Playstation 4
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Playstation 4
© написа:Племениците ми я играят много обаче ако тоя първия клип е верен ще я махам и никакво пускане повече![]()
Имаше го и на по-старите

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Тhe last of us изглежда супер интересна. Май това ще е първата игра, която ще си взема ако/като си взема PS4.
Игрите за PS3 вървят ли на PS4?
Игрите за PS3 вървят ли на PS4?
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
И аз си купих GTA5 за четворката,уникална игра,графика и всичко.Потресен съм колко е добра!И да,клипчетата са real ...
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
С вашите хвалби и аз изгорях днес. Виваком я дадоха за 600 с карта лоялен клиент, не че имам такава. Грабнах и GTA5 и чакаме да мине работния ден.
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
turieca написа:С вашите хвалби и аз изгорях днес. Виваком я дадоха за 600 с карта лоялен клиент, не че имам такава. Грабнах и GTA5 и чакаме да мине работния ден.
Договор за интернет неподписа ли ?
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Playstation 4
Не. Имам позната там и тя мина нещата по някаква карта лоялен пациент. Ама май доста хора имат такива карти щото и баджанака после каза че като преподписвал му дали такава.
едит:Поръчах и Ghosts и The last of us. Тези дни няма да се спи, а жената като види придобитъка няма и да се е.е.
Едит2:в 23:30 тока спря тъкмо започнах да натискам верните копчета хахахах.
едит:Поръчах и Ghosts и The last of us. Тези дни няма да се спи, а жената като види придобитъка няма и да се е.е.
Едит2:в 23:30 тока спря тъкмо започнах да натискам верните копчета хахахах.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
cocosas написа:turieca написа:С вашите хвалби и аз изгорях днес. Виваком я дадоха за 600 с карта лоялен клиент, не че имам такава. Грабнах и GTA5 и чакаме да мине работния ден.
Договор за интернет неподписа ли ?
12 или 24 мес. договор за Файбър оптичен интернет 50 или 100 мбит изискват ако вземеш на изплащане ПС4.
При плащане накуп и в брой цялата сума няма договор.
Карта лоялен клиент се дава на всеки клиент като му изтече договора и видят че всички месеци е плащал навреме мес.сметка -
- без да се е стигало до изключване на услуга поради неплащане на месечна такса.
Има отстъпки с нея в Техномаркет 5%...Петрол по 4 ст. за всеки литър гориво...Мото Пфое 5% намаление за всеки нов Форд и 4 % за Ягуар и Волво

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Phil
- ентусиаст
-
От вчера и аз съм горд собственик на PS4. Снощи обаче много лошо се напих и още не мога да стана и да я подхвана
turieca колко пари са GTA 5 и The last of us? И от къде ги взе?

turieca колко пари са GTA 5 и The last of us? И от къде ги взе?
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
The last of us от пулсар ще дойде утре 99 и стотинки, а за GTA ме изнасилиха в мола в Стара Загора 139лв (прави да умрат). Като прибавя, че и от Казанлък до Стара Загора отидох за един диск, че не ми търпи търпилото. Виж в тоя плейстейшън стор май ще е на някакво намаление The last of us към 60лв, ама аз вече бях поръчал и не ми се правеха цигании.
- Phil
- ентусиаст
-
Сега гледам, че The last of us e 44лв в Playstation store-a. Maй ще я свалям след малко и започвам.
Толкова се зарибих по нея, че докато се чудех за PS-ката и изгледах половината gameplay в youtube
Толкова се зарибих по нея, че докато се чудех за PS-ката и изгледах половината gameplay в youtube

взимайте си гумички за аналозите че им били сериозен проблем на 4ките, иначе и аз от скоро съм в клуба на гордите собственици
тия дни чакам да ми пристигнат от Англия, GTA V и PES 2015 и се почват безсънните нощи 

www.bmwпрофесори-bg.net
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Гледам сте в час с тази машинка, че да питам. Снощи до 12 играх Ghosts, като през това време се свалил ъпдейт за играта ъпдейтнах аз и какво да видя всичко от началоооооо. Ако някой знае дали и къде има сейв или нещо да не ми изчезне прогреса ще съм благодарен. Не че няма с кеф пак да врътна мисиите, че е много готино ама.......
- Phil
- ентусиаст
-
Вече едва ли има как да ги възстановиш. Но за другият път да си знаеш:
https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5228/~/manage-ps4-save-game-data
https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5228/~/manage-ps4-save-game-data
Последна промяна Phil на 04 Дек 2014, 12:10, променена общо 1 път
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Че те ако всеки месец пускат по някой ъпдейт ще ме побъркат. Мерси, колега.