проблем с органите на мвр София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: проблем с органите на мвр София

Мнение от Хаос » 26 Апр 2014, 22:00

само с италианки ли ги правят тея неща
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 26 Апр 2014, 22:06

Ако колата си е била продадена в рамките на нормалния договор още в Италия и оня италианец иска да да измъкне още някой лев пуска я за открадната след като я е продал, а застрахователите от тяхна страна ако я намерят или изплащат сумата или му я връщат /нещо като при нас - ако мине номера :lol: /. Другия вариант е ако всичко си е в реда на нещата докато я проверят и установят, че оня се опитва да прибере лев /застр. измама/ ще си го погнат него..просто и в двата случая ще си почакаш..много е бавен специално този канал :)
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Аватар
Кара: е65 4.5 2002

Мнение от bmw730 » 26 Апр 2014, 22:16

в понеделник ще поискам да ми я предадат за доброволно пазене

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 26 Апр 2014, 22:58

bmw730 написа:в понеделник ще поискам да ми я предадат за доброволно пазене

Ти може и да поискаш, ама работата не става така както ти си мислиш.
Чакаш да отиде преписката в СГС (ако си от София). Отиваш и си търсиш преписката в СГС. После ги почваш яко с жалби да ти я дадат на отговорно пазене. След няколко месеца имаш малък шанс да ти удовлетворят жалбата. Ако ти удовлетворят жалбата има срок от три месеца да ти дадат колата, но този срок никога не се спазва, както казах вече има много хора с години чакат. Щом ти отговорят на жалбата, почваш да търсиш прокурора, той ти дава едно листче, праща още няколко до РПУ-то.
След като преписката се изпрати до съответната РП се образува ДП, след което са приложими общите разпоредби на чл.109 и сл. от НПК.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 27 Апр 2014, 0:59

Бе какви адвокати, какъв Марковски кви митници кви пет лева бе алоуууу????!!! :kuku: Аз съм го ял този, така че съм доста запознат с тия пинизи. Значи първо автора на темата нещо ни хвърля в тъча щото "ей така взеха ми куките колата ма незнам и аз защо" такъв филм няма! Първо на канала в КАТ им светва, че колата е издирвана после те пращат на 4-ти канал и там приятелски ти взимат ключовете, след което изчакваш куките от твоето РПУ да дойдат да си те вземат барабар с кочината. В двора на РПУ-то си я запечатват и ти издават протокол за изземване и основание. Ти си хващаш такси и у вас като последния балък. Следва уведомление от дознателя до нашта служба за международно сътрудничество, те оттам се свързват с италианските примерно, ония им връщат за кво става въпрос. Ако е застрахователна измама (90% от случаите), наште уведомяват застрахователната компания да дойде да си земе ръжделника, ония им казват "абе вие луди ли сте бе, за тая кочина толкова разходи" и отебават случая, оттам наблюдаващия сеира прокурор издава постановление, че на територията на НРБългария нема извършено престъпление с кочината и да бъде върната на собственика балък купувач на италиански таралясници за без пари. Той естествено щастлив черпи в квартала :bchug: Те тва е процедурата и трае не повече от месец и половина - два. Има тънкости, първо да се почерпи дознателя да гледа да не се бара много колата и второ ако прокуроро е много ама много наш човек може да издаде една бележка за "отговорно пазене" ма едва ли.... Те тва е.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Аватар

Мнение от bmw730 » 27 Апр 2014, 7:48

колата не е взета от канала седеше пред блока и чаках собственика на платения паркинг да дойде да направим договора и да спи вече там няма на нея номера,тъкмо бях ги свалил жълти номера само да се прибера от варна.И те почнаха едни ала бала не може тук да се направи справка давай към районното.Там дойде един спец кляка гледа търка и каза няма интервенция.Според мен дано не решат да проверяват вътре колата.Чакам утре да стане,говорено е тук там да се види какво може да се направи по втория начин.Разговаряно е със дежурния който е обяснил че засега нямат основание единствено някакво съмнение това + това колата не е запечатана ами седи отпред пред РПУ.

Аватар

Мнение от bmw730 » 27 Апр 2014, 7:51

да се надявам,че тези от Лев инс имат още позиции!!!!!!

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 27 Апр 2014, 10:11

:yes:
Bavarcho написа:крадена надали, ама виш запорирани по Италия пълно..
:yes:
Има и едни други ;)
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 27 Апр 2014, 10:35

To на тази цена е трябвало автора на темата да се замисли малко, че нещо може и да не е наред. Също ми е интересно защо я е предал доброволно. Без призовка нищо не бих дал.

Аватар

Мнение от bmw730 » 27 Апр 2014, 10:54

значи относно това,че колата е на ниска цена това е заради забележките по нея,а дали е проблемна мисля,че продавача си е направил изводите от това с кой бях по-време на покупката!!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 27 Апр 2014, 10:56

bmw730 написа:значи относно това,че колата е на ниска цена това е заради забележките по нея,а дали е проблемна мисля,че продавача си е направил изводите от това с кой бях по-време на покупката!!!!!

с кой си бил колега?

Аватар

Мнение от F3P » 27 Апр 2014, 11:02

С някой пикльо ще да е бил щото явно на продавача му е през *** - колата е прибрана...

Само да питам как така си седиш кротко на паркинга и идват да ти проверят каручката :?:
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 27 Апр 2014, 11:44

там е свършил купона. :mhihi:
тия седмици всичките са долнища. :mhihi:
е38 форева! :mrgreen:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d Mpack
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338

E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD

328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD

318is coupe 10.1998 SOLD

E39 530d 1999 Mpack SOLD

Мнение от Powerslide » 27 Апр 2014, 12:29

Колеги много трудно е да си вземеш , каквото и да е от РПУ ако веднъж е отнето/конфискувано/запорирано.
Май 2012 отидох да регистрирам мотопед и ми го прибраха , защото двигателя бил краден , а пък в документите (Италиански) няма номер на двигател :kuku:
След година открих собственика на двигателя , чиито мотопед е откраднат целия през 2009 година и неговия двигател се озовава на мойта рама :kuku:
Това момче в момента може да отиде и да си вземе двигателя от моята рама , а рамата не искат да ми я дават ,защото съм не можел да докажа че е моя. :kuku:
Адвокати и т.н. не помагат.
Просто трябва да се имаш с някой главен и тогава може да се получи нещо. Пих студена вода , хвърлих 2 хиляди на вятъра .
Най - лошото е че като мине някоя друга година , някой от КАТ ще си го вземе и ще си го кара ...[/size]
Последна промяна Powerslide на 29 Апр 2014, 0:41, променена общо 1 път
Изображение

Аватар

Мнение от bmw730 » 27 Апр 2014, 12:35

филма свърши вторник я взимам

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата