Цигани се мятат под коли, за да изнудват шофьорите
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Re: ............
Griffin написа:SpUd3r написа:
От кой филм беше тази сцена,беше някакъв филм със скинари ама му забравих името,предполагам,че си го гледал и ти или просто имаш добри идей
Romper Stomper?
Виж няколко мнения над твойто,оказа се,че филма е Американска История Хикс,даже и картинка съм дал

Tux0 Ca !

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.............
Прав си от тоя филм е! Той също е много ценен!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Аз затова си нося едно голямо желязо в "самосвала"
Тая циганка ще я разпилея ако ми се метне пред колата. На човек няма да прилича. Качвам я уж да и давам пари и да я карам в Пирогов и в някоя тъмна улица ще и размажа мутрата мръсна копелдашка. А лапето ако говори и на него.
Напомня ми на един приятел. Седим си във влака и няква циганка и циганче влизат и с/у нас. Т'ва лапе не спира да плямпа на цигански и моя човек му вика мълчи. Т'ва нешо не млъква. Един обратен цигански
и джуката му леш. Оная почва да вика и на нея един и със шутовете навън от купето
Култов спомен от моето детство

Напомня ми на един приятел. Седим си във влака и няква циганка и циганче влизат и с/у нас. Т'ва лапе не спира да плямпа на цигански и моя човек му вика мълчи. Т'ва нешо не млъква. Един обратен цигански

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

zAcK написа:....

А относно темата Too Cool много правилно си го каза какво трябва да стане

И Spuder мн добре каза-на народа по някое време мисля че ще му писне и от мангали и от политика и от всичко,надявам се това да стане скоро,ще бъде много забавно

Някой казват че съм бил расист,е не съм,но в никакъв случай няма да ме рекетират,а още повече нахални цигани в собствената ми държава

Има една интересна песен на Телетъбис-Мангали дис,сигурно я знаете

Re: ............
SpUd3r написа:...
Да бе, ама чак като го пуснах видях...

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
Еднно време беше много фешън с братото да ходим да бием мангали...
Имахме една случка с неговата компания...
Най кротко си седят тайфата в градската мисля че бяха 7-8 човека...
Остави другото ми и всички метали
По едно време 2-ма мангала се задават по уличката ама плямпат на мангалски че неможе да се трае...
Тея като побесняха... колко кубинки изядоха гадните чернилки че неможеха да се познаят...
По едно време минават и 2-ма полицая
и почват да ги разтървават и можете ли да си представите... и те почват да ги млатат
Това няма да го забравя никога.
Даже благодариха, вдигнаха ги и казаха че още толкова ги чака и в управлението...
Ама ся са по опасни че ходят на глутница и незнаеш кога излизат 10 мангала от улиците...
Българите почваме да ставаме малцинство... няма оправия
Трябва да бъдем по-единни и да ги действаме такива

Имахме една случка с неговата компания...
Най кротко си седят тайфата в градската мисля че бяха 7-8 човека...
Остави другото ми и всички метали

По едно време 2-ма мангала се задават по уличката ама плямпат на мангалски че неможе да се трае...
Тея като побесняха... колко кубинки изядоха гадните чернилки че неможеха да се познаят...
По едно време минават и 2-ма полицая

Това няма да го забравя никога.
Даже благодариха, вдигнаха ги и казаха че още толкова ги чака и в управлението...

Ама ся са по опасни че ходят на глутница и незнаеш кога излизат 10 мангала от улиците...

Българите почваме да ставаме малцинство... няма оправия

Трябва да бъдем по-единни и да ги действаме такива

Последна промяна DJJonny на 09 Авг 2006, 16:15, променена общо 1 път
Много такива случки има. Ама чак сега хората започнаха да се сещат да ни благодарят
А преди като говорех, че ще дойде време циганите да ни малтретират си мислеха че съм нацистки-фанатик... ама на всички ще им дойде до гъза, лошото е че никой не помни хората, които са предупреждавали... те не са един и двама и заслужват уважение и извинение, че някога хората са се отнесли снизходително към тях...

А преди като говорех, че ще дойде време циганите да ни малтретират си мислеха че съм нацистки-фанатик... ама на всички ще им дойде до гъза, лошото е че никой не помни хората, които са предупреждавали... те не са един и двама и заслужват уважение и извинение, че някога хората са се отнесли снизходително към тях...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
- Azrail
- UFO Pilot
-
Не го обръщайте в куклуксклан.цом ... Моля...
Колкото и извън темата да е това, BMWPower-BG.net няма да толерира расистки прояви
Все пак и преди всичко... Това е автомобилен форум 
Колкото и извън темата да е това, BMWPower-BG.net няма да толерира расистки прояви

MORE BEER!
Евалата бате и аз така мисля да направя,обаче ще я вкарам в багажника, иначе после трябва да продавам колата.Качвам я на витоша,взимам и едно кафе и после почвам да си правя експерименти от сорта-какво ще стане ако една циганка падне от 150м височина.zAcK написа:Аз затова си нося едно голямо желязо в "самосвала"![]()
![]()
Тая циганка ще я разпилея ако ми се метне пред колата. На човек няма да прилича. Качвам я уж да и давам пари и да я карам в Пирогов и в някоя тъмна улица ще и размажа мутрата мръсна копелдашка. А лапето ако говори и на него.
Напомня ми на един приятел. Седим си във влака и няква циганка и циганче влизат и с/у нас. Т'ва лапе не спира да плямпа на цигански и моя човек му вика мълчи. Т'ва нешо не млъква. Един обратен циганскии джуката му леш. Оная почва да вика и на нея един и със шутовете навън от купето
![]()
Култов спомен от моето детство
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.........
Ще стане красив шедьовър!

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3