Читав тапицер

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Re: Читав тапицер

Мнение от P1tbuL » 16 Май 2014, 8:17

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 16 Май 2014, 10:21

Преди година и нещо някъде 1 приятел прави на една 28-ца купе мултито при Вилнер ей така за кеф да му е яко, щото е маняк. 250 лв му взеха с шев с трите цвята. После съжеляваше. Защо? Ами не заради качеството или нещо свързано с изработката а после като взе да я продава и всеки втори който идваше - "а, той волана претапициран...ай си хойм"...и к'во ся? Хем даваш цифра да е готино, хем автогол си вкарваш, щото като чета и коментарите на някой в темата за съвети при покупка излиза, че такива коли с претапицирани волани...ужас...бягайте далече! Е то угодия няма! А тия същите като си купят и се почне очички, ксенонче, липче...иииии тапицер! (не визирам въобще колегата търсещ). Казвам това ей така да имате предвид, че може и да не кихате чак 300 кинта ами скромничко при някой квартален щото после никой не оценя а даже обратното! Аз моя си го направих същия с 3 цвята и да ви кажа един ден ако реша да я махам - ами по-добре да го продам отделно щото е търсен тогава "свеж" и да и сложа някой "сток" от моргата...Търси някой скромен и добър колега щом си решил, няма голям смисъл от тая "инвестиция" освен ако нямаш лев за трошене!

Sent from the черешата
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Май 2014, 11:03

Не съм чел всички мнения,аз препоръчвам тапицера в квартал Х.Димитър,на мен ми е правил волан и бях изключително доволен

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 16 Май 2014, 22:18

frizzante написа:Преди година и нещо някъде 1 приятел прави на една 28-ца купе мултито при Вилнер ей така за кеф да му е яко, щото е маняк. 250 лв му взеха с шев с трите цвята. После съжеляваше. Защо? Ами не заради качеството или нещо свързано с изработката а после като взе да я продава и всеки втори който идваше - "а, той волана претапициран...ай си хойм"...и к'во ся? Хем даваш цифра да е готино, хем автогол си вкарваш, щото като чета и коментарите на някой в темата за съвети при покупка излиза, че такива коли с претапицирани волани...ужас...бягайте далече! Е то угодия няма! А тия същите като си купят и се почне очички, ксенонче, липче...иииии тапицер! (не визирам въобще колегата търсещ). Казвам това ей така да имате предвид, че може и да не кихате чак 300 кинта ами скромничко при някой квартален щото после никой не оценя а даже обратното! Аз моя си го направих същия с 3 цвята и да ви кажа един ден ако реша да я махам - ами по-добре да го продам отделно щото е търсен тогава "свеж" и да и сложа някой "сток" от моргата...Търси някой скромен и добър колега щом си решил, няма голям смисъл от тая "инвестиция" освен ако нямаш лев за трошене!

Sent from the черешата

За съжаление това което казваш колега е абсолютно така ! На мен какви глупости са ми казвали,че волана е претапициран,и колата е на 300 000 км,а реално някои хора просто обичат всичко да е ново,даже като свалиха кожата от стария ми М волан беше като нов,но не е същото когато си вземеш колата от тапицера и усетиш новата вложка от долу,мекотата на самия волан и новата кожа самата визия,абе няма нищо общо.Просто това нещо за съжаление идва от тези тип коли които се вкарват за никакви пари и се освежават за 200 лв от вътре и се пускат на пазара под имена УНИКАЛНА,НЕВЕРОЯТНА ЧИСТО НОВА И така нататък...същата работата е и с израза "колата е пребоядисвана",и какво като е пребоядисвана,мойта кола е пребоядисвана цялата 2 пъти,и 2-та пъти от драскотинки по предния капак от камъчета,удари по вратите от други "шофьори колеги",които паркират до мен и си отварят вратите по най-силния начин,пък нека всеки си мисли квото иска,то понеже тука сички коли на по 5-10-15 години са с оригинална боя,айде стига глупости ! Мой познат с Х5-тица от 2011 година,кола на 2-3 години вече боядисва сумати брони врати лайсни и т.н,това е КОЛА,седи НАВЪН,не е телевизор който седи вкъщи на топло и не се влияе от условията на улицата.

Е.Димитров написа:Не съм чел всички мнения,аз препоръчвам тапицера в квартал Х.Димитър,на мен ми е правил волан и бях изключително доволен

Точно за същия тапицер говорех и аз малко по назад в темата,и много се радвам че послушах колегата още преди много време да отида точно там много съм доволен !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 17 Май 2014, 11:24

Мерси за мненията, колеги!
А този човек от Хаджи Димитър, горе-долу какви пари взима за тапициране на волана без бег-а с естествена кожа?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 17 Май 2014, 17:29

Дайте инфо за човека в Хаджи Димитър, телефон, адрес.
Може на ЛС да не става рекламно !
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 17 Май 2014, 18:47

In_Memoriam написа:http://avtotapiceri.com/index2.php#/content/start/

Читави са.

Аз също гласувам за Марто ... много съм доволен, цена, качество и време за изработка - Волан, топка ск. лост и седалка съм си правил при него.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D
Мечтае да кара: Тесличка

Мнение от deathwingbg » 19 Сеп 2014, 19:47

Читави са.

+1 И аз там си претапицирах волана. И съм супер доволен. За 100 лв все едно карам нова кола :).

Ето и снимки
Изображение
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E38 740/725

Мнение от KoKu » 25 Сеп 2014, 23:58

Читави са.

Това е мястото !
Мене на S3- ката там ми ушиха волана и топката на скоростния лост с естествена дупчена кожа за скромните 70 или 80лв,не помня тончо.
Всеки който видеше волана,питаше къде е правен !

Предишна

Назад към Извън Темата