широк вaн или бус под 1000лв

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Re: широк вaн или бус под 1000лв

Мнение от boksioraE39 » 15 Май 2014, 10:57

P1tbuL написа:
boksioraE39 написа:
P1tbuL написа:Chrysler Voyager примерно! :) Много корав ван е това! Ето ти един в твоя бюджет!

http://www.cars.bg/c678561

Ти сериозно ли???? :shock:

Ми да.. сериозно! Един такъв го изтезавах буквално няколко години и нищичко не успях да му счупя. Не знам ти какви преживявания си имал!

Незнам какво си изтезавал но явно този преди теб е набил един багажник с пари. :)
Свидетел съм как един такъв крайслер вояджер развали едно семейство и не се бъзикам!
По-темата бих предложил и аз рено еспас не че и там не можеш да се нервираш но 1000-пъти по-добре...
Колега питбул найстина не ми се пишат подробност за тия вояджери но случки доста и то не само с тоя дето съсипа хората,просто това си не става освен ако не е ново може би...да ти кажа че и частите му бяха проблем и на цени като за кола,карах тогава А8 ауди и сме сравнявали някой неща като цени между двете... :shock:
Просто това са пари за телефон не за автомобил.
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 15 Май 2014, 11:21

boksioraE39 написа:Незнам какво си изтезавал но явно този преди теб е набил един багажник с пари. :)
Свидетел съм как един такъв крайслер вояджер развали едно семейство и не се бъзикам!
По-темата бих предложил и аз рено еспас не че и там не можеш да се нервираш но 1000-пъти по-добре...
Колега питбул найстина не ми се пишат подробност за тия вояджери но случки доста и то не само с тоя дето съсипа хората,просто това си не става освен ако не е ново може би...да ти кажа че и частите му бяха проблем и на цени като за кола,карах тогава А8 ауди и сме сравнявали някой неща като цени между двете... :shock:
Просто това са пари за телефон не за автомобил.

Явно съм бил късметлия. Щом казваш, че са толкова зле- сигурно е така. Аз имам наблюдение само върху един единствен екземпляр, но наистина изглеждаше супер стегнат при закупуването му, така че сигурно си прав за по запуснатите! :bchug:

В еспейс само съм се возил и ми хареса, че е доста широк и возеше много меко. :)

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 15 Май 2014, 13:28

Да не пускам отделна тема: Може да трябва скоро кола до 2000 лв. която да издържи пътуване до северна Германия и Холандия. Препоръчайте модели до тези пари които не биха имали проблеми с изминаването на няколко хиляди километра без да оставят водача на пътя. Мерси
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 15 Май 2014, 13:38

larbi написа:Да не пускам отделна тема: Може да трябва скоро кола до 2000 лв. която да издържи пътуване до северна Германия и Холандия. Препоръчайте модели до тези пари които не биха имали проблеми с изминаването на няколко хиляди километра без да оставят водача на пътя. Мерси

Въпроса ти има 1000000-отговора.
Лично аз бих си взел бензиново Е34 или дизелово W124,удобни са за дълъг път и повечето неща се ремонтират без сериозни майсторски умения.
П.П Иначе с фиат пунто 1.7 тд се върнах от полша без проблем,та в тоя ред на мисли много кенефи в окаяно състояние ще отидат и ще се върнат до немско и обратно та избор имаш голям,каквото и да вземеш все пак проверете най-важните неща като охладителна,спирачна система и т.н.

П.П Добавям и vw passat 2/3.
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 15 Май 2014, 13:56

boksioraE39 написа:
larbi написа:Да не пускам отделна тема: Може да трябва скоро кола до 2000 лв. която да издържи пътуване до северна Германия и Холандия. Препоръчайте модели до тези пари които не биха имали проблеми с изминаването на няколко хиляди километра без да оставят водача на пътя. Мерси

Въпроса ти има 1000000-отговора.
Лично аз бих си взел бензиново Е34 или дизелово W124,удобни са за дълъг път и повечето неща се ремонтират без сериозни майсторски умения.
П.П Иначе с фиат пунто 1.7 тд се върнах от полша без проблем,та в тоя ред на мисли много кенефи в окаяно състояние ще отидат и ще се върнат до немско и обратно та избор имаш голям,каквото и да вземеш все пак проверете най-важните неща като охладителна,спирачна система и т.н.

П.П Добавям и vw passat 2/3.

Благодаря. Точно за Пунто си мисля, защото доста съм чел тук, колко безпроблемни били и т.н. :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 15 Май 2014, 14:36

Ето това е боец :shock: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ni ... res=EXPORT Ти си прави сметка колко обиколки на земята е направил :mhihi:
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 15 Май 2014, 14:38

boksioraE39 написа:Просто това са пари за телефон не за автомобил.

Абсолютно вярно. В подобен ценови диапазон бих гледал по-скоро състояние(и дори на пръв поглед смешни неща като гуми, накладки, кога е сменяно масло има ли винетка и т.н.) от колкото дали е Крайслер, Рено, Фауве и т.н.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 15 Май 2014, 17:23

mfandakov написа:Ето това е боец :shock: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ni ... res=EXPORT Ти си прави сметка колко обиколки на земята е направил :mhihi:

+ 1 200 докарване
+ 500 регистрация
+ 200 заден джам
и почваш тогава да караш отпадъка
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 15 Май 2014, 20:37

Bavarcho написа:
mfandakov написа:Ето това е боец :shock: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ni ... res=EXPORT Ти си прави сметка колко обиколки на земята е направил :mhihi:

+ 1 200 докарване
+ 500 регистрация
+ 200 заден джам
и почваш тогава да караш отпадъка

Явно не сте ме разбрали това в mobile.de не е за каране това вече е умряло :mhihi: ,просто ми направиха впечатление навъртяните километри,.Аз имам тук един Нисан на 400 000км с същия мотор и мислех да го пращам на почивка,но явно още му се живее при навъртяните на буса 2 185 008 моя явно още е младеж :mhihi: .А колкото до избора на колегата,,за цената на телефон,, както е казал колега по горе гаранция ще си купиш таласъм.Нооо знае ли човек .Успех с избора
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 16 Май 2014, 0:12

аз за тия пари си взех е21 и стигнах до Норвегия.Една година след тва минавах преглед и имаше скъсан маншон на задна дясна полуоска :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 16 Май 2014, 11:52

Баща ми понеже работи с такива пътнически бусчета, до тук смени - Mitsubishi L300 1986, 1993 и двете бензин и им нави по 350 000км всяко, едно L400 дизел 2000г, на него му нави само 250 000км щото поскъпна нафтата, и сега мина на Nissan Serena 1.6 16V 1999г с газ.инж и до тук за 100 000км има една водна помпа само :) това всичкото е в рамките на 20тина години

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bokrael » 17 Май 2014, 19:27

мерси на всички. :bchug:

Предишна

Назад към Извън Темата