Проблем с Еконт
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Проблем с Еконт
Не 1000 визитки за 20лв. Ставаше дума за 2х100 визитки за 24лв, а то отиде х4. Ей тия юнаци са: http://www.kometring.com. Днес ще ходя с дървото да видим какво ще стане. Ще пиша после с ъпдейт 
btw преди през Ebay съм си поръчвал 1000 за 10$ и си бяха екстра

btw преди през Ebay съм си поръчвал 1000 за 10$ и си бяха екстра

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Zapa написа:не ти ли пратиха проекта за проверка и одобрение преди да ги отпечатат ?
пратиха го и проекта си беше супер, но когато дойде готовия продукт, нямаше нищо общо с проекта, които одобрих.

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
520i написа:Zapa написа:не ти ли пратиха проекта за проверка и одобрение преди да ги отпечатат ?
пратиха го и проекта си беше супер, но когато дойде готовия продукт, нямаше нищо общо с проекта, които одобрих.
затова трябваше предварително да се разбереш за опция преглед колега , така мисля аз . Тук и да си лаеме файда няма по скоро ходи по бързо се разправяй на място
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
520i написа:Zapa написа:не ти ли пратиха проекта за проверка и одобрение преди да ги отпечатат ?
Врътнат ли ми такъв номер...ела да видиш какво ша стане......
Има да летят визитки и фактури из офиса им...

Колега отивай направо на място в офиса с разпечатан файл (този които са ти изпратили за одобрение) и готовите визитки.
Според мен няма как да не ги оправят.....
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2