Спират от движение ревящите коли и мотори
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Re: Спират от движение ревящите коли и мотори
Цитат от първия линк: "Благодарение на усилията, които полагаме, в София в момента
не се провеждат незаконни улични състезания"
Относно идеята- кефи ме! На моторите нищо не могат да направят, щото не знам да има тиха пистова машина!
На състезателите може и да им вземат по някой друг лев за подкуп и така. Но първо- уреда е SPL Meter който се състои от високочестотен кондензаторен микрофон и някакъв тъп и неточен софтуеър като на елка. Шанс няма да ми измери точното звуково налягане, защото ще улови много от околния шум, 100% куката ще го завре в ауспуха а трябва да е на Абсолютно точно 1 метър от звукоизточника а и като го знам тоя уред колко е точен просто шанс няма да издържи един такъв акт в съда!
А иначе лично аз 4 години карах със шумно гърне, писна ми и сега си се возя на супер тихичко с кеф.
не се провеждат незаконни улични състезания"

Относно идеята- кефи ме! На моторите нищо не могат да направят, щото не знам да има тиха пистова машина!
На състезателите може и да им вземат по някой друг лев за подкуп и така. Но първо- уреда е SPL Meter който се състои от високочестотен кондензаторен микрофон и някакъв тъп и неточен софтуеър като на елка. Шанс няма да ми измери точното звуково налягане, защото ще улови много от околния шум, 100% куката ще го завре в ауспуха а трябва да е на Абсолютно точно 1 метър от звукоизточника а и като го знам тоя уред колко е точен просто шанс няма да издържи един такъв акт в съда!
А иначе лично аз 4 години карах със шумно гърне, писна ми и сега си се возя на супер тихичко с кеф.

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Мисля че става въпрос за спиране от движение на всякакви афтърмаркет самоинициативи. Не говорим за супер коли, които излизат така от завода, а за голфове, хонди и е36-ци с гърнета по-големи от резервоара. При положение че колата е 100 коня за чий *** трябва да пукаш тъпанчетата на хората по улиците. Не караш ферари а е36 на 20 години
Същото важи и за ксеноните.

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
ineedmoney написа:... Същото важи и за ксеноните.
Нерегулиран ДА, но регулиран ксенон с лупи си е муцунка

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
skipper написа:ineedmoney написа:... Същото важи и за ксеноните.
Живея на третия етаж и тия светят у нас с подобни фарове, така че не знам кое е "муцка".

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
cod-cdbp написа:skipper написа:ineedmoney написа:... Същото важи и за ксеноните.
Живея на третия етаж и тия светят у нас с подобни фарове, така че не знам кое е "муцка".
Eла да ти покажа как свети правилно направен е36цов Бош с лупа и ксенон.

Даже може да го сравним с някакъв ОЕМ ксенон на кола по твой избор.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Кофти новина за батките маняци
Прави ли ти впечатление обаче, че колите от Германия са си заглушени подобаващо, колкото и да са мощни, основно заради законите там. Всичките М-ки, Поршета, Мерцедеси и Ауди-та не вдигат голяма патардия.
Тука няма да е лошо да има контрол, в задръстванията са ме стряскали, обръщам се гледам някъв мега скрап с изпопадали гърнета по земята до мене

bum_bum написа:Редно е да има някакъв контрол. Ама с тия уреди излиза, че трябва да спрат и всичките ферарита и ламборджинита от движение
Прави ли ти впечатление обаче, че колите от Германия са си заглушени подобаващо, колкото и да са мощни, основно заради законите там. Всичките М-ки, Поршета, Мерцедеси и Ауди-та не вдигат голяма патардия.
Тука няма да е лошо да има контрол, в задръстванията са ме стряскали, обръщам се гледам някъв мега скрап с изпопадали гърнета по земята до мене

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Точно АМГ-тата не вдигат патардия
П.П. Рязко ще намалеят хондаджиите

П.П. Рязко ще намалеят хондаджиите

- b00st
- User
-
TNT написа:Точно АМГ-тата не вдигат патардия![]()
![]()
![]()
П.П. Рязко ще намалеят хондаджиите![]()
![]()
AMG има нисък гърлен, басов, резониращ звук. Ти го усещаш повече от колкото вдига децибелите. Няма нищо общо с на Ферари звука, особео във високите. Едното се чува като камион, другото като болид.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Мммм, бая почерпки ще има по пътищата пак ... "кво прайм ся" 

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
b00st написа:TNT написа:Точно АМГ-тата не вдигат патардия![]()
![]()
![]()
![]()
AMG има нисък гърлен, басов, резониращ звук. Ти го усещаш повече от колкото вдига децибелите. Няма нищо общо с на Ферари звука, особео във високите. Едното се чува като камион, другото като болид.
Я виж "Valve open drive by"- 119db. Никак не е тихо това!
Въпроса, е че AMG никак не са тихи, но някой тотално умрял скрапер също вдига много шум!
Така че колегата TNT е 100% прав!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
b00st написа:Кофти новина за батките маняци
bum_bum написа:Редно е да има някакъв контрол. Ама с тия уреди излиза, че трябва да спрат и всичките ферарита и ламборджинита от движение
Не съм обръщал внимание, но някакво Ферари като мина зад мен на пешеходната и като нададе газ направо дриснах буквално.
- jp_montoya
- Потребител
-
- Кара: e30
- Мечтае да кара: е30 М3
Проблемът е, че в София ще има само 1 такъв уред, който е крайно недостатъчен. Доколкото разбрах с него ще проверяват като има сбирка на някое ОМВ, където се събираме. А по въпроса с моторите, пистовите си имат заглушители фабрично, с които са излезли от задода и с тях са доста тихи. Дръг е въпросът, че тук всичко се търбуши.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Хондаджиите ще посрещнат новината със посърнали лица, както и всички собственици на двайсе годишни мърши със "състезателни генерации" Според мен по голям проблем са ксеноните, точно за това трябва да се спира от движение.
- b00st
- User
-
P1tbuL написа:b00st написа:TNT написа:Точно АМГ-тата не вдигат патардия![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-FTQ9UoAejc[/youtube]
Я виж "Valve open drive by"- 119db. Никак не е тихо това!
Въпроса, е че AMG никак не са тихи, но някой тотално умрял скрапер също вдига много шум!
Така че колегата TNT е 100% прав!
Това е на пълна гас с афтърмаркет генерация - нищо не е пред едно Enzo, къде 135db ги прави на място за добро утро

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Искрено се радвам, че си взех генерацийка с Valve system, а не Eisenmann Race, както мислех в началото 

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4