Момчета, помощ!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Re: Момчета, помощ!

Мнение от sean-john » 26 Апр 2014, 6:34

MMG написа:Аз съм с такива, но brushed aluminium и съм много доволен. Изглеждат супер, връзват се с М санона, а и са удобни, което не е маловажно.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Аз нямам М салони и други елементи,но просто изглеждат добре.Мен ме интересуваше дали са удобни или създаат дискомфорт...но след като ги имаш значи ще съм доволен и аз от покупката им :D

snaiperist0 написа:
sean-john написа:Не ми е до визията толкова,просто моите гуми са се закъсали и са за изхвърляне...та като видях темата си харесах това

и си викам ако са добра покупка като цяло,вместо да давам пари за нови гуми (на педалите) да си сложа едни алуминиеви,но черни....по се връзва с бежовия интериор с който съм.

Babuna ги има и в черно и в сиво а цените са ... един път :yes: :winky:

Така е ! Просто аз ги поръчах от ебей,че съм извън страната и ще ми е по удобна доставката (макар,че ще се позабавят)

Vanqu1sh написа:А тея педали как се монтират? Махат ли се старите или директно отгоре им? :roll:

Махат се старите гуми върху самите педали (педала на газта е пластмасов на е39 предполагам и на останалите BMW-та) разпробиват се и се захващат с болтовете които са в комплекта.Поне така разбрах аз.

ентусиаст
Аватар
Кара: 318Ci E46, 530GT

Мнение от MMG » 26 Апр 2014, 13:45

[quote][Махат се старите гуми върху самите педали (педала на газта е пластмасов на е39 предполагам и на останалите BMW-та) разпробиват се и се захващат с болтовете които са в комплекта.Поне така разбрах аз.quote]

Точно :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 12 Май 2014, 20:54

Дойдоха педалите (хахах как звучи само хахахахахах ) да кажа за тези който искат да си слагат,оригиналния педал на газта при е39 е по висок с около 2-3 см от тези алуминиевите (поне този който получих аз)...също така педала на почиващия крак не пасва точно...ако изберете да го поставите опрян в пода, отгоре ще имате едно 6-7см да се вижда старата опора.Аз избрах да го сложа около 2 см над пода и отгоре остават 4-5 и не се забелязва толкова...а от долу като е със стелките не си личи,че не е опрян в пода изобщо.Подложката на газта още не съм измислил какво да я правя...да я слагам ли и ако да как... на спирачката и съединителя паснаха добре.

Предишна

Назад към Извън Темата