Съседите с киселото зеле ...
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Re: Съседите с киселото зеле ...
ето още един проблем подобен и от мен-аз също живея в ново строителство,и хората под мен не знам какво преправяха ,но миризмата им от готвенето постоянно ми излиза в банята.ужаст....и те готвят постоянно нещо пържено.смрадта е страшна,особено като дойде време за цаца......пускам вентилацията ми,но трудно помага.да им се не види и реконструкцията дето направиха.
^ Най-вероятно са вкарали тръбата на отдушника във вентилацията на банята и от там. Още по-хубаво става ако някой от играчите на последните етажи директно пререже вентилационната тръба и всичко се връща към блока. Смятай, да искаш чист и спретнат вход значи да си от "доброутро". СвИни сме си у столицата и те тва си е. Винаги много съм се дразнил на зелевата одисея най-вече защото и бащата дълги години ме тровеше с тая смрад : )
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
wladio написа:ето още един проблем подобен и от мен-аз също живея в ново строителство
И при мен е така, всички блокове в комплекса са така. Аспиратора в банята, а банята в аспиратора. Второто е, което малко ме успокоява че аз им дишам манджите, но те на мен лайната

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Пичове, кви са тея блокове в който комина за аспиратора е същия с този за банята ?
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
N.Mihaylovski написа:Пичове, кви са тея блокове в който комина за аспиратора е същия с този за банята ?
Просто реконструират,и банята я правят кухненски бокс.нали требе да се направи по широк апартамена..........такива хора и тапети не слагат-намалява се квадратурата на апартамента..........тумбаци.
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
randity написа:Вие пък от големото дубрутро. Аз си слагам зеле и туршия всяка година. Е, не умирисвам целия блок, ама.. то е такъв сезона. Плюс това, ти домоуправител ли си, че да риташ и изхвърляш обувки? Блока твой ли е? Аман от ганьовщина...
Като собственик на 18% от общите части (това ако не си запознат какво озночава: платил съм 18% от стойността им при закупуването на имота) и при положение, че съхранявам детска количка, триколки, двуколки, камиони и какви ли не още превозни средства на сина ми ВЪТРЕ в апартамента, без да използвам и 1 кв. см. от общите части, мисля, че може да си позволя да правя забележки и да изисквам някакъв ред в блока.
И кво викаш, щом искам да е подредено и чисто в блока съм ГАНьО ?

п.п. недей да отговаряш ... сигурно в момента си палите огън между етажите да се греете ...

- mfandakov
- младши ентусиаст
-
wladio написа:N.Mihaylovski написа:Пичове, кви са тея блокове в който комина за аспиратора е същия с този за банята ?
Просто реконструират,и банята я правят кухненски бокс.нали требе да се направи по широк апартамена..........такива хора и тапети не слагат-намалява се квадратурата на апартамента..........тумбаци.
Интересна работа

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Колега вземи си такъв вентилатор с клапа,така поне ще ограничиш миризмите малко от малко.Това с обувките пред вратите е мега селски манталитет.Аз също съм в нова кооперация и се благодаря,че при нас няма такива индивиди.Но ходейки на гости при приятели чат пат виждам вездесъщите подгънати обувки
но няма начин селото от града няма вадене...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Сложно нещо са междусъседските отношения
Трябва да се подхожда деликатно за да може да се гледаме, но понякога това е невъзможно, защото нахалството е без граници...

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
GKuzmanov написа:randity написа:Вие пък от големото дубрутро. Аз си слагам зеле и туршия всяка година. Е, не умирисвам целия блок, ама.. то е такъв сезона. Плюс това, ти домоуправител ли си, че да риташ и изхвърляш обувки? Блока твой ли е? Аман от ганьовщина...
Като собственик на 18% от общите части (това ако не си запознат какво озночава: платил съм 18% от стойността им при закупуването на имота) и при положение, че съхранявам детска количка, триколки, двуколки, камиони и какви ли не още превозни средства на сина ми ВЪТРЕ в апартамента, без да използвам и 1 кв. см. от общите части, мисля, че може да си позволя да правя забележки и да изисквам някакъв ред в блока.
И кво викаш, щом искам да е подредено и чисто в блока съм ГАНьО ?![]()
п.п. недей да отговаряш ... сигурно в момента си палите огън между етажите да се греете ...
А т'ва ли е начина да е чисто и подредено бре, ГАНЬО?
Домоуправител няма ли този блок? Ако има, отиваш при него. Събрания няма ли този блок, или ти си тарикат и меташ обувки като никой не те вижда, но на събранията седиш най-отзад и само кимаш. Т'ва е смешно. Сега ако кажеш, че ти си домоуправителя на блока, още повече ще се изложиш.
П.П. Свърши ми кюмура от 3-тия етаж и отивам на 5-тия да горя гуми на площадката. Ако искаш, заповядай да разметаш малко черджета да не ни пречат

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Иво и аз имам ново стройтелство но комините са си 2, кофти е, че не правят комини за камини и друг вид печки
За киселото зеленце в мазето и миризмата, няма оправия, един не обича, друг пък обича кво да се прави
Само спазвайте добрия тон колеги

За киселото зеленце в мазето и миризмата, няма оправия, един не обича, друг пък обича кво да се прави
Само спазвайте добрия тон колеги
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
randity написа:GKuzmanov написа:randity написа:Вие пък от големото дубрутро. Аз си слагам зеле и туршия всяка година. Е, не умирисвам целия блок, ама.. то е такъв сезона. Плюс това, ти домоуправител ли си, че да риташ и изхвърляш обувки? Блока твой ли е? Аман от ганьовщина...
И кво викаш, щом искам да е подредено и чисто в блока съм ГАНьО ?![]()
А т'ва ли е начина да е чисто и подредено бре, ГАНЬО?
Домоуправител няма ли този блок? Ако има, отиваш при него. Събрания няма ли този блок, или ти си тарикат и меташ обувки като никой не те вижда, но на събранията седиш най-отзад и само кимаш. Т'ва е смешно. Сега ако кажеш, че ти си домоуправителя на блока, още повече ще се изложиш.
П.П. Свърши ми кюмура от 3-тия етаж и отивам на 5-тия да горя гуми на площадката. Ако искаш, заповядай да разметаш малко черджета да не ни пречат
Първо никъде не съм те обиждал и наричал с епитети !
Та щом ще си говорим така: Господин (въпреки, че може и само "Ушко") "голема работа", ти къде живееш ? При родителите си ? Купувал ли си нещо което да имаш честа да го регистрираш в общината с твой пари ? Та в тоя ред на мисли ти къде седиш на събранията в твоя блок ?
Относно домоуправителя ... сигурно много добре знаеш как стоят нещата в моя блок и как 4 семейства плащаме асансьор, чистачка, и текущи ремонти на въпросните СЕЛЯНИ, който защитаваш, защото сефте живеят в София и твърдят, че сме ги били изнудвали да дават пари и че това на село го нямало... Така че си мери приказките и не ми се прави на голям отворко, да ти не стане тесен Люлин ...

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Тва, че нямате организация в блока си е ваш проблем.
А тва за тесния Люлин моля те, недей
П.п. извинявам се за офф-а!
А тва за тесния Люлин моля те, недей

П.п. извинявам се за офф-а!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3