Пътуване до Сърбия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Re: Пътуване до Сърбия

Мнение от vaykisss » 08 Юни 2014, 22:26

datchko написа:
Phil написа:Сега се сетих още две неща да питам:

1. Как седи въпросът с радад-детекторите? Знам, че в Гърция хич не им се кефят...В Сърбия как е?
2. Колко е литър бенз в сръбско...И от кои бензиностанции е препоръчително да се зарежда?

За днес цената я дават на 1.33 евра (153 динара). За препоръката на бензиностанциите и аз бих се радавал някой да сподели.

(http://www.fuel-prices-europe.info/)

П.С. - Ако можеш, смени си пари в тяхна валута, че се е случвало да вдигат реалната стойност при обръщането от евро на динари.

Аз зареждам само газ в Сърбия,и зареждам само на еко и омв ,също и петрол няма проблем с газта,смисъл на някви техни си измислени не зареждам :yes: ,често пътувам през сърбия и проблеми съм нямал,единствено шофьорска книжка са ми искали,нито зелени карти нито нищо,иначе като пращах едната ми кола да ми я докара един познат от Словения правих пълномощно в посолството за да няма проблеми по границите,никъде не са му искали нищо :dunno: Най добре е да си купиш динари или да ползваш карта за плащане,и еврата няма да ти върнат ,но незнам на какъв курс ще ти ги сменят,на магистралите с евра няма дерт,всичко е точно,ама на бензиностанцията може курса да е по симпатий :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 (E53) facelift
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: sport package 3.0D

Мнение от eLiTyY » 11 Юни 2014, 12:30

alekangg написа:
datchko написа:Щом колата е на баща ти, не би трябвало да имаш никакви проблеми.

Връщали са ме за пълномощно при същите факти. Интересното е, че вторият път имах пълномощно, но пък не го искаха...

то при тях е доста избирателно някой път ти искат нещо друг път не :lol: Иначе аз мисля, че щом е на баща ти не ти трябва и най-вероятно няма да ти искат но за собствено успокоение ако искаш си изкарай за всеки случай, че пък решат ли да се заядат ще е лекооо тъпо просто да биеш път до границата и да се върнеш :)

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 11 Юни 2014, 13:04

Возете смело.
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Предишна

Назад към Извън Темата