Нов автомобил евридейка
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Нов автомобил евридейка
Това не са малко пари за такива безлични щайги без значение че е "нова кола"
Разбирам ти логиката "качваш се и караш" но с половината парички можеш да вземеш нещо доста читаво което ще ти върши същата работа без проблеми но ти си знаеш...Ясно е че ново BMW за 30-бона няма но защо мислиш че нов форд,пежо,шкода е по-добрия избор от запазено Е60/Е90 примерно на 6-години?
И все пак да е по-темата бих ти предложил новата корса не е зле и вътре не е толкова тясно.

Разбирам ти логиката "качваш се и караш" но с половината парички можеш да вземеш нещо доста читаво което ще ти върши същата работа без проблеми но ти си знаеш...Ясно е че ново BMW за 30-бона няма но защо мислиш че нов форд,пежо,шкода е по-добрия избор от запазено Е60/Е90 примерно на 6-години?

И все пак да е по-темата бих ти предложил новата корса не е зле и вътре не е толкова тясно.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Колега виж върнатите от лизинг..доста по-добре е като схема и ценово
buy back мисля, че се води официално
http://lizingovi.cars.bg/
п.с - колегата по-горе е прав. Също така това, че ще е гаранционна не означава, че няма да даваш и пукнат лев като влезеш в сервиза

п.с - колегата по-горе е прав. Също така това, че ще е гаранционна не означава, че няма да даваш и пукнат лев като влезеш в сервиза

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- TurboDieselComby
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320d Sport Line
А какво мисли жена ти по въпроса? Или ти ще и направиш предварителен подбор за да си избере след това.
Мазда 3 е хем нов модел, хем много хваща окото. Особено червена, малко жени не биха я харесали:
http://mazda.bg/mazda3-hechbek/
стартира от 31 000 лв за малкия бензинов (независимо дали седан или хечбек), но той си е напълно достатъчен. А с тези 8 години гаранция лесно ще я продадеш след време.
А иначе изпадат и много интересни предложения за почти нови други коли. Колега си купи лятото Тигуан на 3 години на 52к км. Дизел със седем степенно DSG за 34000. Беше с N1 сертификат та си приспадна и ДДС-то. Доста добър вариант.
Мазда 3 е хем нов модел, хем много хваща окото. Особено червена, малко жени не биха я харесали:
http://mazda.bg/mazda3-hechbek/
стартира от 31 000 лв за малкия бензинов (независимо дали седан или хечбек), но той си е напълно достатъчен. А с тези 8 години гаранция лесно ще я продадеш след време.
А иначе изпадат и много интересни предложения за почти нови други коли. Колега си купи лятото Тигуан на 3 години на 52к км. Дизел със седем степенно DSG за 34000. Беше с N1 сертификат та си приспадна и ДДС-то. Доста добър вариант.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Имаше едни нови мазди 6 на 0 км в найлоните, но от стария модел. Не знам как са с гаранцията, но цената им беше към 25-тина бона...
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7lxe2z
според мен е добра оферта... новите 6ци идват към 40 бона..
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Два месеца карах Great Wall H5 бензин с фабрична газова.Волана е супер лек,а педалите меки-което за жените е доста важно
Навъртях му една смяна на маслото.С 10 лв газ минавах 100 км. в града.Гледаш от високо,минаваш през дупки,качваш бордюри и интериора бива.
След като получих писмо,че колата ми е "тотал",трябваше да върна заместващия китаец (Great Wall).Питах ги за цена и ми обявиха
22 000 лв,като колата нямаше и 30 000 км ,а си беше чисто нова.Данъкът и е 7 лв,защото е регистрирана като товарен.Да ви кажа,че сериозно се зачудих,защото едва ли някой ще тръгне да го краде или пък да ти го драска с ключове от злоба.

След като получих писмо,че колата ми е "тотал",трябваше да върна заместващия китаец (Great Wall).Питах ги за цена и ми обявиха
22 000 лв,като колата нямаше и 30 000 км ,а си беше чисто нова.Данъкът и е 7 лв,защото е регистрирана като товарен.Да ви кажа,че сериозно се зачудих,защото едва ли някой ще тръгне да го краде или пък да ти го драска с ключове от злоба.
bioz написа:Имаше едни нови мазди 6 на 0 км в найлоните, но от стария модел. Не знам как са с гаранцията, но цената им беше към 25-тина бона...
Много интересна оферта наистина, но това, че не се дължи ДДС е малко притеснително - всмисъл ако го минеш на лизинг, вероятно ще ти го сложат

Отделно гледам на една снимка ръчната спирачка е от дясно - това така ли си е, или са обръщани ?

Не Мы такие, Жизнь такая
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Колегата иска гаранционен автомобил на лизинг с найлоните, вие му предлагате Е60/Е90
Фордовете са може би най-добрия избор, но цената на час труд в официален сервиз до скоро беше най-високата в България(отскоро за моя радост нямам допир с Мото-Пфое и не съм наясно с актуалните цени). VW сервизите не отстъпват по часова ставка. Фиат Браво или Алфа Жулиета можеш да намериш в бюджета, а обслужването им в София е ОК според моите наблюдения, а и са супер красиви автомобили според повечето жени, с които съм ги обсъждал. Алфата съм я карал със 170 коньовия турбобензин и трябва да ти кажа, че е достатъчно динамична (двигател на не-знам-си-коя година е). Обслужването на Мазда в официалните сервизи е на нормални цени, колата е добра, но за бюджета трябва да е гола тояга. Хюндай са безбожно скъпи като обслужване (180лв шарнир на стария i30), но са относително здрави, въпреки ужасно пластмасовото усещане вътре. От Шкода имам най-бегли впечатления и то само от новата Октавия, но мога да разпитам човек с 5 шкоди купувани нови в София за сервиза, ако представляват интерес за теб. Успех с избора.

Фордовете са може би най-добрия избор, но цената на час труд в официален сервиз до скоро беше най-високата в България(отскоро за моя радост нямам допир с Мото-Пфое и не съм наясно с актуалните цени). VW сервизите не отстъпват по часова ставка. Фиат Браво или Алфа Жулиета можеш да намериш в бюджета, а обслужването им в София е ОК според моите наблюдения, а и са супер красиви автомобили според повечето жени, с които съм ги обсъждал. Алфата съм я карал със 170 коньовия турбобензин и трябва да ти кажа, че е достатъчно динамична (двигател на не-знам-си-коя година е). Обслужването на Мазда в официалните сервизи е на нормални цени, колата е добра, но за бюджета трябва да е гола тояга. Хюндай са безбожно скъпи като обслужване (180лв шарнир на стария i30), но са относително здрави, въпреки ужасно пластмасовото усещане вътре. От Шкода имам най-бегли впечатления и то само от новата Октавия, но мога да разпитам човек с 5 шкоди купувани нови в София за сервиза, ако представляват интерес за теб. Успех с избора.
Колега,взимай базов Нисан Кашкай.Малко над 30 е, с много серийни екстри.От 2 месеца въртим един такъв-уникален е за парите си.5 год гаранция,дълъг колкото Голф,а е много широк отвътре.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
bioz написа:Имаше едни нови мазди 6 на 0 км в найлоните, но от стария модел. Не знам как са с гаранцията, но цената им беше към 25-тина бона...
Искаш да кажеш, започват от доста над 40 бона , дизела е сериозно над 50 - хубава кола ама бахти цената .
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
acho.rs написа:bioz написа:Имаше едни нови мазди 6 на 0 км в найлоните, но от стария модел. Не знам как са с гаранцията, но цената им беше към 25-тина бона...
Искаш да кажеш, започват от доста над 40 бона , дизела е сериозно над 50 - хубава кола ама бахти цената .
Има ги наистина тия Мазди,чисто нови за 25000лв са,идват от Гърция,поръчани са за таксита доколкото знам,но не са взети,само че са 1.8 120к.с. бензин!
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Че тия преоценените Мазди са си супер..особено ако се вземе една вместо... Грейт Уол или Форд Фиеста
офф: Кола от ранга и годината на тая мазда без мултиволан изглежда нелепо
офф: Кола от ранга и годината на тая мазда без мултиволан изглежда нелепо

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
stocky я пак прочети какво съм написал или да пробвам още по-просто?!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Ами прочетох ти го доста внимателно още първия път - казваш, че за теб е по-добре Е60/Е90 на 6г спрямо нова градска кошница. И двете не са точно градски коли, особено пък Е60. Да, накрая, за да не е тотален офтопик (защото колегата е подчертал, че не пита за BMW) си предложил и корсата, която наистина е не лош вариант като евтин и непретенциозен автомобил, но аз от 2 Опел сервиза в столицата имам много негативно мнение - в единия на гаранционен автомобил изписаха турбина за смяна, въпреки, че беше здрава, за да я продадат на трето лице, а в другия пред мен фалшифицираха сервизна книжка. Не че е нещо кой-знае-какво, но все пак това са официални представители, които би трябвало да не допускат такива практики.
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
doomy525 написа:Колега виж върнатите от лизинг..доста по-добре е като схема и ценовоbuy back мисля, че се води официално
Само да вметна че тази автокъща са пълна смешка. Първо като отидеш на място има само едни пазачи, които нищо не знаят за колите а просто им ги докарват(или поне така твърдят). Гледах един МЛ преди месец от там уж върнат от лизинг, купуван от Балкан Стар, пълна история и всичките глупости които пишат като на поточна линия на всичките си обяви. Е аз отидох и взех номера на рамата и след справка в БС се оказа че МЛ е купуван от Германия и има точно 2 години сервизна история след което никой в представителство на Мерцедес не я е виждал тази кола

Та мисълта ми е да се пазите от тея

Иначе до 30к аз по-скоро бих гледал поло/корса/фиеста ако държа на някоя от тези марки, но след като ти не държиш хюндай или кия и си ти

57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4