Имате ли видеорегистратор в колата?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Имате ли видеорегистратор в колата?
benzin написа:govedarov написа:benzin написа:Аз съм със един китаец от амазон за 15 лири който върши чудесна работа за парите си. Нека да се преброиме колко сме хората с видеорегистратори по колитеАко сме доста хора, може да си направиме тема в която да пускаме клипчета заснети от нашите коли с подбрани случки.
Колега нямаше да е лошо да сложиш и един линк и ние да си вземем един такъв
Не съм сложил за да не правя реклама, ще ти изпратя на ЛСkiko написа:а малко не ви ли трепери като паркирате колата,че за тея 40лв ще си я намерите с едно паве на шоф.седлака и без тая джажа а?Интерестно ми е някой да сподели дали наистина е имал полза в реална обстановка от това а не да се правите на баш-бай-брадър
много лесно се сваля камерата, така че не е проблем да я взимаш в себе си, аз я оставям в колата защото има камери долу доста и не смеят да крадат
Прати ми и на мен линк.

Имам един китаец, обмислям покупка на по-читав модел с по-голям ъгъл + GPS (за да мери скоростта).
Яко ще е ако се съберат доста хора с регистратори да дават клипчета, някой монтажист да ги редактира (в стил Господарите) и да се завъртят в нет-а за обществено порицание/пример как не се прави. Въпроса е как може да се регламентира юридически това цялото нещо.
Яко ще е ако се съберат доста хора с регистратори да дават клипчета, някой монтажист да ги редактира (в стил Господарите) и да се завъртят в нет-а за обществено порицание/пример как не се прави. Въпроса е как може да се регламентира юридически това цялото нещо.
Аз ползвам от този тип, които са монтирани на огледало за задно виждане:
http://www.ebay.com/itm/HD-1080P-Dash-Cam-Video-Recorder-Rearview-Mirror-Car-Camera-Vehicle-DVR-35DI-/400744997072?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item5d4e4360d0
Много полезна джаджа, която си е своеобразна черна кутия на автомобила, записваща включително и говора в купето. Със законодателството няма проблем, според мен дори е въпрос на време да стане задължителна в автомобилите. Вярно, че не е доказателство в съда, но ако това е единственото доказателство за престъпление, може и да се приеме по преценка на съдията.
http://www.ebay.com/itm/HD-1080P-Dash-Cam-Video-Recorder-Rearview-Mirror-Car-Camera-Vehicle-DVR-35DI-/400744997072?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item5d4e4360d0
Много полезна джаджа, която си е своеобразна черна кутия на автомобила, записваща включително и говора в купето. Със законодателството няма проблем, според мен дори е въпрос на време да стане задължителна в автомобилите. Вярно, че не е доказателство в съда, но ако това е единственото доказателство за престъпление, може и да се приеме по преценка на съдията.
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
На скоро се сдобих с такъв видеорегистратор и сега се чудя как да го монтирам:
http://www.ebay.com/itm/380994639345?_t ... EBIDX%3AIT
Иска ми се да не го сложа веднъж и повече да не го пипам, но малко ме е страх да не ми разбият колата. Някой имал ли е такива проблеми? Също така се чудя от къде да взема захранване. Трябват му маса, постоянни 12V и 12V при контакт. От къде ще е най удобно? Е46 е колата.
http://www.ebay.com/itm/380994639345?_t ... EBIDX%3AIT
Иска ми се да не го сложа веднъж и повече да не го пипам, но малко ме е страх да не ми разбият колата. Някой имал ли е такива проблеми? Също така се чудя от къде да взема захранване. Трябват му маса, постоянни 12V и 12V при контакт. От къде ще е най удобно? Е46 е колата.
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Имам такова блеквю. Много съм доволен, заслужава си парите

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

Ето какво засне моя бивш регистратор http://vbox7.com/play:ae2487b1cd
извода - не си купувайте регистратор който струва 15 паунда
извода - не си купувайте регистратор който струва 15 паунда

www.bmwпрофесори-bg.net
От много време се каня да си взема единствено заради патрулките, които карат без пуснати къси светлини.
Винаги съм обмислял да направя компилация с патрулки и да ги пратя на господарите малко да се вземат в ръце мазните чичковци, които си мислят, че са хванали Господ за оная работа........ А надай си боже аз да си забравя мойте, то ще е театър разправия и задължително - "И какво правиме сега..?"...

Винаги съм обмислял да направя компилация с патрулки и да ги пратя на господарите малко да се вземат в ръце мазните чичковци, които си мислят, че са хванали Господ за оная работа........ А надай си боже аз да си забравя мойте, то ще е театър разправия и задължително - "И какво правиме сега..?"...

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2