Внимание нов вид измама на телефонните отпадъци!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 200CE

Re: Внимание нов вид измама на телефонните отпадъци!

Мнение от Projektzwo » 20 Май 2014, 17:45

bioz написа:Добре де като ти е толкова мерак да изкараш бързи кинти пусни в ебей един ифон5 земи 1000 лева и си свиркай, какво си чакал до сега? То това е същото, за тая схема няма нужда да търсиш измамници :)

същото, ама няма айфони за по 4-5к :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 20 Май 2014, 17:58

Хубаво де, ако го направиш това с тея айфони 100% ще те улепят и после куп главоболия..преди да се разгадаят повечето измами може и да е минавала ама сега слабо..
Не съм запознат с paypal, но не можеш ли да си направиш нов акаунт и чисто и просто да ти пусне на него парите без да си намесваш главния :?:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 20 Май 2014, 23:48

Пичове ясна работата...схемата е старата с "гаранцията" в western union с пратените пари до себе си за да покажеш, че си "сериозен"...после фалшива лична карта с твоите данни да ги изтеглят и хайде довиждане...Поиска ми и копие от личната карта и да сложа в WU същата сума за гаранция да знаел, че съм сериозен! Пълен смях са тия...даже си мисля, че са от наще! Не знам кой ще им върже...

Sent from the черешата
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

Предишна

Назад към Извън Темата