Кво стана, станахте ли милионери?
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
Re: Кво стана, станахте ли милионери?
за LR мога да кажа и на семинар какво става. Преди няколко години една приятелка на майка ми ме покани да посетя такова нещо в Кемпински....
Направо си мяза на секта - излизат да говорят няколко дето са уж много преуспели, някакви мерцедеси и знаменитости вървят на екрана отзад. Тези които водят семинара изтъкват липсата си на висше образование + незавидното си материално състояние преди да се захванат с тази работа и една сурия балъци седи и ги слуша и им вярва. Излязох си доста преди края на събитието, защото просто ми беше ясно вече за какво иде реч. Настигна ме приятелката на майка ми + някаква друга жена и ми даваха зор да си купя някакъв стартов комплект за не знам си колко лева и т.н. аз им казах, че принципно съм ОК да им пробвам продуктите и искам да си взема един дезодорант - ама ако било за едно нещо такова дребно да съм отидел в магазина им да си го взема.(да имат и магазин)
Накратко - като Oriflame и Avon с тази разлика, че при тези има минимална поръчка, която може да направи дистрибутора към склада, което просто крещи "пирамида". И разчитат на разни доверчиви хора да им се вържат на приказките и презентациите че видиш ли всички в тая зала само с това че присъстват вече са на 1 крачка от милионите и служебните S-класи
Направо си мяза на секта - излизат да говорят няколко дето са уж много преуспели, някакви мерцедеси и знаменитости вървят на екрана отзад. Тези които водят семинара изтъкват липсата си на висше образование + незавидното си материално състояние преди да се захванат с тази работа и една сурия балъци седи и ги слуша и им вярва. Излязох си доста преди края на събитието, защото просто ми беше ясно вече за какво иде реч. Настигна ме приятелката на майка ми + някаква друга жена и ми даваха зор да си купя някакъв стартов комплект за не знам си колко лева и т.н. аз им казах, че принципно съм ОК да им пробвам продуктите и искам да си взема един дезодорант - ама ако било за едно нещо такова дребно да съм отидел в магазина им да си го взема.(да имат и магазин)
Накратко - като Oriflame и Avon с тази разлика, че при тези има минимална поръчка, която може да направи дистрибутора към склада, което просто крещи "пирамида". И разчитат на разни доверчиви хора да им се вържат на приказките и презентациите че видиш ли всички в тая зала само с това че присъстват вече са на 1 крачка от милионите и служебните S-класи
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
На мен ми е чудно как успяха да убедят едни от най-умните ми и тарикати приятели и познати ?
Същите няма да пуснат и лев на някой просяк обаче "има начин да не работиш и да станеш богат "
Как ги юркат тези хора да си зарежат задълженията и да далаверят приятели и познати, не е истина? А си и вярват.
По 2 часа празни приказки и обещания.
Същите няма да пуснат и лев на някой просяк обаче "има начин да не работиш и да станеш богат "

Как ги юркат тези хора да си зарежат задълженията и да далаверят приятели и познати, не е истина? А си и вярват.
По 2 часа празни приказки и обещания.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
И всичките F10-ки на лизинг в Германия... 

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
в инвестора за тия SCI има ебати темата 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
520i написа:То нали и тук имаше един юнак дето се опитваше да ни зариби.
имаше някакъв пич тука,дори се яви на една сбирка.
Аз нямам нищо против,ставаше въпрос за едни "хапчета",дето били вълшебни и намалявали разхода,което е супер,викам на младежа "ок пич,дай там едно хапче,блистер или там как са за да опитам,струвал блистера 20 лева,което аз съм ок за това...Обаче не били така нещата,трябвало да си купя едни пакети,които пакети струват некакви хиляди,ама ...не било в хапчета а в някакъв пакет,които ставаш някакъв член и ...бля бля...
Питам го,абе нямате ли въобще един блистер,накрая се съмнявах че въобще дали е виждал тези хапчета...
Та това за мен са си измами.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Е.Димитров написа:... за едни "хапчета",дето били вълшебни и намалявали разхода,което е супер,викам на младежа "ок пич,дай там едно хапче,блистер или там как са за да опитам,струвал блистера 20 лева,което аз съм ок за това... ...не било в хапчета а в някакъв пакет,които ставаш някакъв член и ...бля бля...
Питам го,абе нямате ли въобще един блистер,накрая се съмнявах че въобще дали е виждал тези хапчета...
Моята кола хапчета не пие, само бензин

Ако имаш излишни кинти, мини да ти продам едим блистер аспирин за 20 кинта

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
zAcK написа:Е.Димитров написа:... за едни "хапчета",дето били вълшебни и намалявали разхода,което е супер,викам на младежа "ок пич,дай там едно хапче,блистер или там как са за да опитам,струвал блистера 20 лева,което аз съм ок за това... ...не било в хапчета а в някакъв пакет,които ставаш някакъв член и ...бля бля...
Моята кола хапчета не пие, само бензинА за да си сложа хапчета в колата, трябва и аз да съм на хапчета
![]()
![]()
![]()
Ако имаш излишни кинти, мини да ти продам едим блистер аспирин за 20 кинта
Абе и ти си прав,но въпроса бе съвсем друг,аз поради тази причинна винаги слагам най-скъпият бензин/дизел в личният си автомобил,не за нещо друго,ами съм убеден че най-скъпите горива не са мешани с боклуци а са доста по-качествени.
Идеята тогава бе,че ми обясняваше че били толкова добри тези неща,че направо повишавали качеството на горивата,толкова добри,че едва ли не имали толкова изгаряне на горивата...че не се налагало дори и катализатор...а това че почва да връща гориво от икономия е едва ли не страничен ефект

И за пробата бях решил да видя това "чудо",пък и на БМВ сбирка се явява,тогава си мислех че може да му се вярва на човека,ама като почна с локумите и ме изгуби и като купувач и като слушател.
В интерес на истината,преди доста години имаше една добавка за гориво,мисля беше на дуралуб,20 $ струваше 200 мл. един пич ги беше внесъл и ми казва-пробвай,ако не ти хареса-не плащаш.
Пробвах и веднага отидох да му я платя,наистина веднага се почуства разлика,та си виках,що,може и тея неща да са подобни,а то пирамида на майка им...
Значи аз миналата година (лето 2013) вкарах 45,648лв в облигации за реактивно гориво, което през преработка става на въглерод и чрез това подбиваме пазара на шейховете. След инвестицията ми, фондовете на Уолстрийт вдигнаха капитала си с около 2,31%, което се равнява на 3.14$ за барел петрол. След доставката, сумата намалява до 3,133~ (в период) и от цялото това уравнение печеля по 23,745$ долара на ден. Преди около два месеца, тъй като успях да навия двама авера, защото бяха от хората, които искат да спечелят няколко хиляди лв за броени дни им казах за тая проста сметка, която написах по-горе и те влязоха със свежи 72 бона. От техните пари аз взех 31,46% от общата сума и в момента взех на лизинг Гаярдо (имаше тема по-рано). Ще го покарам няколко месеца, а пък ако успея да прекарам и още няколко човека - ще е за повечко време
Важното е да симулираме стил и класа*

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2