Избор на смартфон
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Избор на смартфон
Здравейте.
Препоръчайте смартфон до 300-350 лв. с андроид ОС.
Предполагам Huawei отпада като вариант, заради конфликтите с Google, чета че не поддържат Google Play Store, предполагам и ОС им е друга.
Xiaomi може би също отпада, защото постоянно чета за смяна на Ромове, проблеми след актуализации и т.н.
Смартфона ще се ползва от възрастен човек и затова търся максимална надеждност, ако въобще има такъв смартфон.
В Емаг ги гледах са с 2 години гаранция, предполагам и в другите магазини са така.
Препоръчайте смартфон до 300-350 лв. с андроид ОС.
Предполагам Huawei отпада като вариант, заради конфликтите с Google, чета че не поддържат Google Play Store, предполагам и ОС им е друга.
Xiaomi може би също отпада, защото постоянно чета за смяна на Ромове, проблеми след актуализации и т.н.
Смартфона ще се ползва от възрастен човек и затова търся максимална надеждност, ако въобще има такъв смартфон.
В Емаг ги гледах са с 2 години гаранция, предполагам и в другите магазини са така.
В семейството всички сме с Xiaomi, аз, жена ми, синът ми, майка ми и баща ми. Супер доволни са всички, проблеми не сме имали каквито и да било... Става въпрос за Redmi и Note сериите.
Да редми 10 ултра е суперizzzo написа:В семейството всички сме с Xiaomi, аз, жена ми, синът ми, майка ми и баща ми. Супер доволни са всички, проблеми не сме имали каквито и да било... Става въпрос за Redmi и Note сериите.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Ами понеже е за възрастен човек мисля, че няма нужда чак от кой знае какви характеристики.
Гледам Xiaomi Redmi 9 около 250 лв с 64гб и 4гб Рам, разликата между него и Redmi 9 Note беше само в камерата.
Някой има ли такъв да сподели ?
Също и магазин може ли да ми препоръчате, може на лично.
Поздрави!
Гледам Xiaomi Redmi 9 около 250 лв с 64гб и 4гб Рам, разликата между него и Redmi 9 Note беше само в камерата.
Някой има ли такъв да сподели ?
Също и магазин може ли да ми препоръчате, може на лично.
Поздрави!
- preki
- Потребител
-
- Кара: BMW 320ci E46 Convertible
Точно този модел подарих на майка ми - пенисонер за рожден ден, защото старият и Huawei даде фира. Засега 2 седмици е доволна от него, снима много, виси във фейсбук-а. Голям екран е и доволна, че вижда всичко. Даже почти не отваря лаптопа и си ползва само телефона
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Xiaomi-то си е екстра. Аз съм с по стар модел - Redmi Note 7 Pro, преди бях с Note 5 Pro - Никакви ядове! 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Наскоро взех Xiaomi Redmi 9 Note.
Бърз, батерията държи 2 дни с много ровене в Интернет.
Става но стария Huawei Mate 10 ми харесваше повече.
Бърз, батерията държи 2 дни с много ровене в Интернет.
Става но стария Huawei Mate 10 ми харесваше повече.

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2