Кампания с идеята да се забрани марката БМВ в България!
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Кампания с идеята да се забрани марката БМВ в България!
Аз разбирам така инициативата - да се забранят старите БМВ-та
С удоволствие съм съгласен за всяко върнато старо БМВ в дилърството да дават ключовете от чисто новият му аналог със същото оборудване
Някой несъгласен?
Мечтите са безплатни!

С удоволствие съм съгласен за всяко върнато старо БМВ в дилърството да дават ключовете от чисто новият му аналог със същото оборудване

Някой несъгласен?

Мечтите са безплатни!

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- marto7067
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с волан от М5
- Мечтае да кара: Scott Gambler 730
мале...аз май се напиках от смях....ми т'ва:
"Ето какво пише до нас една наша съратница: Zlatka Vasileva " Начи, тея шваби са големи влечуги! Усетиха как народното недоволство се надига и заплашва да ги помете като благоевградско цунами и пускат баварец с предно окачване?! Според мен не трябва да се отказваме на този етап и е крайно наложително да предприемем масирана кампания и да свикаме референдум в рамките и не по-късно от 31 февруари догодина, за да отрежем веднъж и завинаги империалистическите пипала, които се протягат към нашата мила родина, с една едничка цел, поредна точка от плана за Новия световен ред, а именно - обезличаването и бавното, но сигурно изтребване на нацията ни, като цяло! Покажете, че сте истински родолюбци и патриоти, а не жалки продажници! Само "Литекс Моторс"!"

"Ето какво пише до нас една наша съратница: Zlatka Vasileva " Начи, тея шваби са големи влечуги! Усетиха как народното недоволство се надига и заплашва да ги помете като благоевградско цунами и пускат баварец с предно окачване?! Според мен не трябва да се отказваме на този етап и е крайно наложително да предприемем масирана кампания и да свикаме референдум в рамките и не по-късно от 31 февруари догодина, за да отрежем веднъж и завинаги империалистическите пипала, които се протягат към нашата мила родина, с една едничка цел, поредна точка от плана за Новия световен ред, а именно - обезличаването и бавното, но сигурно изтребване на нацията ни, като цяло! Покажете, че сте истински родолюбци и патриоти, а не жалки продажници! Само "Литекс Моторс"!"

Последна промяна marto7067 на 17 Юли 2014, 13:29, променена общо 1 път
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Демирев написа:Аз разбирам така инициативата - да се забранят старите БМВ-та![]()
С удоволствие съм съгласен за всяко върнато старо БМВ в дилърството да дават ключовете от чисто новият му аналог със същото оборудване![]()
![]()
![]()
![]()
Някой несъгласен?![]()
Мечтите са безплатни!
аз трииската си не давам..

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
КАто гледам какви сайтове четете и все повече се убеждавам, че емиграцията е единственият изход от тази територия 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
cod-cdbp написа:КАто гледам какви сайтове четете и все повече се убеждавам, че емиграцията е единственият изход от тази територия
дишай па ти, бе

панаир да става! аз се радвах на друго
--> "При предно предаване, предните гуми дърпат колата в посоката, в която са насочени т.е. в завоя. И при поднасяне, може да се овладее с подаване на газ."

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
vicho написа:
--> "При предно предаване, предните гуми дърпат колата в посоката, в която са насочени т.е. в завоя. И при поднасяне, може да се овладее с подаване на газ."
Пхахаха

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Демирев написа:С удоволствие съм съгласен за всяко върнато старо БМВ в дилърството да дават ключовете от чисто новият му аналог със същото оборудване![]()
![]()
![]()
![]()
Някой несъгласен?![]()
Аз. Метановата за новото ше е много скъпа и ще падне гаранцията

Lenco написа:И аз съм, ЗА, но депутатите едва ли ще го позволят.
Душичките са също фенове на марката, защо ли?
С чужди пари най-лесно да си фен

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
marto7067 написа:мале...аз май се напиках от смях....ми т'ва:
"Ето какво пише до нас една наша съратница : Zlatka Vasileva " Покажете, че сте истински родолюбци и патриоти, а не жалки продажници! Само "Литекс Моторс"!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Някой да и напише във фейсбука на тази Златка и другите заблудени от фейсбук групата - че Литекс Мотърс сглобяват Китайски МПС!
Всичко е китайско по автомобилите на Литекс Мотърс и персоналът е единственото българско там!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
Абе аз съм се отчаял от плиткоумието, чалгарско-мутренското поведение, меринджейските мераци и тоталната липса на морал и ценности, ама не съм си и помислял, че такива кухи кратуни и хейтъроговньовци може да се подвизават по нашите....т.е. май техните си вече земи.Както колеги споменаха по-горе, не само искам, ами неистово желая да се разкарам, и то по-далече от тоя казан с хорска помия.
Чак в във форума на инвестор и темичка си направили
Б*х тоя изплякал тотално народ, ако омразата беше черна и излизаше чрез отделяне, като потта, щяхме да сме известни, като катранения народ от Балканския полуостров

Чак в във форума на инвестор и темичка си направили

Б*х тоя изплякал тотално народ, ако омразата беше черна и излизаше чрез отделяне, като потта, щяхме да сме известни, като катранения народ от Балканския полуостров

- Valve-tronic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2013 Mercedes-Benz GLK 250 Bluetech
- Мечтае да кара: Porsche Panamera Turbo S
- Детайли за колата: Track Package
Мда, аз чета и не мога да повярвам. Знам, че голяма част от народа е много нещастна, но чак толкова. На всеки му се иска хубавото, но като не може да си го позволи, му е мъчно. Но защо в България вместо да си признаеш, че ти се иска хубавото и не можеш да си го позволиш, вместо да направиш нещо позитивно, което да дръпне и теб и нацията косвено напред, трябва да се злобее, показват комплекси по тежък начин и да изпадаш до положението на невиновните за състоянието си хора с психични отклонения.
А към всички, писали тук мнения за омитане от държавата: Докато сте на това мнение, хората като тези от кампанията ще продължават да се множат и накрая наистина да унищожат България. Трябва отпор, борба и да им се покаже кое е правилното и накъде трябва да се върви. Като гледам тук всички осъждат кампанията с едни и същи аргументи, което ме навежда на мисълта, че нормално мислещите хора все още са повече. Тогава защо ние да бягаме? Нека изгоним боклуците!!!
А към всички, писали тук мнения за омитане от държавата: Докато сте на това мнение, хората като тези от кампанията ще продължават да се множат и накрая наистина да унищожат България. Трябва отпор, борба и да им се покаже кое е правилното и накъде трябва да се върви. Като гледам тук всички осъждат кампанията с едни и същи аргументи, което ме навежда на мисълта, че нормално мислещите хора все още са повече. Тогава защо ние да бягаме? Нека изгоним боклуците!!!
88 E30 318i, 95 E36 318i, 97 E39 525tds, 02 E53 3.0d, 06 E83 3.0d, 08 W204; 12 W212
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колко ли страници ще стане тази тема.... Хора, нямате ли си работа и нещо по-смислено за занимание?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Все още чакаме някой да каже колко умна и добра е българската нация
Как всички са интелигентни, работливи и не може да се говори за злоба 

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
голям смях
аз докладвах страницата за нередности

аз па след прочитането на статията получих нетърпим сърбеж в левия тестис...
мисля да го третирам с "почесване"
как мислите,
дали ще има ефект?
мисля да го третирам с "почесване"
как мислите,
дали ще има ефект?

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
странна тема за разискване
тая глупост поне на 3 места из форума е пусната и най правилното е темата за фън
да я заключвам ли или ще полафим първо

тая глупост поне на 3 места из форума е пусната и най правилното е темата за фън

да я заключвам ли или ще полафим първо

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3