Изхвърляне на пералня - взета от Надин - решена!
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
Re: Изхвърляне на пералня - какво да сторим без транспорт?

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Бе наскоро мъкнахме една 2ма човека. 50-60 кила на 2ма човека какво са? По една торба с цимент. Покрай блоковете обикалят мангали, фани един за ушите и сам ще я свали. Кажи, че е подарък.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
NIKMAN написа::OT: Демирев, явно не си случил на съседи, мой приятел си купи нова пералня в петък и вечерта изнесе старата пред вратата на апартамента, за да я изнесем в събота на обяд. Когато отидохме да я извозим приятелчето гледаше умно и ни съобщи че са я откраднали. Това в кв. Гоце Делчев в София на 11 етаж.
Варна е друга губерня, там са хора а тук "гепарди"

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Аз докато си стоях в гаража миналата година и мина един манго, сам си пита, и направихме пазарлъка за 25лв.(искаше за 20 да я взима
) Свалихме я от тавана и на каруцата...
Та хвани някой такъв, хем пари можеш да му вземеш. 

- би ем дабъл ю
- Потребител
-
Ние тука наскоро преди има-няма два месеца се отървахме от една стара готварска печка. И аз по същия начин се чудих кво да я правя и как да я мъкна, та си викам да я изкарам на двора и все някой с тен придобит по рождение ще прояви любопитство що аджеба тая "ценност" стой така захвърлена... Така и стана де, още на втория ден се дотътри един и пита бате даваш ли печката
Викам му давам я ама как ще я занесеш, щот го гледам с ръцете в джобовете ни каруца ни нищо и тоя ми каза само да съм му я запазел, че ей сега щял да дойде да я вземе. И аз очаквам, че тоя ще дойде възседнал каляската с друг човек от ромско "потекло" и не щеш ли по едно време гледам идва манго с едно такси
че даже и бакшиша му помогна да я пренесат от двора до колата
Тъй че като видиш да минават такива кажи им за кво става въпрос, пък сетне все ше се договорите нещо 

След като получих предложение да одрежат топола, висока около 25 метра и да си я изнесат сами, вече съм напълно сигурен в неограничените им възможности.
Друг случай, като изнасяхме офиса имаше стар банкомат в склада, тежи около 400-500 кила. Не може да се нареже, не може да се извлачи защото ще съсипе паркета, не може да се вземе с количка, нищо. Изоставихме го и след 1 седмица хазяина каза, че се е отървал от него. Същите 4 мангала с тополата са го изнесли без щети.

Друг случай, като изнасяхме офиса имаше стар банкомат в склада, тежи около 400-500 кила. Не може да се нареже, не може да се извлачи защото ще съсипе паркета, не може да се вземе с количка, нищо. Изоставихме го и след 1 седмица хазяина каза, че се е отървал от него. Същите 4 мангала с тополата са го изнесли без щети.

Live it like you Love it
- bawarec 73
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: купе
Стои ли пералнята още? Мога да дойда да я взема.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Не - взеха я от Надин Девня за 5.55 лв.
От петте пункта за скрап на 300-700 метра до нас не им се идваше с фирмения пикап - а дойдоха от Надин Девня от 40 км

От петте пункта за скрап на 300-700 метра до нас не им се идваше с фирмения пикап - а дойдоха от Надин Девня от 40 км

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Изхвърляне на пералня - взета от Надин - решена!
заслужава си 4акането 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2