Плащаш=Трепеш
Модератор: Общи модератори
Re: Плащаш=Трепеш
то щото всеки знае че може се размине с 10/20 лв за тва кара така.. ама ако глобата ти е 1500 и знаеш че може да попаднеш на читав полицай или че ще трябва да му дадеш мин 100-200 лв би се засмилил. Джигитите от блага дума не разбират, като ги удариш по джоба биха се замислили.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Ми те ушевите си купуват с него дюнер от едно и също място ... и партрула и нисана спряни на булеварда ... нужно ли да говорим повече? Понеже и аз споменах, че си джиткаше из моя квартал пича ... ми всеки ден си е джиткал и покрай 2ро районно, щото е на няма и 500м по булеварда.
А тоз младеж не е единствения чуждестранен студент каращ "странно". Има ги бая около ВМИ (специално щото повечето турци и гърци записват медицина в Плд). Сигурно не са лошо момчета и момичета, и сигурно не карат така у родината си. Ама като дойдат тук, като видят как си карат местните - щото в Плд сме ужасяващо зле - и почват и те, малко по-малко, докато не стане белята.
А и тоя с Мерц-а вероятно не е невинен, ама да оставим тва на органите, барем свършат нещо.
А тоз младеж не е единствения чуждестранен студент каращ "странно". Има ги бая около ВМИ (специално щото повечето турци и гърци записват медицина в Плд). Сигурно не са лошо момчета и момичета, и сигурно не карат така у родината си. Ама като дойдат тук, като видят как си карат местните - щото в Плд сме ужасяващо зле - и почват и те, малко по-малко, докато не стане белята.
А и тоя с Мерц-а вероятно не е невинен, ама да оставим тва на органите, барем свършат нещо.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
acer написа: ... а тва дали е било проблем за "местните" е пълна глупост, за какво плащаме данъци и за какво имаме закони?
имаме закони и държава, тръгнат ли местните да се саморазправят, значи държавата е тотално абдикирала, което е очевидно вече за всеки и може наистина това да е начина.
Ти сам си си отговорил. Не знам къде я виждаш държавата тук - в проектирането на спирката, в превенцията и санкционирането на водачите ли, къде? Включването на държавата е било да прибере пострадалите и толкова.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
acer написа:то щото всеки знае че може се размине с 10/20 лв за тва кара така.. ама ако глобата ти е 1500 и знаеш че може да попаднеш на читав полицай или че ще трябва да му дадеш мин 100-200 лв би се засмилил. Джигитите от блага дума не разбират, като ги удариш по джоба биха се замислили.
Не може да има глоба 1500лв при заплата 300. Стига с тва робско мислене- дай да ни еб@т, че да сме послушни. Начини има и с добро да се получат нещата.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
На тоя льольо отдавна книжката му трябваше да е на трупчета. Редовно минава по бул.Бълагрия като за последно...истината е че КАТ си бъркат в носа и не правят нищо с/у такива рацери.
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Tочно на бул. България същия гръцки пинко ме засече брутално преди няколко месеца. Тръгнах след него с надеждата да го хване светофара и да му обясня, че не е прав, но той си мина на червено. Още тогава е трябвало да го заземят - все пак имаше камери...
- Valve-tronic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2013 Mercedes-Benz GLK 250 Bluetech
- Мечтае да кара: Porsche Panamera Turbo S
- Детайли за колата: Track Package
UFC написа:http://news.plovdiv24.bg/495017.html :dunno: :dunno: :kuku:
Случаят е разрешен. Браво на пловдивската полиция за пореден път!!!
Човечецът с Мерцедеса е виновен, защото е засякъл и изхвърлил от платното движещият се културно и в рамките на всички законни разпоредби гръцки гражданин. От свидетелските показания и мненията в тази тема става ясно, че гръцкото момче е образцов водач, което се потвърди и от представителите на 2-ро РПУ.
Педали с педалите. Преди няколко години откраднаха на баща ми въдиците от приземна стая. Отишъл, подал жалба и чака човекът да хванат великите детективи от 2-ро РПУ крадците. След няколко месеца отишъл да провери какво става и му казали, че той никога не е подавал жалба. Ама той имал входящ номер - няма такова нещо, няма преписка по такъв номер - баща ми се бил объркал.
Та какво очаквате?
88 E30 318i, 95 E36 318i, 97 E39 525tds, 02 E53 3.0d, 06 E83 3.0d, 08 W204; 12 W212
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
bum_bum написа:acer написа:то щото всеки знае че може се размине с 10/20 лв за тва кара така.. ама ако глобата ти е 1500 и знаеш че може да попаднеш на читав полицай или че ще трябва да му дадеш мин 100-200 лв би се засмилил. Джигитите от блага дума не разбират, като ги удариш по джоба биха се замислили.
Не може да има глоба 1500лв при заплата 300. Стига с тва робско мислене- дай да ни еб@т, че да сме послушни. Начини има и с добро да се получат нещата.
Аз така, от това което съм виждал, точно трябва да ни еб@т, за да стават нещата, иначе все измисля ме оправдания и вратички....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
fancooler написа:Tочно на бул. България същия гръцки пинко ме засече брутално преди няколко месеца.....
Некой случайно да знае къде живее тва мизерно византийско човеченце.....или поне район.....питам сериозно

П.С: Или поне регистрацията на жълтата кочина....
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
E34 написа:П.С: Или поне регистрацията на жълтата кочина....
На снимките от горните линкове се вижда номера на колата.
Незнам защо се драматизира чак толкова, че не е арестуван гърка... Ако не беше участвала друга кола в инцидента, предполагам щяха да са го прибрали, но в момента трябва да установят и докажат вината и за двамата шофьори.
В момента няма как да се установи скоростта на Нисана само по свидетелски показания, трябва да се направи автотехническа експертиза и на базата на нея, следователите да придвижат нещата към прокурор... Със сигурност ще има дело, но тук определящо е кой ще наеме по-читав адвокат.
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
И какво се оказва,внимавайте да не притеснявате каращите с 150 км/ч в града,защото,ако стане нещо,вие ще сте виновни! Ебаси държавата! Не 1500 лв.,да им взимат колите направо и ще се научат как се шофира.Бум-бум интересно ми е след някоя година,като детето ти тръгне само по улиците,дали ще си промениш мисленето.
Само да кажа, че и с 200 да е карал. Пак няма да е виновен, щом другият го е засякъл. Най-много глоба, и то трябва да се докаже с колко е карал. А това по преценка на хората с 100 и 150. Айде моля ви се. Карах с 60, и като ме блъсна един ме метна 10 метра по-надолу. Полицая ми вика сигурно с 80 си карал. Е да ама не,даже иза 60 не съм сигурен. Има завой след което права и няма как да вдигна 80 със старият дизел, и то в населено място. А за колегите от Пловдив, щом го знаете пича защо не са го прибрали. 2-3 оплаквания в полицията и щеше да се кротне. Знам в Сливен един комшия си взе 320и , и правеше изпълнения точно 3-4 дена. Прибирам се и 2 патрулки го блокирали пред тях и обиск. :grin:. После си купи едно MG спортно и вечерта беше в гипсово корито. Простака си остава простак. И винаги ще има. Но нека ние не седим безучастно и после де е тоя, де живее, къв е тоя и т.н.
Send от личният ми смартфон
Send от личният ми смартфон
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
бабъл написа:И какво се оказва,внимавайте да не притеснявате каращите с 150 км/ч в града,защото,ако стане нещо,вие ще сте виновни! Ебаси държавата! Не 1500 лв.,да им взимат колите направо и ще се научат как се шофира.Бум-бум интересно ми е след някоя година,като детето ти тръгне само по улиците,дали ще си промениш мисленето.
Аз не казвам, че трябва да се кара със 100 в града. Но не е това начина. Защо все искате да сте наказани, глобени, преебани, подтиснати и то колкото се може повече?
bum_bum написа:бабъл написа:И какво се оказва,внимавайте да не притеснявате каращите с 150 км/ч в града,защото,ако стане нещо,вие ще сте виновни! Ебаси държавата! Не 1500 лв.,да им взимат колите направо и ще се научат как се шофира.Бум-бум интересно ми е след някоя година,като детето ти тръгне само по улиците,дали ще си промениш мисленето.
Аз не казвам, че трябва да се кара със 100 в града. Но не е това начина. Защо все искате да сте наказани, глобени, преебани, подтиснати и то колкото се може повече?
А какъв е начина според тебе?Интересно ми е да чуем твоето виждане?