Разбиване на камък?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Re: Разбиване на камък?

Мнение от Владо » 16 Авг 2014, 16:15

acer написа:Е да не мислите че пробиват с длето :mhihi: с хидравличен чук ма не е на въздух.. ще тряя да се види какъв е камъка.

Иначе декспана е това https://www.youtube.com/watch?v=dPfqitM2Dt4

само че на тази цена ще е по-евтино да го взривим :mhihi:

Наистина не зная кое е смешното на длетото :roll: ... Предполагам говорим за такива длета :yes: .
Да се ползва хидравличен чук да извадиш вода се изисква сериозен оптимизъм, освен ако не си в средата на реката...

Но също така предполагам си запознат по-добре с нещата от мен, така че успех :wave:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Авг 2014, 16:32

под длето имах в предивд това :) https://www.google.bg/search?hl=en&site ... B454%3B238

Начина и технологията не съм я избирал аз, а човека който ми препоръчаха и той говореше за този декспан, каза дори на тепетата в пловдив е бил използван.

Иначе е в средна гора, село свежен :) за съжаление целият парцел си е каменист и шанса да не удари на камък е малък.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 16 Авг 2014, 17:22

Е това там изглежда са вулканични и магмени скали :shock: .
Има ли вода около теб, или други сондажи, в които има... На каква дълбочина са?
За мен без пневмоударник няма да стане, и то може би на сериозни дълбочини... Има и някаква рекичка, близо ли е до теб? Ако опитвате в някакви наноси, може да хванете нещо...

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 16 Авг 2014, 18:44

Той ацера може да говори за ударник на въртящата глава....
Иначе ако е забоен за мен няма значение вода/пт/въздух..единия е по-добър от другия, но при загуба нестава.

С кво длето сте ацер?

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Авг 2014, 20:06

Немам си представа, оставил съм бащата да се занимава, ама нещо май го пускат по пързалката.
Я ако искате дайте някакви оферти на лични за проучване/пробиване, та да му предложа да ги сменяме че работа няма да свършат.

Местността иначе е хълмиста, след оградата започва гората, има и язовир ма е далече.. цялото село има вода, ама при нас рядко щот сме по-нависоко и явно няма налягане.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Авг 2014, 22:58

Направо ги сменяй. Аз преди време като четох кви филми са с тия сондажи.. идва нещо там пробива тръгва вода и си заминава. След месец се засипало и ти оставаш без вода ама оня е взел кеша и не го бърка. :banghead:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата