и като чели поддръжката му е по-евтина от едц-то при бмв. Имаш и по-мека возия от на бмв-то. От време на време ще ти излиза съобщение ride too low неоправдано.
И на е65 и на w220 им крадът лайсните и парктрониците, имай го в предвид, ако ще го държиш от вън!
Аудито е от старото поколение. Не съм се качвал, не съм се возил нито карал и не мога да дам мнение за него.
За мерцедеса мога да кажа само няколко неща. Като цяло се води сравнително не много здрав модел. Таблото се прецаква често. Колега отгоре спомена нещо за S класа и обикновено окачване. Няма такова нещо, airmatic-a е стандартен за всички. Прецаква се, но пък и успешно се рециклира и като чели поддръжката му е по-евтина от едц-то при бмв. Имаш и по-мека возия от на бмв-то. От време на време ще ти излиза съобщение ride too low неоправдано.

И на е65 и на w220 им крадът лайсните и парктрониците, имай го в предвид, ако ще го държиш от вън!
Аудито е от старото поколение. Не съм се качвал, не съм се возил нито карал и не мога да дам мнение за него.
- v1e9s8o8
- Потребител
-
- Кара: Каквото има
За S8 виж ако изпадне ръчка върви осезаемо повече автоматика за мен на всички по стари S6 и S8 са скопени и не до мислени
Е65-кутията на пандора не ми се коментира изобщо
Мерцедеса S400 с това качество на нафтата и се пак е лимузина не се знае какъв милионик ще оцелиш защо не погледнеш S500 води се като по безпроблемен мотор.

Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
.същата работа е и като си тъп!
.същата работа е и като си тъп!
харесах една 745 обаче е в германия някои да ми разесни функцията динамик драив
dinamic driva-a са две активни щанги. Най-просто казано като завиеш с по-голяма скорост се напомпват от едната страна и държи колата изправена. Например завиваш на ляво и колата се повдига от дясно, за да няма накланяне. И така на всеки завой. Много е приятно, но в началото докато свикнеш е малко странно.
да му еба майката можели всичко да имаш и да нямаш подгрев на седалките!!!! май ще е 745и
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3