Зимата пак ги "Изненада" ...
Модератор: Общи модератори
Re: Зимата пак ги "Изненада" ...
То лошото е, че като гледам, прогнозата вече се промени - днеска го даваха малко да валне и утре да няма, но вече за днеска е цял ден сняг плюс утре също
Не Мы такие, Жизнь такая
Vanqu1sh написа:Някой тествал ли е вече как е по Витоша![]()
![]()
Зле е . Вече има образувани коловози по малките улички (през ноща тези коловози ще се заледят и стават твърди - пробвам ли да мина ли си чупя предната броня и си жуля карантиите под колата), което значи че аз колата не мога да си я ползвам и карам един трагичен Сааб ...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Има огромна разлика в София, в "Надежда " сняг няма но в "Симеоново " е истинска зима.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Явно е доста по-студено нагоре. По колите навън гледам има педя сняг и отгоре. И 90% са с летни гуми още.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Сега слезнах в гаража долу и от всички комшии няма нито един със зимни гуми 

Vanqu1sh написа:Сега слезнах в гаража долу и от всички комшии няма нито един със зимни гуми
Е то ония ден беше 15 градуса, а преди това 20.
Ибаси времето, аз като малък не помня такива големи амплитуди. Имаше си и есен и пролет. Сега таман изкарах "леките" пуловерчета за два дни и вече трябва да вада от гардероба пухинката и дебелите пуловери от баба

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Тук в Русе целия град е откачил да сменя гумите. И очевидно са били прави.
Моите седят още в коридора, но съм си преценил, че тези дни няма да карам. А след това го дават да се постопли пак.

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Kris написа:Vanqu1sh написа:Сега слезнах в гаража долу и от всички комшии няма нито един със зимни гуми
Е то ония ден беше 15 градуса, а преди това 20.
Ибаси времето, аз като малък не помня такива големи амплитуди. Имаше си и есен и пролет. Сега таман изкарах "леките" пуловерчета за два дни и вече трябва да вада от гардероба пухинката и дебелите пуловери от баба.
Като казвам, че няма никой със зимни гуми включвам и себе си. Ама не ми пречи че съм с летни де.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Dirty M5 driveR написа:Тук в Русе целия град е откачил да сменя гумите. И очевидно са били прави.Моите седят още в коридора, но съм си преценил, че тези дни няма да карам. А след това го дават да се постопли пак.
Същото е положението и при мен. Преди малко гледах прогнозата за ноември и почти целия е с положителни температури.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Абе кофти си е с летните, аз едва се пуснах надолу до гумаджиите да ги сменя, автомат с летни гуми на сняг си е трагедия.
И то едни опашки, добре че извадих жокер от ръкава, че ми ги смениха без да чакам, иначе трябваше да се прибирам с рейса, а тук в Драгалевци има повече от 10 см. сняг. и цял ден вали.
И то едни опашки, добре че извадих жокер от ръкава, че ми ги смениха без да чакам, иначе трябваше да се прибирам с рейса, а тук в Драгалевци има повече от 10 см. сняг. и цял ден вали.

- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
Абе и аз очаквах да попрехвърчи някоя снежинка ама чак пък толкова, миналата година се прецаках да карам един месец на 20 градуса с зимние гуми викам тая година няма да стане, ама то няма вече година с година.Добре, че зимните са ми с джанти и си ги смених сам в гаража, че летните отзад какви са ми пистарки ... нямаше да мога да изкача баира на подземния гараж
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Във Варна лющи само дъжд и огромни чудовищни пълноводни реки по булевардите. А извън града направо морето сякаш преляло -
- по пътя за Зл.Пясъци и Несебър към с.Дюлино разбрах че блокиран пътя от огромно езеро и отклоняват през Дюлинският проход.
Предвидлив от опашките днес - сложих още преди седмица на задните джанти чисто нови 39/14 BF Goodrich Winter G force за сняг и кал и какво стана. На всеки завой с 50 км в час в дъжда се носи задницата
ебем ти зимните чисто нови УСА гуми..пълна нула са на дъжд
не може да се овладее...
- по пътя за Зл.Пясъци и Несебър към с.Дюлино разбрах че блокиран пътя от огромно езеро и отклоняват през Дюлинският проход.
Предвидлив от опашките днес - сложих още преди седмица на задните джанти чисто нови 39/14 BF Goodrich Winter G force за сняг и кал и какво стана. На всеки завой с 50 км в час в дъжда се носи задницата

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
То щото са за кал и сняг, а ти ги караш само на дъжд 

only rear wheel drive
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Демирев написа:Във Варна лющи само дъжд и огромни чудовищни пълноводни реки по булевардите. А извън града направо морето сякаш преляло -
Предвидлив от опашките днес - сложих още преди седмица на задните джанти чисто нови 39/14 BF Goodrich Winter G force за сняг и кал и какво стана. На всеки завой с 50 км в час в дъжда се носи задницатаебем ти зимните чисто нови УСА гуми..пълна нула са на дъжд
не може да се овладее...
На каква джанта ? Ако е било на 15-ка по-добре Michelin Alpin A5 по 100 лева е бройката

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
Незнам с какви гуми е, обаче съседа изкара е92 М3-то преди малко