СтопХам
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: СтопХам
По Нова или БТВ преди няколко месеца някакъв зрител беше пратил видео как спира депутати, които влизат напряко в забранена улица. Доста бяха агресивни . Явно от тук е взел идеята
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
половината писали в темата въобще не са в час
К'ви мигачи, к'ви пет лева?!?!
НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА, а по тротоари и неправилно паркиране. К'ъв кретен трябва да си за да караш по тротоара, че и да вадиш бата
Не, че тук ги няма такива
к'во викаш, как си караш по тротоара и някой пиян и дрогиран тръгне срещу теб и ти прави забележка... "я да го блъсна тоя, а?"

К'ви мигачи, к'ви пет лева?!?!

Не, че тук ги няма такива

jorsenbmw написа:А и честно казано и срещу мен ако съм в колата ми тръгне някой неуниформен насреща да се прави и аз бих реагирал остро-пиян ли е,залян ли е,дрогиран ли е....
к'во викаш, как си караш по тротоара и някой пиян и дрогиран тръгне срещу теб и ти прави забележка... "я да го блъсна тоя, а?"

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
В България подобно нещо ще е по-трудно да се направи, щото за разлика от Русия, тук полицаите рядко някой ги бръсне за нещо... да не говорим, че самите полицаи не им дреме особено...
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Mollov написа:В България подобно нещо ще е по-трудно да се направи, щото за разлика от Русия, тук полицаите рядко някой ги бръсне за нещо... да не говорим, че самите полицаи не им дреме особено...
За съжаление не само. Както писах преди, законовата рамка ни куца, даже направо ни я няма. В Русия записите от камерите в колата или тези на пешеходците или въобще от някой телефон се приемат за доказателство даже и в съда. При нас ако не е СРС не го бръснат за слива никъде (не съм юрист и не претендирам да е вярно твърдението на 100%, ако някой знае нека сподели). Това само по себе си според мен обезмисля начинанието, щото резултата ще е нулев от към последствия за виновния и маса телесни щети

Против насилието съм, считам че си зависи от нас самите. Със скромния ми опит не си спомнял да съм виждал чак такива циркове, явно сме и по-толерантни от братушките.
Със сигурност не сме по-толератни. При нас комплексите винаги се проявяват в ситуации на пътя. Едните каращи кенефи са склонни на самоубийство, да докажат на тези с лъскавите коли, че са по-бързи и по-големи, макар и с гадна кола, а гъзарите киселеят на другия полюс, и видиш ли, щом са си взели скъпа/нова кола, са нещо повече от другите и правилата за тях важат с по-малка сила.
Жалка история, нямаща край.
Подобни циркове по улиците между водачи, пешеходци се случват ежедневно и то доста по-сериозни, просто не добиват гласност. Лично аз съм бил свидетел на десетки...Пресен пример е случаят на спречкване между шофьор на маршрутка и пешеходец, завършил с вадене на пистолет и побой, нашумял по новините.
Няма да стане с група оптимисти, самаряни. Тук не биха оцелели дълго.
Трябват ни истински закони, истинска съдебна система и истинска изпълнителна власт.
Като гледам обаче как се развиват нещата, за съжаление няма да се случи скоро, колкото и песимистично да звучи.
Жалка история, нямаща край.
Подобни циркове по улиците между водачи, пешеходци се случват ежедневно и то доста по-сериозни, просто не добиват гласност. Лично аз съм бил свидетел на десетки...Пресен пример е случаят на спречкване между шофьор на маршрутка и пешеходец, завършил с вадене на пистолет и побой, нашумял по новините.
Няма да стане с група оптимисти, самаряни. Тук не биха оцелели дълго.
Трябват ни истински закони, истинска съдебна система и истинска изпълнителна власт.
Като гледам обаче как се развиват нещата, за съжаление няма да се случи скоро, колкото и песимистично да звучи.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Бе много ги надценявате бе. Щяло да има много саморазправи, побоища, пистолети, депутати бля бля бля бля.... Аз съм убеден, че един на 20 от тия ще скочи на бой и то я скочи я се опита
98% са послушни мишленца, когато усетят че котарака е наблизо...обаче, когато живеят сред мишки се правят на котараци, пък мишките си траят. То такъв смях ще пада с тези клипове, кви рамбовци къв Чък Норис бе
Струва си да се направи една пробна акцийка със заснемане и пускане в тубата после, ще е интересно.

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Аз па не мога да разбера, като си в грешка, защо се биеш по шкембето. Винаги съм се чудил на тия от клиповете на Стоп Хам... Има 15 правила (не са 10 000, не са до възгледи и до тълкувания), които трябва да се спазват - ми нарушаваш = връщаш се. Какво толкова?! Слизат, скачат на бой, ала бала глупости. Добре че не са агресивни от Стоп Хам...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
jorsenbmw написа:Проблемът в България е обратното мислене.Ето-всеки предлага да се последвал примера на братушките,вместо да се направи най-очевадното--да се притискат институциите виновни за тези своеволия да си вършат просто работата.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
steeN написа::idea: Кога ще дойдем на този акъл, а не да се кефим на някакви каубойски изпълнения, които не водят до никаква промяна.
Веднага отговарям. Еволюцията в природата става бавно и си има етапи, не можеш да стигнеш до Б, ако не си минал през А. Ние сме на етап А, което е в резултат на цялата ни нова и стара история. Европа си го е изживяла това преди стотина години примерно и сега се радва на цивилизовани отношения. С една дума кютека и саморазправата са си в реда на нещата.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
Аз съм напълно за едно пробно видео да направим. Като се съберем 15 човека, а и с камери няма кой нищо да ти направи. Оня Куката ли е, какъв е, от другата тема с ламбото, пак ще си псува, псува, пък ще спре. Стане ли някоя щуротия и се снима с камера, после 1 седмица по всички телевизии това ще се говори.
В Русия Путин патрон, тук бас хващам Бойко веднага ще се навие, даже първи ще се предложи
В Русия Путин патрон, тук бас хващам Бойко веднага ще се навие, даже първи ще се предложи

Вие що мислите че стъпалата на китайската стена са от южната страна, да се предпазят от дивите руски орди

Иначе кучето играе според тоягата, да въведат в Русия и България хамериканските глоби и ще запеят друга песен
- като минеш на двойна непресечена-щрак камера 800$
- ще се биеш на пътя, аре в затвора за 1-2г.. другият път да се замислиш
Няма ли глоби и закони батките навсякъде пощуряват.

Иначе кучето играе според тоягата, да въведат в Русия и България хамериканските глоби и ще запеят друга песен

- като минеш на двойна непресечена-щрак камера 800$
- ще се биеш на пътя, аре в затвора за 1-2г.. другият път да се замислиш
Няма ли глоби и закони батките навсякъде пощуряват.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Идиоти има по целия свят , не само в Русия .Това че вчера разбраха кво значи камера и всичките си закачили по една не ги прави по различни .Между другото в русия видео регистратора е май задължителен .Аз лично не одобрявам изобщо такива тъпотии .Ако някой в САЩ вземе да се въргаля по капаците на колите които минават по тротоара най много да отнесе някой куршум а не само батата .Пълна олигофрения да се правиш на циркаджийска маймуна за да си дигаш рейтинга н тубата .99% от хората ги гледат тия глупости с тайната надежда че ще стане кютек или панаир с някой агресивен водач и ги боли оная работа че оня спрял на тротоара .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Jordana написа: на колите които минават по тротоара .
първо намери такива..

и как реши ,че онея там като имат право да си купуват оръжия и стрелят като по уестърните?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ето един такъв , ама сигурно тоя с аудито е българин емигрант .Никъде не съм казал - уестърн , но въпреки че съм извършил нарушение минавайки по тротоар си има санкция по закона .А не някакъв 15 годишен дрисльо да ми драска капака на мерцедес за 200к евра .Помисли си защо само в Русия има снимани такива идиотски сценки .
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -rage.html
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Jordana написа:Ето един такъв , ама сигурно тоя с аудито е българин емигрант .Никъде не съм казал - уестърн , но въпреки че съм извършил нарушение минавайки по тротоар си има санкция по закона .А не някакъв 15 годишен дрисльо да ми драска капака на мерцедес за 200к евра .Помисли си защо само в Русия има снимани такива идиотски сценки .
Ако "дрисльото" ти е надраскал капака на Мерца за 200к евра докато си бил на пътя - в правото си да се "форсираш", обаче ако всичко се случва докато ти си караш Мерца в/у тротоара дето е за пешеходци - надрания капак е най-малкото което заслужаваш. Не знам защо само в Русия има такива видеа (за сега), ама шапка им свалям на момчетата за смелостта. В крайна сметка днес като не минат 10 човека през тротоара, утре 3 от тях ще се замислят преди да го направят, други двама ще кажат на техни приятели, които ще кажат на други и тн. Е по този начин се случва еволюцията, за която колегата Е34 говори.
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5