Затъмняване на прозорци със спрей

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Re: Затъмняване на прозорци със спрей

Мнение от k-hristov » 17 Юни 2014, 22:06

кухнята, ножа, вените - край на проблемите :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 17 Юни 2014, 23:07

А тука какво трябва да се отреже? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 18 Юни 2014, 1:51

Колко години карате за да избелее това фолио? Така на 2 слоя какво става с видимостта от вътре?

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 18 Юни 2014, 10:18

Ако фолиото е качествено няма никакви проблеми с видимостта : )
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330D 184к.с

Мнение от SheTrqa » 18 Юни 2014, 13:30

Ето това са вече по-добри отговори :yes: благодаря за съветите - може би ще се насоча към слагането на втори слой. Но определено няма да е спрей, явно наистина е доста неподходящ вариант. :bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 18 Юни 2014, 13:34

То със спрей пак има вариант да стане, но не знам какъв ще е резултата. Задължително обаче ще трябва да извадиш стъклото от вратата (да не се умирише колата едно, второ да имаш по-добър начин за прилагането му/..аз си мислех за предните така да се направи, но как ще се докара до ефект "опушване" :dunno: така няма да имаш проблем с куките като те спрат и пробват да разлепят/надраскат ако е с фолио..гледам има фирми за опушване ама цените им са умопомрачителни :lol:

edit : може да се прежаля да взема едно стъкло от някоя на части и да пробвам да видя какъв ще е ефекта..то поне после може да се трие с разредител :mrgreen: айде за предните не щото няма да има пропускливост и наистина няма да се вижда нищо, но за задните не пречи да се пробва..говорим за съвсем съвсем леко опръскване

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 18 Юни 2014, 15:01

doomy525 написа:Ако фолиото е качествено няма никакви проблеми с видимостта : )

Кой ти гледа видимост, важното е да е черно с черно фолио с черни фарове с черни стопове, абе не се ли продаваше едно "много черно комби" във форума направо да го взима и да реши проблема.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Стига бе колеги, това е все едно: Гумите ми остаряха и се показаха теловете да ги боядисам ли със спрей или на вулканизатор да минат един слой отгоре ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320dA
Мечтае да кара: e46 M3
Детайли за колата: touring facelift 04'

Мнение от lancerpor » 18 Юни 2014, 15:43

Каква е логиката да се лепи ново фолио върху вече избеляло фолио, след като може да се премахне старото и да се налепи ново? :kuku:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 18 Юни 2014, 16:07

lancerpor написа:Каква е логиката да се лепи ново фолио върху вече избеляло фолио, след като може да се премахне старото и да се налепи ново? :kuku:

Тази тема чупи тьпомера вьв всяко едно отношение колега...... Толкова малоумни идеи не сьм и предполагал че може да се измислят... Явно човешката глупост наистина е безгранична.... Искат да са турбо гьзари сьс затьмнени стькла а нямат 150лв за качествено затьмняване.... Но нали трябва да останат 20лв за бенц..

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 18 Юни 2014, 16:36

15 :mhihi:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d '00
Мечтае да кара: F10
Детайли за колата: Брутилда

Мнение от ico530d » 18 Юни 2014, 19:53

doomy525 написа:15 :mhihi:

С 15лв. нафта през 3 морета :smoke: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :conf:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: '00 E39 530i
Мечтае да кара: Е92/Е90 ///М3 ръчна кутия

Мнение от Boraka92 » 18 Юни 2014, 21:09

Kris написа:Кой ти гледа видимост, важното е да е черно с черно фолио с черни фарове с черни стопове, абе не се ли продаваше едно "много черно комби" във форума направо да го взима и да реши проблема.

Стига бе колеги, това е все едно: Гумите ми остаряха и се показаха теловете да ги боядисам ли със спрей или на вулканизатор да минат един слой отгоре ?

:yes: И аз се чудя колко мъка и комплексарщина има в Булгаристан с това жизнено важно затъмняване. Като един познат, който си търсеше Е34 комби от Германия и му показах една 525и тъмно синя металик и той ми вика цвета е кофти, аз го питам какво му е на цвета, а той - ми не е черна. Било му по-комфортно черни коли да кара. Или пък крилатата реплика "Тури си черно фолио на стъклата, колата става друга." ми е любима. :conf:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330D 184к.с

Мнение от SheTrqa » 19 Юни 2014, 13:27

Boraka92 написа:
Kris написа:Кой ти гледа видимост, важното е да е черно с черно фолио с черни фарове с черни стопове, абе не се ли продаваше едно "много черно комби" във форума направо да го взима и да реши проблема.

:yes: И аз се чудя колко мъка и комплексарщина има в Булгаристан с това жизнено важно затъмняване. Като един познат, който си търсеше Е34 комби от Германия и му показах една 525и тъмно синя металик и той ми вика цвета е кофти, аз го питам какво му е на цвета, а той - ми не е черна. Било му по-комфортно черни коли да кара. Или пък крилатата реплика "Тури си черно фолио на стъклата, колата става друга." ми е любима. :conf:

Колеги, къде видяхте да пишем тук, че фолиото го слагаме за гъзария?! :dunno: Или почнахте вече и да си измисляте, за да може да се напишат още повече безсмислени отговори в тази тема ? :dunno: Ако иронизирахте и обиждахте по-малко нямаше ли да е по-добре ?
Попитах нормално като човек, който се интересува от варианти...попитах, защото не бях сигурен дали е глупост или не...и какво - 80% от мненията са обиди, подигравки и глупави сравнения...Така ли си помагаме тук? Ако го бях направил без да питам - ок, обиждайте си колкото искате, но не - аз реших да задам първо проклетия въпрос...
Съвет - вместо да се правите на интересни и да обиждате - кажете с нормални думи какво мислите. Никой не е роден научен, за това пита!!!! Уважавайте това!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 19 Юни 2014, 16:23

Ние уважаваме всичко, колега. Но понякога и на нас ни идва в повече и малко или много се увличаме.

И все пак това са неща за които си мисля че няма нужда от въпрос. Все едно да питаш дали да сложиш още един презерватив отгоре или да намажеш с лубрикант, щото нещо се е протъркал сегашния.

Както и да е, не сме имали лоши намерения.

Предишна

Назад към Извън Темата