Абе кой видях вчера с черната петица??? :)))
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
малко търпение,колега
в момента съм малко на зор времево,но се надявам до една седмица-две да разполагам с повече-прати ми тогава ЛС да се разберем..

в момента съм малко на зор времево,но се надявам до една седмица-две да разполагам с повече-прати ми тогава ЛС да се разберем..
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Абе ние кат ходихме на Созополо и видех една Е30-ка, троен стоп, бяла 318i с това мазното, малкото спойлерче отзад, четиривратка и имаше стикер на номера, за джанти не мога да си спомна, а и беше с софийска регистрация
Кой ще да е бил това

Кой ще да е бил това

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Днес си пътувам от Банкя и като влязох в Люлин една бяла Е30-ска ми хваща окото... На задния страничен прозорец меркам стикер подобен на нашите
Приближих се и ДА!!!
www.bmwpower-bg.net
Колата беше бяла, а отзад пишеше BMW Williams F1 или нещо такова със сини букви
Спрях да я огледам и туко се мерне ездача й да с запознаем, но не видях никой
Кой е тва са да си каже?
И значи ли, че увеличаваме люлинската бригада с една бройка?

То лепенки нема да дадете,щото вече немам БМВ,ма барем една тениска XXL не остана ли?За шапка изобщо не се надявам,затова си купих на Уйлямс от пазара
Ще разправям само хубави работи за баварките после.
Дадоха ми оригинален календар на АЛИАНЦ и БМВ УЙЛЯМС,ма тениска и шапка на Хонда,не ми вършат работа.Един данъчен ми ги носи,но в ДаруКар не могъл да завлече нищичко,само в Хонда и АЛИАНЦ.Инак календарът е хубав,гледам си по него датите и се фукам наляво надясно пред колегите,лъжа ги,че е от Монтоя лично(
).Имам и тениска на Жак Вилньов,пак от данъчният(нема само те да муфтат я,и аз мога
)

Ще разправям само хубави работи за баварките после.

Дадоха ми оригинален календар на АЛИАНЦ и БМВ УЙЛЯМС,ма тениска и шапка на Хонда,не ми вършат работа.Един данъчен ми ги носи,но в ДаруКар не могъл да завлече нищичко,само в Хонда и АЛИАНЦ.Инак календарът е хубав,гледам си по него датите и се фукам наляво надясно пред колегите,лъжа ги,че е от Монтоя лично(

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Ами ако отпред, около емблемата на БМВ има едни сини кат на болида на БМВ, едни дълги таквиз значи е бил WOLFCUD. Той е с 323, купебешеИво написа:Днес си пътувам от Банкя и като влязох в Люлин една бяла Е30-ска ми хваща окото... На задния страничен прозорец меркам стикер подобен на нашитеПриближих се и ДА!!!
www.bmwpower-bg.net
Колата беше бяла, а отзад пишеше BMW Williams F1 или нещо такова със сини букви
Спрях да я огледам и туко се мерне ездача й да с запознаем, но не видях никой
Кой е тва са да си каже?
И значи ли, че увеличаваме люлинската бригада с една бройка?
![]()
![]()

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- Иво
- шПерко
-
quixzole написа:И аз миналата седмица мернах някой с една Е30-ка сива до нас.....беше спрял при едни гумаджии на южния парк точно.....понамалих, огледах се но така и не видях кой е....а и бързах достаИначе най-често чувам BIP да бръмчи по улиците.....новото му гърне се чува отдалече повярвайте
Аз го видях, като го слагаше в ЕМ Комплект

Иначе и аз съм до Южния парк..
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
quixzole написа: Иначе най-често чувам BIP да бръмчи по улиците.....новото му гърне се чува отдалече повярвайте
и аз го чувам,като бръмчи из Люлинските улици

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Иво
- шПерко
-
- Иво
- шПерко
-
Неска видях пред НСА спряна една бяла Е30-ска с надпис на предното стъкло "BMW //Power". Тва дали е някой от клуба? Обърнах и спрях да го разгледам. Беше с регистрация "ЕН" не знам какво се води това. Други стикери нямаше 

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
pAbLo написа:А в Пловдив има едно Рено 11 с лепенки на форума така че оглеждайте и за други автомобили с лепенки
Като се оглеждаш може и моето да видиш.Бордо BMW 520i а на задното панорамно стъкло лепенка www.bmwpower-bg.net
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3