Цигани се мятат под коли, за да изнудват шофьорите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Re: ............

Мнение от SpUd3r » 09 Авг 2006, 14:51

Griffin написа:
SpUd3r написа:
:OT: От кой филм беше тази сцена,беше някакъв филм със скинари ама му забравих името,предполагам,че си го гледал и ти или просто имаш добри идей 8)

Romper Stomper? :D

Виж няколко мнения над твойто,оказа се,че филма е Американска История Хикс,даже и картинка съм дал :D
Tux0 Ca !
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.............

Мнение от Тоо Cool » 09 Авг 2006, 14:57

Прав си от тоя филм е! Той също е много ценен!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 09 Авг 2006, 15:11

Аз затова си нося едно голямо желязо в "самосвала" :mhihi: :mhihi: :mhihi: Тая циганка ще я разпилея ако ми се метне пред колата. На човек няма да прилича. Качвам я уж да и давам пари и да я карам в Пирогов и в някоя тъмна улица ще и размажа мутрата мръсна копелдашка. А лапето ако говори и на него.
Напомня ми на един приятел. Седим си във влака и няква циганка и циганче влизат и с/у нас. Т'ва лапе не спира да плямпа на цигански и моя човек му вика мълчи. Т'ва нешо не млъква. Един обратен цигански :mhihi: и джуката му леш. Оная почва да вика и на нея един и със шутовете навън от купето :mhihi: :mhihi: Култов спомен от моето детство
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 09 Авг 2006, 15:35

zAcK написа:....

:mhihi: :mhihi: Ти направо идол ще ми станеш,винаги яко смях на твойте постове(добрия смисъл) ;)

А относно темата Too Cool много правилно си го каза какво трябва да стане :) Обсъждахме го това в чата едно време и някой каза,че ако съм бил прегазил някое ****** щели да ме съдят,да ме бият и не знам си какво...Е хайде мангалите да ме осъдят :lol: Те първо трябва да изкрадат сумати народ за да плащат делото и т.н.Те щели да бъдат свидетели как аз еди какво си-ми и аз имам свидетели,целия български!!народ,който ще стане свидетел как гнусните цигани само се мятат под гумите :evil: Ми да се мятат бе,все ми е едно :mhihi:

И Spuder мн добре каза-на народа по някое време мисля че ще му писне и от мангали и от политика и от всичко,надявам се това да стане скоро,ще бъде много забавно :twisted:
Някой казват че съм бил расист,е не съм,но в никакъв случай няма да ме рекетират,а още повече нахални цигани в собствената ми държава :twisted:
Има една интересна песен на Телетъбис-Мангали дис,сигурно я знаете :twisted: ,пък после нека до дела да се стигне :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ............

Мнение от Griffin » 09 Авг 2006, 15:44

SpUd3r написа:...

Да бе, ама чак като го пуснах видях... :)
1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 09 Авг 2006, 16:12

Еднно време беше много фешън с братото да ходим да бием мангали...
Имахме една случка с неговата компания...
Най кротко си седят тайфата в градската мисля че бяха 7-8 човека...
Остави другото ми и всички метали :guitarist:
По едно време 2-ма мангала се задават по уличката ама плямпат на мангалски че неможе да се трае...
Тея като побесняха... колко кубинки изядоха гадните чернилки че неможеха да се познаят...
По едно време минават и 2-ма полицая :cop: и почват да ги разтървават и можете ли да си представите... и те почват да ги млатат :dummy:
Това няма да го забравя никога.
Даже благодариха, вдигнаха ги и казаха че още толкова ги чака и в управлението... :owned:

Ама ся са по опасни че ходят на глутница и незнаеш кога излизат 10 мангала от улиците... :bang:

Българите почваме да ставаме малцинство... няма оправия :drinking:
Трябва да бъдем по-единни и да ги действаме такива :box: :bgflag:
Последна промяна DJJonny на 09 Авг 2006, 16:15, променена общо 1 път

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 09 Авг 2006, 16:14

Много такива случки има. Ама чак сега хората започнаха да се сещат да ни благодарят :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А преди като говорех, че ще дойде време циганите да ни малтретират си мислеха че съм нацистки-фанатик... ама на всички ще им дойде до гъза, лошото е че никой не помни хората, които са предупреждавали... те не са един и двама и заслужват уважение и извинение, че някога хората са се отнесли снизходително към тях...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от baselito » 09 Авг 2006, 16:18

Лудница..........
Трите истини на живота:
1. Парата прави фукарата !!! :D
2. Всяко нещо си има край...само салама има два! :D
3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр! :D

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 09 Авг 2006, 16:55

жипси кинг изобщо не са кухи

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 09 Авг 2006, 20:07

http://vbox7.com/play:ee666ea5

Тоя е направо красив :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 09 Авг 2006, 21:12

---И после как да не си расист.Трепането им е малко. :bang: :no: :ranting: :maad: :puke: :box: :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 09 Авг 2006, 22:21

На сапуунннн :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 09 Авг 2006, 22:56

Не го обръщайте в куклуксклан.цом ... Моля...
Колкото и извън темата да е това, BMWPower-BG.net няма да толерира расистки прояви :idea: Все пак и преди всичко... Това е автомобилен форум :idea:
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 09 Авг 2006, 23:47

zAcK написа:Аз затова си нося едно голямо желязо в "самосвала" :mhihi: :mhihi: :mhihi: Тая циганка ще я разпилея ако ми се метне пред колата. На човек няма да прилича. Качвам я уж да и давам пари и да я карам в Пирогов и в някоя тъмна улица ще и размажа мутрата мръсна копелдашка. А лапето ако говори и на него.
Напомня ми на един приятел. Седим си във влака и няква циганка и циганче влизат и с/у нас. Т'ва лапе не спира да плямпа на цигански и моя човек му вика мълчи. Т'ва нешо не млъква. Един обратен цигански :mhihi: и джуката му леш. Оная почва да вика и на нея един и със шутовете навън от купето :mhihi: :mhihi: Култов спомен от моето детство
Евалата бате и аз така мисля да направя,обаче ще я вкарам в багажника, иначе после трябва да продавам колата.Качвам я на витоша,взимам и едно кафе и после почвам да си правя експерименти от сорта-какво ще стане ако една циганка падне от 150м височина.

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.........

Мнение от Тоо Cool » 10 Авг 2006, 0:06

Ще стане красив шедьовър! :twisted: :twisted: :twisted:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата