Съставиха ми акт, какво следва?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Re: Съставиха ми акт, какво следва?

Мнение от Nasko_ » 26 Сеп 2014, 16:43

Колега, след като действително не си видял подадения сигнал със стоп палка от полицая, трябва да обжалваш. Ти просто защитаваш правата си, не се опитваш да шмекеруваш и си в пълното си право!

В закона е записано, че сигналът за спиране, който подават службите за контрол трябва да е ЯСНО видим за водача!

В случая е видно, че полицаите не са спазили това тяхно задължение описано в ЗДвП!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кво му падне...
Мечтае да кара: М6 G-power

Мнение от jorko7120 » 26 Сеп 2014, 19:53

lancerpor написа:Излязло е наказателното ми постановление, но не ми го връчиха понеже не било разписано от началника. Наказанието ми е 150лв., 6 точки и 2 месеца лишаване от правоспособност. Тези дни ще говорим с двама адвокати дали има смисъл да обжалваме. Под "смисъл" имам в предвид дали може да се премахне наказанието за лишаване и примерно да се повиши паричната глоба. :dunno:

С това един вид си признаваш и едва ли не им казваш е*ете ме но с презерватив. Обжалвай изцяло НП и послушай колегата Club BMW .
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320dA
Мечтае да кара: e46 M3
Детайли за колата: touring facelift 04'

Мнение от lancerpor » 23 Фев 2015, 17:27

След няколко месеца дела и един тон глупости от страната на господата полицаи, най-накрая имаме някакъв напредък. Намалиха ми наказанието от 2 на 1 месец лишаване от правоспособност и от 100 на 50лв. Наказанието за колана си остава. Можем отново да обжалваме, но ще се забавим още и ще стане така, че ако не спечелим точно лятото ще съм без книжка. Та... предавам им се :mrgreen: За момента мисля, че трябва да изчакам да излезе новото наказателно постановление и да ходя да си плащам и да си предавам книжката :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 23 Фев 2015, 19:17

Ти акта обжалва ли го или ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320dA
Мечтае да кара: e46 M3
Детайли за колата: touring facelift 04'

Мнение от lancerpor » 23 Фев 2015, 20:53

Обжалвахме наказателното постановление.