Мтел...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мтел...

Мнение от b00st » 25 Ное 2014, 19:28

Мтела съм им клиент от 10+ г. и съм ги признал, че са най-незаинтересования оператор към крайни клиенти. Последната случка е само как преподписвам договор онлайн на 13ти с условия до 16ти, те ми носят договора на 19 с дата 18-ти по новите условия. Еми няма как да стане тая работа.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Мтел...

Мнение от mfandakov » 25 Ное 2014, 20:03

Мтел на 39.90лв с 900минути към всички оператори ,с прехвърляне на останалите за следващият месец интернет 1500мб.Ами какво да ви кажа нета е добър минутите си ги говоря без да се съобразявам с кои оператор.Доволен съм :yes: Ааа и телефон ми дадоха забравих :lol: на ,,без пари,,
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 25 Ное 2014, 20:09

Don_Diego написа:Бях на Глобул и не бях доволен - много високи месечни такси, а получавах малко минути. В момента съм на Мтел, миналата година хванах коледните промоции и подписах за 2 години, 35лв, 600минути към всички оператори, 5 номера в Мтел неограничени разговори, 2250МВ интернет на месец и това е за целия период на договора. много съм доволен,:

Чесно да ти кажа незнам как си доволен...същия оператор ти предлага 10000МВ и неограничени минути към всички оператори за 35лв. при двугодишен договор
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

User
Аватар

Мнение от b00st » 25 Ное 2014, 21:18

MOGY написа:
Don_Diego написа:Бях на Глобул и не бях доволен - много високи месечни такси, а получавах малко минути. В момента съм на Мтел, миналата година хванах коледните промоции и подписах за 2 години, 35лв, 600минути към всички оператори, 5 номера в Мтел неограничени разговори, 2250МВ интернет на месец и това е за целия период на договора. много съм доволен,:

Чесно да ти кажа незнам как си доволен...същия оператор ти предлага 10000МВ и неограничени минути към всички оператори за 35лв. при двугодишен договор

Vivacom пък имат 2K минути и 10GB нет за 30лв в момента. Единствено щото се излъгах миналата година да преподпиша с Ментел (за последен път обаче) няма да мога да се хвана на хорото. Ама догодина като ми изтече договора си казваме чао със сигурност, пък нека на друг се извинява там директора на отдел клиенти, след като ми върнаха чисто нов iPhone надран от тях и ги направих на 5 ст в офисчето им.
Последна промяна b00st на 25 Ное 2014, 21:27, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 25 Ное 2014, 21:26

Аз съм 15лв. На месец с 500мин. Към всички включително и първа група роуминг+600мб.интернет. Към виваком съм

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 25 Ное 2014, 21:39

Малко :OT: ама ми е интересно за колко на минута говорите С EU ОТ BG?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring 525d
Мечтае да кара: с четири ауспуха...
Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.

Мнение от didodi » 25 Ное 2014, 21:49

Минутите са за БГ и 1ва зона ЕУ , демек не плащаме .... 8)
Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 25 Ное 2014, 22:04

b00st написа:
MOGY написа:

след като ми върнаха чисто нов iPhone.

Приключиха с айфоните вече...
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

User
Аватар

Мнение от b00st » 25 Ное 2014, 22:23

didodi написа:Минутите са за БГ и 1ва зона ЕУ , демек не плащаме .... 8)

Ако не си на бизнес план си плащаш точно като поп :mhihi:
Едно време имаше един план, но то си пишеше изрично национални мрежи и зона 1 и САЩ, бях на него тогава и съм си говорил със Щатите по 40 мин без да плащам нищо. Преди 1-2 месеца пак ми се наложи да провеждам такъв разговор и си викам аха да е в безплатните, ама като видях сметката - кор.
MOGY написа:
b00st написа:
MOGY написа:

след като ми върнаха чисто нов iPhone.

Приключиха с айфоните вече...

Бе и аз така си мислех, ама преди 2 седмици един приятел взе 6ца от тях, щото от ментела му предложили плана с неограничените 40лв/месец (преди да го направят 35) и 6-цата за 1150лв от тях. Глобунор пък им е добра цената за телефона, ама плановете са тотален смях пред другите :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 25 Ное 2014, 22:24

memorex написа:Малко :OT: ама ми е интересно за колко на минута говорите С EU ОТ BG?

Ами аз специално за няколко MBайтчета през VIBER :lol:
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring 525d
Мечтае да кара: с четири ауспуха...
Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.

Мнение от didodi » 25 Ное 2014, 22:29

b00st аз точно за това съм споменал , че ако не си "бизнес клиент" при тях не си и човек :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Ное 2014, 22:34

Не точно. Мен ме мотаха много с поръчката на петицата и като се разписках ми дадоха статус на некъв платинен клиент, отстъпка от сметката и ми го донесоха у нас телефона.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 26 Ное 2014, 0:30

Хаос написа:Грабул пък да не са цвете.
Не си бях плащал, че бях в чужбина и ми прекратили договорите и сега, за да продължа да съм им абонат ми искат неустойка в размер на всички дължими суми и преподписване на договорите.
Някой друг път.

При мен е същото положение с този Глобул. Даже ми пратиха писмо да си платя сметките до края на договора и неустойките, които за всичките карти и за един таблет са в размер на около 2000 лв. Предложих им варианта да си платя 2000 лв но да продължа да си ползвам картите,защото тези номера се знаят, а те ми казаха, че за да продължа да ползвам услугите им трябва да си направя нов договор. Е, питам аз при положение, че съм си платил неустойките за договора на картите и таксите за картите,които договори изтичат края на 2015 сега искат още веднъж да ми вземат такси за същите карти.. Нарушил съм договора и те го били преустановили.. Еми оки.. Аз пък ще им плащам всеки месец по 50 лв. От сумата, която им дължа чак докато трябва да си преключи реално договора на картите, а вече съм на Мтел. Много поздрави на Глобул- като не искат накуп 2000 лв., а се правят на тарикати да си имат да взимат ей така по 50-80 . всеки месец. Загубиха клиент и фирма с месечно потребление от 200-300 лв. То не че и Мтел са цвете,защото и там имам номер от много отдавне а и там се Опитваха да ме пързалят като исках да си взема 6- цата iphone..ама няма забравя в офиса на мтел, на служителката как и светнаха очите като разбра, че седем номера минават на мтел.... Така се разпъргави,че чак взе да ми гледа трафика и да ми предлага различни тарифни планове.... Ще ги видим и те къде ще се издънат.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Ное 2014, 0:40

bum_bum написа:Не точно. Мен ме мотаха много с поръчката на петицата и като се разписках ми дадоха статус на некъв платинен клиент, отстъпка от сметката и ми го донесоха у нас телефона.

сигурно платените ти дотук фактури са на стойност мажоритарен пакет акции в същия този любим на народа оператор :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Ное 2014, 1:12

Не, на 35лв съм и повечето месеци плащам общо около 50 заради разговори с други оператори извън минутите с тях включени в пакета.

Просто им каза, че в рамките на седмицата ако не ми донесат телефона след като са ми обещали вече на три пъти ще изгубят малък, но лоялен клиент тъй като имам тоя номер от времето когато картата струваше трицифрена сума, месечната такса 30лв без включени разговори, а минутата 60лв. Поисках и тоя да ми каже името си за да може да кажа на шефовете им на кого да благодарят като си прекратя договора. Явно подейства.

Иначе всички са от един дол дренки. Ако при един нещо е добре при другия е зле за сметка на цената или някакви други услуги. То и по света няма май оператор, който да е на 100% перфектен за всеки вкус. Тая година мислех да ги сменям ама след като обявиха тая тарифа ХЛ на 35лв ще се изциганя да ми намалят още от таксата или да ми включат малко роуминг и ще преподпиша за още 2 години явно.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата