Шофьорче на BMW - ИЗЧЕЗНАЛ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Сеп 2006, 18:54

Това, че момчето е изчезнало не е добре, но товапък, че карапил е още по-зле, щом карат пили, значи трябва сурови наказания

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 10 Сеп 2006, 19:32

след :bchug: по добре хвани си такси и всичко си е на мястото
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Re: ако блъснете кола на бизнесмен слизате и го убивате :))

Мнение от DroW » 23 Окт 2006, 0:36

535 написа:ако блъснете кола на бизнесмен слизате и го убивате :))
казвате че ви е нападнал .... и ви се разминава

а иначе дано само да са му взели колата и да ен е станало нещо по страшно защото в бг сичко се случва няма етапи няма развитие ... стискам палци за човека къвто и да е

Аз затова си нося един чук под едната седалка,а имам един приятел дето кара голф 3ка тои си носи бухалка и преди време ми каза така вика:"Ако случайно блъснеш някоя г-класа и оня излезе се заклиучваш вътре ако счупи стъклото излизаш и бягаш около колата и звъниш на полицията и крещиш помощ качулатите ме нападат идваите бързо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Същия тои ми разказа една друга случка зад френската гимназия в софия има игрище където се паркират доста коли също та преди време едно момче леко закача няква г-класа там.Оня излиза отвътре и му нанася побои които трае точно 3 секунди след което момчето лежи в безсъзнание с разбира глава нос и доста фрактури...Това става на 30м. от полицаите които са зад ъгъла :confused:
Изображение

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата