Момчета колко от нас...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivan » 01 Авг 2003, 10:46

Alpina написа:Аз пък в Шел веднъж сипах 40 литра, нямах пари в брой и реших да плащам с дебитната карта, а терминала им нещо сдаде багажа :-) Служителите се вайкат, аз се хиля - не могат да ми източат бензина обратно вече - викам им : Айде, кво ви пука, дайте на вересия, утре ще ви го плата :-) А онези умряха от притеснение. За щастие след 10 мин терминала проработи и успяхме да направим разплащането.

да не е в Шел-а до моста Чавдар? там за известен период имаха проблем със захранващия кабел на ПОС-а и беше голям екшън като плащам с карта. след 1 случай, когато исках да платя едно печено пила + кола в промоция за 6 и нещо и 10 мин мъки с терминала ме помолиха да изтегля от банкомата. аз да не съм будала ,та там таксата ми е над 4 лева на теглене (не си спомням колко точно, щото не го практикувам). чекнах картата и гледам - чарджнали са ме. върнах се и казах на момата да пусне копие от последното плащане, защото иначе ще пускам молба до банката да правят чарджбек поради измама от тяхна страна. и копието показа, че все пак съм платил успешно. прибрах се и след бърз телефонен разговор с някакви регионални мениджъри в Шел другата седмица ПОС-а имаше читаво захранване :D горе-долу от тогава смених бензиностанцията, но поради качеството на горивото ...
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Мнение от Momcho » 06 Авг 2003, 23:56

До сега никъде не са ми пускали аванта,дори ме прецакаха с 9-10 лв.Преди 2 години баща ми ми ръгна в колата газова бутилка,както и да е :maad: .Един ден отивам на една газстанция да си заредя,спирам и му викам на ония до горе.Имах около 5 литра газ в бутилката.Ония налива,налива и идва време за плащане.Гледам аз,заредени 52 литра,при положение че бутилката ми хваща 43 литра и имах малко(около 5литра).Вдигнах един луд скандал,ама ония пич нещо не му пукаше много.От тогава не съм стъпвал там,а и няма да стъпя.Изгърби ме с около 9-10лв. :maad:
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 07 Авг 2003, 3:08

Е що му даваш? Сам си се изгърбил. Да източва гада мръсен.. Пък ако е лош се е имало кой да викнеш :)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Мнение от Momcho » 08 Авг 2003, 1:11

Абе аз дето се изгърбих сам-изгърбих се ама кво да направя.Ония гад дето зареждаше май беше братовчет на Митьо Крика :lol: :lol: Ако беше ме зачаткал,нямаше да мога да смогна да се кача в колата :lol: :lol: Абе карай,ама друг път вече АВАНТА НЕ ПУСКАМ :!: :!: :!: :twisted:
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

Предишна

Назад към Извън Темата