Квалификации Евро 2016

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Квалификации Евро 2016

Мнение от Doberman_vas » 14 Окт 2014, 10:03

zAcK написа:Волейбола му ебаха мамата, на футбола и на него. На държавата да не говорим :banghead:
Тая гнусна перука, дето нийде не играе, защо е вратар, при положение, че отборът си има добър такъв :banghead: :banghead: :banghead:
Шибани малоумници, ама и ние сме такива, щото си мълчим за всичко........................... :dunno: :dummy: :(

+1
Единствения колективен спорт с топка, на който все още се справяме, са момичетата по художествена гимнастика :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Окт 2014, 11:52

Любо Пенев не знам защо вкарва постоянно играчи, които не играят в клубните си отбори. Като започнем от предните квалификации - Манолев (въпреки сравнително добрата му игра). В мача с Азербайджан - Тошко Неделев. Да, направи асистенция, но това момче за последно игра в Ботев :dunno: За Майнц един мач няма. Сега Ники Михайлов. Че той за турския отбор има ли изобщо записан мач ?!? Пълна трагедия беше. Особено за първия гол... никаква преценка кога да излезе. Въпреки добрата идея за изграждане на млад отбор, за мен на скамейката трябва да има и по-опитни (над 30г.) играчи, които да влизат при нужда. За мен и трите мача от началото на квалификациите бяха пълен хаос.

И все пак дано не махнат Любо Пенев. Според мен проблема не е толкова в треньора, колкото в лошата форма на играчите. То за някои постове дори липсват играчи, а се играе с каквото има :dunno: На предните квалификации показаха, че могат повече - много повече. За мен, ако не бяха съдиите, щяхме да играем на световно :yes: Има още доста мачове. Големите отбори ще ни подценят заради слабото начало. Имаме шанс за точки. Да не забравяме, че и Хърватия/Норвегия/Италия също не са безгрешни.

П.П. За мен Иван Иванов много липсва в защита. Ако за пролетта е на линия, дори в слабата си форма мисля, че ще играе по-добре :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 14 Окт 2014, 13:04

Ми той Пената го каза в едно интервю "не спазват това което съм им казал". Толкова си могат....не видяхте ли че 2 паса не могат да вържат, кво остава да си спират топката на крака, а не като я спре и да отскочи 5 метра пред него
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 14 Окт 2014, 18:03

zAcK написа:Волейбола му ебаха мамата, на футбола и на него. На държавата да не говорим :banghead:
Тая гнусна перука, дето нийде не играе, защо е вратар, при положение, че отборът си има добър такъв :banghead: :banghead: :banghead:
Шибани малоумници, ама и ние сме такива, щото си мълчим за всичко........................... :dunno: :dummy: :(

И аз това питам цял ден .... :bang: докога чичовото ботковото и леляното некадърниче ше измества доказали са се титуляри.Баси наглостта :no:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 14 Окт 2014, 18:11

Факт е, че Владо Стоянов направи грешки в предните мачове (гола с Азербайждан си беше чисто негова грешка), но Ники Михайлов? :kuku: :kuku: :kuku:

Изгледах сигурно всички интервюта с Любо Пенев... ебати тъпите журналисти :mhihi: :mhihi: Не знам как не удари шамар на някой :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 14 Окт 2014, 18:29

Много се изложиха наще много! А това че сложиха тоя некадърник Никито Михайлов беше голяма простотия!
Как ще сменяш добър вратар като Владо Стоянов и ще слагаш тоя смешник. :kuku:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Volkswagen CC 2.0 TSI

Мнение от MapkoB » 14 Окт 2014, 18:57

Владо Стоянов е добър вратар и доказан титуляр, но не и в националния. Не бъркайте понятията. Това, че в Лудогорец прави силни мачове нищо не означава.
Цялата минала кампания я изкара Михайлов и тогава никой нищо не казваше. Само последните два мача влезе Стоянов, заради контузията на Михайлов и подари победата на Армения. В мача с Азерите също пусна евтин гол. В мача с Хърватска се мяташе като шаран из наказателното и само засадите го (ни) спасиха от резил.
А снощи, първият гол... тоя сигурно не си е мечтал да даде такъв пас от воле, другия не е предполагал, че ще избяга от засадата... Дефакто вратарят нямаше какво друго да направи при положение, че защитника изостава на 2 метра. А когато вратарят е принуден да излезе чак на границата на наказателното, то могат да го минат от където си поискат, още повече на скорост, както беше. Да не говорим, че съм сигурен, че този не може си повтори това първо докосване.
При втория гол не мисля, че някой вратар можеше да реагира по-добре.
Не защитавам Ники Михайлов, дори напротив, но да се обвинява само той и баща му за загубата е меко казано несериозно. Просто един няма в тоя отбор, който да е във форма в момента и да показва нещо обещаващо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 16 Ное 2014, 23:18

Остъргваме старателно тинята по дъното...
Вече идват отбори от държави с население колкото на Люлин и ни раздават шамари насред София :banghead:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Ное 2014, 23:24

Ужас. След първоначалната искра с идването на Любо Пенев, пак се връщаме в онези моменти.
Хайде след мача всички към чалготеките да отиват.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 16 Ное 2014, 23:44

Пълна трагедия. Отново.

П.П. Аз лично не мисля, че проблема е в треньора :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 16 Ное 2014, 23:57

Проблема е в Българския Фризьорски Салон.
От момента, в който човека с фалшивата коса & ко заеха постовете посоката на движение е само надолу
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 17 Ное 2014, 0:03

Аз предпочетох да гледам филма със Стивън Сегал по БТВ Екшън. Голям фен съм на старите му филми. :lol: :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 17 Ное 2014, 0:27

Появиха се в т.нар. "медии" някакви информации за разделение на групички, тартори и т.н., но отбора бил отрекъл с декларация...
След този мач съм склонен да вярвам. Попето беше неадекватен или го прави нарочно, не знам вече.
Факт е, че горе-долу същите футболисти със същия треньор играеха по друг начин при идването на Пенев в националния отбор...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 17 Ное 2014, 12:13

От както перуката е начело на БФС, българския футбол върви само надолу. До скоро си мислех, че са стигнали дъното, но май още не са, бавно се превръщаме в държава от ранга на Малта, Люксембург, Фаръорски острови и Лихтенщаин (Кипър не ни слагам, че са класа над нас) За да се оправи футбола трябват кардинални промени в по високите етажи.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 17 Ное 2014, 15:31

Пълна трагедия и Малта вече са силни за нас. :help:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата