Lamborghini Gallardo

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Re: Lamborghini Gallardo

Мнение от k-hristov » 16 Окт 2014, 0:37

Говорил съм с приятел, който е карал такава, и според него това е една от най-стабилните коли в света.Малко е твърда, но като стабилност няма равна.Само тфа знам.А и, че май не са много скъпи за поддръжка.

Потребител
Аватар

Мнение от B-Cars Ltd » 16 Окт 2014, 0:52

Колега, браво за избора!!! Няма кво да казвам, естествено това е голям звер. Плюсовете са ясни, аз бих ти споделил единствено от тези които съм карал и виждал през последните години, че евентуални проблеми..или по скоро слаби места може да са скоростната и маслото в нея. Ако не загрее много добре, и я подгониш много разбира се, съм виждал на клиенти как ги донасят на камион и имат елементи които са счупени вътре в кутията. На старото галардо, съм виждал счупена кутия по невнимание от натискане при загрял двигател и не толкова загряло масло на скоростната. Успех с покупката... И задължително от ГЕРМАНИЯ :))).. Заедно с тест за скорост ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 16 Окт 2014, 9:07

Колега, имах период,в който имах Ауди А4 2006 год, в същия период имах щастието да седна и да ме повозят в това животно-абсолютно уникално е. Обаче копчалъците вътре (климатроник, инфитеймънт) бяха 1:1 като на моето Ауди... Мен лично много ме издразни това...

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 16 Окт 2014, 10:46

Говори с алх и енигма( не е влизал скоро), като втория с брат си имаха по 1-2 ламбота :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 16 Окт 2014, 21:42

много добър избор, поздравления. моят личен избор би бил мурсиелаго, но това е защото в гаярдото не се събирам...пробвах няколко пъти, но не става (ако си над 185 забрави, голяма мъка е). а и все пак ламбо вратите са друго нещо.

имам двама колеги с гаярдота и са доволни, като цяло доста безпроблемни коли и може да си ги караш за всекидневка. единственият проблем е цената на подръжката - за да си пази стойността (особено в твоя случай) трябва да ходиш само при официален дилър, а те наистина дерат много кожи. от друга страна ако може да си го купиш явно си си направил сметката. ако си вземеш някое от по-ранните които вече са стигнали дъното и повече няма да се обезценяват спокойно може да си ходиш при независим дилър. половината му части са сходни с ауди р8, но ако си ги купуваш от ламборгини са на горе долу двойна цена отколкото ако ги търсиш по парт номера на олимпиадата ;)

успех и да се похвалиш
Изображение Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Lamborghini Gallardo

Мнение от bum_bum » 16 Окт 2014, 21:47

k-hristov написа:Говорил съм с приятел, който е карал такава, и според него това е една от най-стабилните коли в света.Малко е твърда, но като стабилност няма равна.Само тфа знам.А и, че май не са много скъпи за поддръжка.

С колко коли от тов калибър е карал, че да направи подобно заключение :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Окт 2014, 22:10

аз лично ламбо в бг не бих карал защото... не съм мазохист.

колата е твърдо окачена, с нископрофилни гуми и малък просвет - особено отпред - дори с хидравликата за повдигане на предницата (05+?) е мъка....

колата не е практична за всеки ден, но в българия не мисля, че става дори за уйкендно возило.

подръжката е скъпа и както казаха по-горе - трябва да се прави само в оторизиран сервиз ако не искаш да страдаш като тръгнеш да я продаваш. колата в щатите идва към $4-5 / на миля разходи- това включва обезценяване, подръжка, части... в българия предполагам ще дойде към 10-12 лева на 1 км пробег. съединителя се прави всеки 20к км и струва $7к. господ да ти е на помощ ако се удариш и трябват нови части.. ауди цени ама х 5.. и няма турски части...

другия проблем е ... карал ли си такова? направи си услуга и преди да го купиш го покарай. много е индивидуално дали ще ти хареса. на мене примерно ми идват доста дървени ама не състезателно- дървени че да си кажеш "като за писта - толкова" ми... руско дървени. не мога да обясня. покарай - виж.

но ако си решил да се мяташ на тази платформа - пробвай в10 р8 аудито. аз лично мисля, че е повече кола на която можеш да се радваш и да караш и да се чувстваш герой от колкото бичето. и е по-евтина на км пробег.

така.. малко нахвърляни мисли. аз лично никога не съм се блазнил от малките ламбота а особено в родината пък съвсем не мисля, че са оферта...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 16 Окт 2014, 23:17

alx написа:... в българия предполагам ще дойде към 10-12 лева на 1 км пробег....

Предполгах, че е скъпо ама чак пък толкова .. реално погледнато с малък частен хеликоптер може по-тънко да ти идва возията :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Мнение от k-hristov » 17 Окт 2014, 0:20

bum_bum написа:
k-hristov написа:Говорил съм с приятел, който е карал такава, и според него това е една от най-стабилните коли в света.Малко е твърда, но като стабилност няма равна.Само тфа знам.А и, че май не са много скъпи за поддръжка.

С колко коли от тов калибър е карал, че да направи подобно заключение :mhihi:

С над 80% от предлаганите на пазара !?!?!

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 17 Окт 2014, 1:00

Така и така сме го обърнали на офтопик темата на колегата :mhihi: аз не мога да проумея с какво трябва да се занимаваш, че да извадиш един кашон с пари за нещо, което ще го ползваш цитирам "2-3 седмици в годината" (предполагам на cacao :lol: ) ? В една тема говорим колко ни е зле държавата, а в друга за галардо. Нищо против колегата, който иска да си я купи напротив - пожелавам му го все така да си ги движи нещата, както и на много други от тукашното обкръжение да може да си позволят такова нещо (да прераснем от bmw club bulgaria на bmw-lambo club bulgaria :mhihi: :bchug: )
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 17 Окт 2014, 1:05

Ако ги имаш тия пари що да седят в кашона, а не да ги ползваш за да си направиш кефа. Парите, които не ползваш за да правиш още пари или да си правиш кефа са напълно безсмислени. Все едно ги нямаш :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 17 Окт 2014, 1:07

Ами такива коли в белите страни се взимат на оперативен лизинг.Караш докато се нарадваш и -откъдето дошла там и отишла.2100 евро седмично е едно такова ламбо при минимум шестмесечен наемен период.1500 евро е мазерати ГК.Поне наоколо така се прави.А,и 75% от СУВ-овете са регистрирани на фирми.
Ама ти питаш за България-тук вече незнам.

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 17 Окт 2014, 1:10

На същото мнение съм :bchug: Винаги съм желаел на себе си и на близките си (включвам и хората от тука, които посещават всекидневно форума и сме като едно семейство от няколко години всекидневно) това да могат да разполагат с такива пари.
И аз да бях и аз щях така да направя..въпроса е - как се постига това? Не говоря за случаите, които наследяваш от родителите си бизнеси за милиони или както оня сладур със шестте милиона :mhihi: Когато имаш пари - прави ги повече! Не съм казал да стоят в кашона.. Евала правя на такива хора..най-искрено!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Окт 2014, 2:24

:OT: Някъде около 4-та страница очаквам да предложите на човека 28-ца или 3-ка дизел, чипосана :mhihi: Може и Е30 :bowdown: Има сигурно 3 мнения по темата, както се и предполагаше :lol:

alx, тези цифри, които споменаваш са доста брутални... 1000лв/100км излиза :lol: И защо в България да излиза толкова драстично по-скъпо? В САЩ около 4лв/км (4-5$ / mile), а в България около 10-12лв. ?? 300-400лв/100км ми се струва по-реално :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 17 Окт 2014, 2:40

щото в хамериката един галон с литри е стинки сравнено с литър бендЗин в бегето..щото сме баровци и много по-напред от тях финансово и политически :mhihi:

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата