Полезни или интересни мобилни приложения
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Полезни или интересни мобилни приложения
MOGY написа:За WP8 :
*onefootball най-доброто футболно приложение,новини,таблици,класиране,любими отбори с известия в реално време за началото на мач и промени в резултата.Лайв таил с новини и снимки.
Това го има и за IOS, изглежда интересно макар да съм свикнал с опростения дизайн на FotMob
Ivo_Borisov написа:Колеги кажете някоя добра програмка за следене и записване на разхода на гориво.
За андроид FuelLog иконката му е една усмихната бензинова колонка

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз откакто се върнах в София много често ми се налага да използвам SMS Parkirane - създавате си профил на всяка ваша кола и избирате за каква зона да пратите смс, като можете да си избирате и град, чиято синя зона ще ползвате
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Дано не излезе (много) нарцистично
, но ето една моя програмка която може да се окаже полезна за някои от вас. Представлява каталог за бушоните на автомобила, като в момента лайв е само Андроид версия но скоро ще излезе и "ябълковия" вариант
https://play.google.com/store/apps/details?id=hris.to.fuses

https://play.google.com/store/apps/details?id=hris.to.fuses
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
KostovG написа:Ivo_Borisov написа:Колеги кажете някоя добра програмка за следене и записване на разхода на гориво.
За андроид FuelLog иконката му е една усмихната бензинова колонкаПолзвам го от доста време и съм доволен
Благодаря колега! Струва ми се доста добра програмата

Колеги прикачвам най новата версия на bmwhat тази е за андройд качил съм си я на моя самсунг и работи! аз съм я прикачил към мегата!
https://mega.co.nz/#!R5FGhAKD!UXrU5PZt771tdq7-l-C0z9IB9-d0VI1cW0cPu3Tukfc

за iOS 8+ Shazam е вграден в Siri
разпознава БГ песни
разпознава БГ песни
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
axel.folu написа:Колеги прикачвам най новата версия на bmwhat тази е за андройд качил съм си я на моя самсунг и работи! аз съм я прикачил към мегата!![]()
![]()
Само внимавайте, щото четох в нета, че има хора оплакали се от кракнатата версия на програмата и след кодиране са имали проблеми с ecu-то.
Мен ме е шубе, пък и къвто съм карък....
Купих си я и си взех и кабела, а програмата е супер, докато Torque OBD така и не успях да я свържа с еcu-то на колата.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
makaveli316 написа:axel.folu написа:Колеги прикачвам най новата версия на bmwhat тази е за андройд качил съм си я на моя самсунг и работи! аз съм я прикачил към мегата!![]()
![]()
Само внимавайте, щото четох в нета, че има хора оплакали се от кракнатата версия на програмата и след кодиране са имали проблеми с ecu-то.
Мен ме е шубе, пък и къвто съм карък....
Купих си я и си взех и кабела, а програмата е супер, докато Torque OBD така и не успях да я свържа с еcu-то на колата.
Не съм кодирал и няма да кодирам просто чета грешки и трия с нея
Но какви са проблемите колега
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
TNT написа:TurboDieselComby написа: Все още мисля че няма Shazam за ябълките.
Shazam има дори за Symbian. Не знам защо навсякъде има някакво мнение, че няма програми за iOS и Windows. И то такива, които за Symbian даже ги има ?!?
Shazam има и за MAC OS X.
Като iOS потребител бих препоръчал:
1. Runtastic
2. TED
3. Duolingo
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
С тоя Runtastic батерията ми заминава за 5-6 часа. Не знам как го използвате
Ползвам само някакво Me на същия програмист, което извлича данните от Health и ги сортира по дни, тъй като там пък това липсва. При андроид определено е раеализирано по-добре това приложение

- F*natic
- Потребител
-
- Кара: ше E36 325i
Понеже наближава ски сезона - моля ако някой знае хубаво и безпроблемно приложение за андроид за записване на данните за брой спускания и дистанция, да го сподели 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
© написа:С тоя Runtastic батерията ми заминава за 5-6 часа. Не знам как го използватеПолзвам само някакво Me на същия програмист, което извлича данните от Health и ги сортира по дни, тъй като там пък това липсва. При андроид определено е раеализирано по-добре това приложение
Аз пък при андроид имах проблеми

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
TNT написа:© написа:С тоя Runtastic батерията ми заминава за 5-6 часа. Не знам как го използватеПолзвам само някакво Me на същия програмист, което извлича данните от Health и ги сортира по дни, тъй като там пък това липсва. При андроид определено е раеализирано по-добре това приложение
Аз пък при андроид имах проблемиАз ползвам Running приложението на Nike.
Аз на С4-ката имам проблеми с S health-та, не ми отчита правилно разстоянието което съм пробягал, ако някой знае някое по читаво за андроид да сподели.
DiMIcha84 написа:Аз на С4-ката имам проблеми с S health-та, не ми отчита правилно разстоянието което съм пробягал, ако някой знае някое по читаво за андроид да сподели.
Пробвай това
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5