Съставиха ми акт, какво следва?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Re: Съставиха ми акт, какво следва?
Колега, след като действително не си видял подадения сигнал със стоп палка от полицая, трябва да обжалваш. Ти просто защитаваш правата си, не се опитваш да шмекеруваш и си в пълното си право!
В закона е записано, че сигналът за спиране, който подават службите за контрол трябва да е ЯСНО видим за водача!
В случая е видно, че полицаите не са спазили това тяхно задължение описано в ЗДвП!
В закона е записано, че сигналът за спиране, който подават службите за контрол трябва да е ЯСНО видим за водача!
В случая е видно, че полицаите не са спазили това тяхно задължение описано в ЗДвП!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
lancerpor написа:Излязло е наказателното ми постановление, но не ми го връчиха понеже не било разписано от началника. Наказанието ми е 150лв., 6 точки и 2 месеца лишаване от правоспособност. Тези дни ще говорим с двама адвокати дали има смисъл да обжалваме. Под "смисъл" имам в предвид дали може да се премахне наказанието за лишаване и примерно да се повиши паричната глоба.
С това един вид си признаваш и едва ли не им казваш е*ете ме но с презерватив. Обжалвай изцяло НП и послушай колегата Club BMW .
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
След няколко месеца дела и един тон глупости от страната на господата полицаи, най-накрая имаме някакъв напредък. Намалиха ми наказанието от 2 на 1 месец лишаване от правоспособност и от 100 на 50лв. Наказанието за колана си остава. Можем отново да обжалваме, но ще се забавим още и ще стане така, че ако не спечелим точно лятото ще съм без книжка. Та... предавам им се
За момента мисля, че трябва да изчакам да излезе новото наказателно постановление и да ходя да си плащам и да си предавам книжката 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Ти акта обжалва ли го или ....
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2