Къде мислите да прекарате лятната почивка?
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Къде мислите да прекарате лятната почивка?
barty написа:За Приморско. Преди беше доста курортен град, сега вече позапада. Китен го е изместил. Иначе е спокойно и приятно, но вече много се застрои. Едно време беше много по-добре.
![]()
![]()
Това спомени от 83г ли са
![]()
![]()
E, той все пак няма още 20, та критериите му за спокойно и приятно са разлинчни

По темата няма какво да кажа, тъй като все още не знам... Винаги в последния момент го решаваме, а до август има много време

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Определено от 2 години насам мисля пак да е Гърция.. Парите излизат еднакво.. Пък гърците умеят как да те гъделичкат.. Засилил съм се района на Халкидики.. Има едно градче Торони.. Има супер оферти а плажовете и всичко е супер.. 

- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
В Гърция (о-в Тасос) на почивка с детето.Август задължително съм по балкана.Почиваме на Боровец и се ходи задължително на "Мусала" и "Рилските езера".Ако бабата и лелята имат желание да погледат сина ни,ще направим една Варна с жена ми.Пък може и две 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Обичам да ходя из горите на палатка - сигурно и тая година ще направя някой и друг преход и къмпингуване. Иначе сега сме се събрали прилична група и ще направим един круиз около Африка 

Si non confectus, non reficiat.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
drago_pavlov написа:barty написа:За Приморско. Преди беше доста курортен град, сега вече позапада. Китен го е изместил. Иначе е спокойно и приятно, но вече много се застрои. Едно време беше много по-добре.
![]()
![]()
![]()
![]()
E, той все пак няма още 20, та критериите му за спокойно и приятно са разлинчниНали знааеш че всичко е относително
![]()
Напротив в дълбока грешка си. Баш си ги имам критериите, ма нали сме много ербапи всичките.. За какво ли въобще се занимавам....
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Kroki написа:drago_pavlov написа:barty написа:За Приморско. Преди беше доста курортен град, сега вече позапада. Китен го е изместил. Иначе е спокойно и приятно, но вече много се застрои. Едно време беше много по-добре.
![]()
![]()
![]()
![]()
E, той все пак няма още 20, та критериите му за спокойно и приятно са разлинчниНали знааеш че всичко е относително
![]()
Напротив в дълбока грешка си. Баш си ги имам критериите, ма нали сме много ербапи всичките.. За какво ли въобще се занимавам....
Не се напрягай, казаното е без лоши чувства... Просто Приморско е далеч от моите критерии за спокойно място

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
drago_pavlov написа:Kroki написа:drago_pavlov написа:barty написа:За Приморско. Преди беше доста курортен град, сега вече позапада. Китен го е изместил. Иначе е спокойно и приятно, но вече много се застрои. Едно време беше много по-добре.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се напрягай, казаното е без лоши чувства... Просто Приморско е далеч от моите критерии за спокойно място
след почивката ми преди 2 години там и в моята графа за спокойни места не е..

Като спокойни места мога да кажа, че са останали: Шабла, Камчия, Царево, Синеморец.. Просто там нещата не са чак толкова мръднали тип "Печелбарство" колкото на другите места..
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Zagy написа:Обичам да ходя из горите на палатка - сигурно и тая година ще направя някой и друг преход и къмпингуване. Иначе сега сме се събрали прилична група и ще направим един круиз около Африка
и аз чакам с нетърпение да се съберем една бригада за палатки , найстина е уникално а за морето аз също съм за Гърция .
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
И аз отново се насочвам към Гърция. На Халкидики много ми хареса и сега гледам към някой остров - Тасос или по-надолу Закинтос.
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Сигурно пак в Черна Гора. Всеки следващ път ми харесва все повече и повече.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Приморско и 90те не беше спокойно, какво остава за сега..иначе ми харесваше, всяко лято бях там до преди 10на години, след тва я отида, я не и то за по малко. само като видя всичките грозни хотелчета едно до друго как ги наблъскаха.. а преди, особено и резиденцията като функционираше, беше екстра
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Тайланд. Никога не съм бил дори близо до тая част на света и нямам търпение.
Иначе и аз предпочитам Гърция и ми се струва на същите пари като нашето море.
Иначе и аз предпочитам Гърция и ми се струва на същите пари като нашето море.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Ей това е дестинация
Избягвай известните маймунарници и обикаляй колкото се може повече
Исаан да не пропуснеш...
Ако си сам или сте коч компания - заглеждайте се за наличие на адамова ябълка
П.П. Казвай "май пет" след всичко което си поръчаш в ресторанта или от улицата за ядене
Черните бръмбари и скакалците са супер с биир тауър 

Избягвай известните маймунарници и обикаляй колкото се може повече

Ако си сам или сте коч компания - заглеждайте се за наличие на адамова ябълка

П.П. Казвай "май пет" след всичко което си поръчаш в ресторанта или от улицата за ядене

Ubi dubium, ibi libertas
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
hell's angel написа:Ей това е дестинация![]()
Избягвай известните маймунарници и обикаляй колкото се може повечеИсаан да не пропуснеш...
Ако си сам или сте коч компания - заглеждайте се за наличие на адамова ябълка![]()
П.П. Казвай "май пет" след всичко което си поръчаш в ресторанта или от улицата за яденеЧерните бръмбари и скакалците са супер с биир тауър
С жената съм, колега, ама това за лютото ще го запомня, че вече от няколко места ми го казват

48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4