Зимата пак ги "Изненада" ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Зимата пак ги "Изненада" ...

Мнение от stefanoff » 25 Окт 2014, 14:57

То лошото е, че като гледам, прогнозата вече се промени - днеска го даваха малко да валне и утре да няма, но вече за днеска е цял ден сняг плюс утре също
Не Мы такие, Жизнь такая

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: DBS

Мнение от Alek_SV » 25 Окт 2014, 15:08

Vanqu1sh написа:Някой тествал ли е вече как е по Витоша :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Зле е . Вече има образувани коловози по малките улички (през ноща тези коловози ще се заледят и стават твърди - пробвам ли да мина ли си чупя предната броня и си жуля карантиите под колата), което значи че аз колата не мога да си я ползвам и карам един трагичен Сааб ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 25 Окт 2014, 17:14

Има огромна разлика в София, в "Надежда " сняг няма но в "Симеоново " е истинска зима.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Окт 2014, 17:22

Явно е доста по-студено нагоре. По колите навън гледам има педя сняг и отгоре. И 90% са с летни гуми още.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 25 Окт 2014, 17:28

Сега слезнах в гаража долу и от всички комшии няма нито един със зимни гуми :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 25 Окт 2014, 17:34

Vanqu1sh написа:Сега слезнах в гаража долу и от всички комшии няма нито един със зимни гуми :mhihi:

Е то ония ден беше 15 градуса, а преди това 20.

Ибаси времето, аз като малък не помня такива големи амплитуди. Имаше си и есен и пролет. Сега таман изкарах "леките" пуловерчета за два дни и вече трябва да вада от гардероба пухинката и дебелите пуловери от баба :mhihi: .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 25 Окт 2014, 17:42

Тук в Русе целия град е откачил да сменя гумите. И очевидно са били прави. :mhihi: Моите седят още в коридора, но съм си преценил, че тези дни няма да карам. А след това го дават да се постопли пак.

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 25 Окт 2014, 18:00

Kris написа:
Vanqu1sh написа:Сега слезнах в гаража долу и от всички комшии няма нито един със зимни гуми :mhihi:

Е то ония ден беше 15 градуса, а преди това 20.

Ибаси времето, аз като малък не помня такива големи амплитуди. Имаше си и есен и пролет. Сега таман изкарах "леките" пуловерчета за два дни и вече трябва да вада от гардероба пухинката и дебелите пуловери от баба :mhihi: .

Като казвам, че няма никой със зимни гуми включвам и себе си. Ама не ми пречи че съм с летни де.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 25 Окт 2014, 18:41

Dirty M5 driveR написа:Тук в Русе целия град е откачил да сменя гумите. И очевидно са били прави. :mhihi: Моите седят още в коридора, но съм си преценил, че тези дни няма да карам. А след това го дават да се постопли пак.

Същото е положението и при мен. Преди малко гледах прогнозата за ноември и почти целия е с положителни температури.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 25 Окт 2014, 18:42

Абе кофти си е с летните, аз едва се пуснах надолу до гумаджиите да ги сменя, автомат с летни гуми на сняг си е трагедия.
И то едни опашки, добре че извадих жокер от ръкава, че ми ги смениха без да чакам, иначе трябваше да се прибирам с рейса, а тук в Драгалевци има повече от 10 см. сняг. и цял ден вали.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d
Мечтае да кара: m6 grandcoupe
Детайли за колата: e39 01

Мнение от bigdady » 25 Окт 2014, 18:51

Абе и аз очаквах да попрехвърчи някоя снежинка ама чак пък толкова, миналата година се прецаках да карам един месец на 20 градуса с зимние гуми викам тая година няма да стане, ама то няма вече година с година.Добре, че зимните са ми с джанти и си ги смених сам в гаража, че летните отзад какви са ми пистарки ... нямаше да мога да изкача баира на подземния гараж
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 25 Окт 2014, 18:54

Във Варна лющи само дъжд и огромни чудовищни пълноводни реки по булевардите. А извън града направо морето сякаш преляло -
- по пътя за Зл.Пясъци и Несебър към с.Дюлино разбрах че блокиран пътя от огромно езеро и отклоняват през Дюлинският проход.

Предвидлив от опашките днес - сложих още преди седмица на задните джанти чисто нови 39/14 BF Goodrich Winter G force за сняг и кал и какво стана. На всеки завой с 50 км в час в дъжда се носи задницата :evil: ебем ти зимните чисто нови УСА гуми..пълна нула са на дъжд :evil: не може да се овладее...
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 25 Окт 2014, 19:24

То щото са за кал и сняг, а ти ги караш само на дъжд :D
only rear wheel drive

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 25 Окт 2014, 20:05

Демирев написа:Във Варна лющи само дъжд и огромни чудовищни пълноводни реки по булевардите. А извън града направо морето сякаш преляло -
- по пътя за Зл.Пясъци и Несебър към с.Дюлино разбрах че блокиран пътя от огромно езеро и отклоняват през Дюлинският проход.

Предвидлив от опашките днес - сложих още преди седмица на задните джанти чисто нови 39/14 BF Goodrich Winter G force за сняг и кал и какво стана. На всеки завой с 50 км в час в дъжда се носи задницата :evil: ебем ти зимните чисто нови УСА гуми..пълна нула са на дъжд :evil: не може да се овладее...

На каква джанта ? Ако е било на 15-ка по-добре Michelin Alpin A5 по 100 лева е бройката ;)
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 25 Окт 2014, 20:58

Незнам с какви гуми е, обаче съседа изкара е92 М3-то преди малко :mrgreen:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата