С кола до Кушадасъ
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: С кола до Кушадасъ
madpetio написа:Гледам и не вярвам на ушите си![]()
![]()
![]()
![]()
Бах тоя смех...
Колега /автора на темата/ има един Ферибот Варна-Иличовск много удобен,аз не съм се возил на него ,ама много съм се возил на фериботи по 12ч до 24часа Средиземно море съм го кръстосал на длъж и шир.![]()
От Генуа има Ферибот до Истанбул и после до Измир от там Кушадасъ ти е близо.

Точно толкова полезно мнение, колкото и това със задължителното пълномощно на турски

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Дали ще е преведено на Турски или на Английски ква е разликата??? Като трябва да е нотариално заверено? Колкото ще ми върши работа едното толко и другото.
Толкова е полезно колкото твоето минал бил 2800км из Турция ама не до Кушадасъ ми човека за там пита не за Диарбекир
Аз пък съм минал повече и то до Кушадасъ са ще си мерим кой колко е минал ли?
Толкова е полезно колкото твоето минал бил 2800км из Турция ама не до Кушадасъ ми човека за там пита не за Диарбекир

Аз пък съм минал повече и то до Кушадасъ са ще си мерим кой колко е минал ли?
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
madpetio написа:Дали ще е преведено на Турски или на Английски ква е разликата??? Като трябва да е нотариално заверено? Колкото ще ми върши работа едното толко и другото.
Еми разликата е, че не всеки нотариус ще го завери на турски, а на английски никой няма да откаже. Както и с превода - много по-лесно ще е на английски, отколкото на турски...
madpetio написа:Толкова е полезно колкото твоето минал бил 2800км из Турция ама не до Кушадасъ ми човека за там пита не за Диарбекир
И какво значение има за къде пита, като аз казвам общовалидни неща - пътни такси, магистрали, патрулки... Тия май са еднакви, независимо дали пътуваш за Диарбекир или за Кушадасъ...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
drago_pavlov написа:madpetio написа:Дали ще е преведено на Турски или на Английски ква е разликата??? Като трябва да е нотариално заверено? Колкото ще ми върши работа едното толко и другото.
Еми разликата е, че не всеки нотариус ще го завери на турски, а на английски никой няма да откаже. Както и с превода - много по-лесно ще е на английски, отколкото на турски...
В първия гараж каде влязох пишеше отпред "ПРЕВОДИ ЛЕГАЛИЗАЦИЯ" казах трябва ми пълномощно за Турция за кола.
Ела след 2 часа /собственика се подписа/ - платих и имах заверено пълномощно на Турски

Па кой нотариус кви проблеми има всеки с тях мен не ме е грижа.
п.с. Темата е със същата информация като карането на ход с жълти номера от Германия - Всеки се хвали как е дал по пътя 100-150евра подкупи и му е излязло "тънко" , А НИКОЙ играч не пише как ми звънят всеки ден да ги прибирам с платформата от некоя граница....

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
madpetio написа:drago_pavlov написа:madpetio написа:Дали ще е преведено на Турски или на Английски ква е разликата??? Като трябва да е нотариално заверено? Колкото ще ми върши работа едното толко и другото.
В първия гараж каде влязох пишеше отпред "ПРЕВОДИ ЛЕГАЛИЗАЦИЯ" казах трябва ми пълномощно за Турция за кола.
Ела след 2 часа /собственика се подписа/ - платих и имах заверено пълномощно на Турски![]()
Па кой нотариус кви проблеми има всеки с тях мен не ме е грижа.
E защо трябва да ходим при нотариус и после при преводач, като може само при нотариус

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Ти пак си знаеш твоето каде видя да пише,че съм ходил на две места 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
madpetio написа:Ти пак си знаеш твоето каде видя да пише,че съм ходил на две места
В "първия гараж" за "ПРЕВОДИ ЛЕГАЛИЗАЦИЯ" са ти заверили нотариално пълномощното?
Аз на такива гаражи до сега не съм попадал...
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Точно така
в първия гараж.
Аз пък за тия 39години много работи съм видял

Аз пък за тия 39години много работи съм видял

- emba
- Потребител
-
- Кара: BMW 318d (122hp) E90
- Мечтае да кара: BMW M3 F80
Да подновя малко темата. Може ли някой да ми каже как стой въпросът с пътните такси.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2