Съседите с киселото зеле ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Re: Съседите с киселото зеле ...

Мнение от wladio » 15 Ное 2014, 16:37

ето още един проблем подобен и от мен-аз също живея в ново строителство,и хората под мен не знам какво преправяха ,но миризмата им от готвенето постоянно ми излиза в банята.ужаст....и те готвят постоянно нещо пържено.смрадта е страшна,особено като дойде време за цаца......пускам вентилацията ми,но трудно помага.да им се не види и реконструкцията дето направиха.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 15 Ное 2014, 19:25

^ Най-вероятно са вкарали тръбата на отдушника във вентилацията на банята и от там. Още по-хубаво става ако някой от играчите на последните етажи директно пререже вентилационната тръба и всичко се връща към блока. Смятай, да искаш чист и спретнат вход значи да си от "доброутро". СвИни сме си у столицата и те тва си е. Винаги много съм се дразнил на зелевата одисея най-вече защото и бащата дълги години ме тровеше с тая смрад : )

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Ное 2014, 19:57

wladio написа:ето още един проблем подобен и от мен-аз също живея в ново строителство

И при мен е така, всички блокове в комплекса са така. Аспиратора в банята, а банята в аспиратора. Второто е, което малко ме успокоява че аз им дишам манджите, но те на мен лайната :mhihi:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 15 Ное 2014, 20:45

Пичове, кви са тея блокове в който комина за аспиратора е същия с този за банята ?
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Ное 2014, 20:59

Новото строителство е така. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 15 Ное 2014, 23:32

N.Mihaylovski написа:Пичове, кви са тея блокове в който комина за аспиратора е същия с този за банята ?

Просто реконструират,и банята я правят кухненски бокс.нали требе да се направи по широк апартамена..........такива хора и тапети не слагат-намалява се квадратурата на апартамента..........тумбаци.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 15 Ное 2014, 23:41

randity написа:Вие пък от големото дубрутро. Аз си слагам зеле и туршия всяка година. Е, не умирисвам целия блок, ама.. то е такъв сезона. Плюс това, ти домоуправител ли си, че да риташ и изхвърляш обувки? Блока твой ли е? Аман от ганьовщина...

Като собственик на 18% от общите части (това ако не си запознат какво озночава: платил съм 18% от стойността им при закупуването на имота) и при положение, че съхранявам детска количка, триколки, двуколки, камиони и какви ли не още превозни средства на сина ми ВЪТРЕ в апартамента, без да използвам и 1 кв. см. от общите части, мисля, че може да си позволя да правя забележки и да изисквам някакъв ред в блока.

И кво викаш, щом искам да е подредено и чисто в блока съм ГАНьО ? :dunno:

п.п. недей да отговаряш ... сигурно в момента си палите огън между етажите да се греете ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 15 Ное 2014, 23:49

wladio написа:
N.Mihaylovski написа:Пичове, кви са тея блокове в който комина за аспиратора е същия с този за банята ?

Просто реконструират,и банята я правят кухненски бокс.нали требе да се направи по широк апартамена..........такива хора и тапети не слагат-намалява се квадратурата на апартамента..........тумбаци.

Интересна работа :shock: , банята сигурно е в неделя на ,,обществена,, :mhihi: :mhihi:
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 15 Ное 2014, 23:56

Колега вземи си такъв вентилатор с клапа,така поне ще ограничиш миризмите малко от малко.Това с обувките пред вратите е мега селски манталитет.Аз също съм в нова кооперация и се благодаря,че при нас няма такива индивиди.Но ходейки на гости при приятели чат пат виждам вездесъщите подгънати обувки :mrgreen: но няма начин селото от града няма вадене...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 16 Ное 2014, 0:01

Сложно нещо са междусъседските отношения :) Трябва да се подхожда деликатно за да може да се гледаме, но понякога това е невъзможно, защото нахалството е без граници...

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 16 Ное 2014, 14:56

viewtopic.php?f=4&t=239630

Смял съм се от сърце на тая тема.. :lol:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 16 Ное 2014, 15:05

GKuzmanov написа:
randity написа:Вие пък от големото дубрутро. Аз си слагам зеле и туршия всяка година. Е, не умирисвам целия блок, ама.. то е такъв сезона. Плюс това, ти домоуправител ли си, че да риташ и изхвърляш обувки? Блока твой ли е? Аман от ганьовщина...

Като собственик на 18% от общите части (това ако не си запознат какво озночава: платил съм 18% от стойността им при закупуването на имота) и при положение, че съхранявам детска количка, триколки, двуколки, камиони и какви ли не още превозни средства на сина ми ВЪТРЕ в апартамента, без да използвам и 1 кв. см. от общите части, мисля, че може да си позволя да правя забележки и да изисквам някакъв ред в блока.

п.п. недей да отговаряш ... сигурно в момента си палите огън между етажите да се греете ...

А т'ва ли е начина да е чисто и подредено бре, ГАНЬО?
Домоуправител няма ли този блок? Ако има, отиваш при него. Събрания няма ли този блок, или ти си тарикат и меташ обувки като никой не те вижда, но на събранията седиш най-отзад и само кимаш. Т'ва е смешно. Сега ако кажеш, че ти си домоуправителя на блока, още повече ще се изложиш.

П.П. Свърши ми кюмура от 3-тия етаж и отивам на 5-тия да горя гуми на площадката. Ако искаш, заповядай да разметаш малко черджета да не ни пречат :bchug:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 16 Ное 2014, 18:17

Иво и аз имам ново стройтелство но комините са си 2, кофти е, че не правят комини за камини и друг вид печки :mhihi:

За киселото зеленце в мазето и миризмата, няма оправия, един не обича, друг пък обича кво да се прави
Само спазвайте добрия тон колеги
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 16 Ное 2014, 23:01

randity написа:
GKuzmanov написа:

А т'ва ли е начина да е чисто и подредено бре, ГАНЬО?
Домоуправител няма ли този блок? Ако има, отиваш при него. Събрания няма ли този блок, или ти си тарикат и меташ обувки като никой не те вижда, но на събранията седиш най-отзад и само кимаш. Т'ва е смешно. Сега ако кажеш, че ти си домоуправителя на блока, още повече ще се изложиш.

П.П. Свърши ми кюмура от 3-тия етаж и отивам на 5-тия да горя гуми на площадката. Ако искаш, заповядай да разметаш малко черджета да не ни пречат :bchug:

Първо никъде не съм те обиждал и наричал с епитети !

Та щом ще си говорим така: Господин (въпреки, че може и само "Ушко") "голема работа", ти къде живееш ? При родителите си ? Купувал ли си нещо което да имаш честа да го регистрираш в общината с твой пари ? Та в тоя ред на мисли ти къде седиш на събранията в твоя блок ?

Относно домоуправителя ... сигурно много добре знаеш как стоят нещата в моя блок и как 4 семейства плащаме асансьор, чистачка, и текущи ремонти на въпросните СЕЛЯНИ, който защитаваш, защото сефте живеят в София и твърдят, че сме ги били изнудвали да дават пари и че това на село го нямало... Така че си мери приказките и не ми се прави на голям отворко, да ти не стане тесен Люлин ...
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 16 Ное 2014, 23:28

Тва, че нямате организация в блока си е ваш проблем.

А тва за тесния Люлин моля те, недей :mhihi:

П.п. извинявам се за офф-а!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата